En sliten "gammel" kropp.

Det å komme hjem og ikke ha noen andre planer enn å slappe av er nesten litt "farlig" . Når jeg kom hjem la jeg meg rett ned på sofaen, der la jeg meg rett og slett litt for godt til rette. 

Formen snudde når jeg kjørte hjem fra jobben og jeg satt plutselig å kaldsvettet i bilen og kvalmen kom mer og mer, jeg er sikker på at jeg aldri har planlagt veien hjem fra jobb like godt før. I det ene øyeblikket trodde jeg at jeg måtte kaste opp og i det neste øyeblikket gikk kvalmen over. Hadde jeg ikke vist bedre skulle jeg nesten trodd at jeg var gravid for maken til til-og-fra form har jeg ikke opplevd siden jeg gikk gravid med ungene. 

Uansett, hjem kom jeg meg og kroppen rakk så vidt å legge seg til på sofaen før jeg sovnet. Jeg hadde i "halvsøvne" klart å si til min kjære mann at jeg hadde veldig lyst på sorbet is og fersk loff med skinkestek. Det å da bli vekket 1 time senere til sorbet is, fersk loff og skinkestek var overraskende og veldig veldig deilig.  Jeg kan ikke sette ord på hvor deilig det er å spise sorbet is når man er litt "kvalm" , spesielt når det hjelper og er utrolig forfriskende. Når jeg gikk gravid med Mathilde var det nesten bare  sorbet is og friske bær jeg fikk i meg, så idag har jeg hatt litt medfølelse for de gravide siden jeg har hatt litt flash back tilbake til graviditeten. he he.... 

Nå skal jeg krype godt opp i armkroken til min kjære mann og se første episode med -the river på max...Må si jeg nesten gruer meg litt, den skal vist være skummel. Har noen sett den kanskje? 

4 kommentarer

Solfrid

07.02.2012 kl.23:37

Så søt mannen din er da=) Det er lov til å bli sliten i en travel hverdag. Og jammen er det viktig å slappe av en gang i blandt også. (selv om jeg kanskje ikke er like flink til det som jeg burde)

Jeg syntes du er helt fantastisk, og du får til så mye. Og jeg liker at du blogger så mye om dagen. Ikke rart du blir sliten med jobb, familie, husarbeid, varebestillinger og oppdatere oss å bloggen. Det er bare å ta av seg hatten.

Og nå gleder jeg meg såå mye til varene mine kommer i posten=) Gleder meg til å pynte huset med nye Villapaprika varer=) Kan nesten ikke vente. Jeg syntes det er såå flott av du har nettbutikken for oss som bor litt unna. Veldig glad for den, selv om det kan bli litt dyrt for lommeboken. hehe. Du selger så mye flott=)

line

08.02.2012 kl.09:42

stakars jente!:/ det hørtes ikke bra ut... godt du har en snill mann som tar var på deg:)er formen din bedre i dag? ta vare på deg selv!viktig det også oppi alt, men fort å glemme;)

DIVAMAMMA.COM

08.02.2012 kl.16:46

Godt Håkon er snill med deg :-)) God bedring!

madeleine

08.02.2012 kl.19:45

Kanskje du er gravid? Hadde ikke det vært koselig? :) Sitter og små venter litt på en slik nyhet etterhvert:)
Men masse god bedring! Og du har en utrolig snill mann som virker til å være veldig glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

hits