Vi har slått REKORD!

Jeg smiler og smiler og klarer ikke slutte å smile! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men for å gjøre en laaaaang dag kort kan jeg si så mye som at vi har slått nye rekorder! 

Jippi! 

Ikke bare har det strømmet inn med kunder i butikken i hele dag, men nettbutikken har har solgt for mer enn den på en uke pleier å gjøre til vanlig, noe som vil si ---- dere kunder har vært "shoppegale."og ennå er kvelden ung. Jeg er så evig takknemlig for hver og en av dere og jeg skal faktisk for å få de varene vi har på lager pakket og ferdig bruke morgendagen på det, slik at posten mandag morgen får de med seg! Herlighet jeg er overveldet, lykkelig,satt ut og utrolig glad, jeg klarer nesten ikke forstå at dette er sant! Tusen tusen hjertelig takk til alle kunder som har vært i butikken vår på besøk idag og for alle mine kunder i resten av landet, dere er med på å "forme" villapaprika sammen med meg/oss. 

Nå skal jeg sette meg ned med over 150( + mail bestillinger)  ordrer og samle de ulike produktene til hver og en av dere slik at systemet er på plass før jeg skal pakke varene imorgen! 

Herremin, jeg har nesten lyst til å dra ned å begynne å pakke varene med en gang, jeg gleder meg faktisk til å pakke alle ordrene! Og over 200 goodiebags har blitt pakket og skal sendes ut! Det i seg selv var faktisk en liten jobb, for det var veldig mange pakker å pakke inn i papir! Man kan vel si -øvelse gjør mester! he he.. 

Nå skal jeg legge meg godt tilbake med pcén på fanget å få system på alt- kvelden er ennå ung! 

Vi skrives alle mine kjære kunder,lesere og venner! 

Nok en gang- Tusen hjertelig takk! 

4 kommentarer

Marte G

11.02.2012 kl.22:13

Supert Camilla :) Gratulerer med ny REKORD ( hurra hurra)
Kos deg mykje med pakkinga. Haaper du faar ein fin morsdag og ein super søndag :)
BTW: Eg gleda meg mykje til toaltmappa mi kjem :)

tina-jeanette

11.02.2012 kl.22:50

så deilig da!!

Cecilie Nguyen

11.02.2012 kl.23:00

Gratulerer så mye!! Gleder meg masse til å få pakka som jeg har bestilt, tenkte faktisk å legge til enda en bestilling i dag også men det meste var utsolgt så får vente litt:P Hehe. Bloggen din er en stor inspirasjon, og jeg må bli flinkere på å kommentere. Ha en fiiin kveld videre:)

Jeanette

13.02.2012 kl.19:08

Gratulerer så mye, det er deg vel unt du som jobber sånn for dette! :)
Jeg syns kjoletunikaen din var innmari fin!! hvor er den fra? :)

Skriv en ny kommentar

hits