Klage dag..

Har dere hatt dager hvor dere føler alt går den veien det ikke skal ? Litt slik startet min dag idag..Inatt våknet jeg opp og var kjempe kvalm og ble nesten "panisk" når jeg viste at jeg var alene  på jobben idag. Heldigvis gikk det over innen morgenmaten var fordøyd og jeg tror aldri jeg har følt meg friskere altså. he he... 

Idag har jeg rett og slett gledet meg til jeg imorgen skal ha fri noen timer og vaske huset, det å få ut all sykdom skal bli en drøm! Nå er jeg lei av omgangssyke, forkjølelse, hodepine osv- sommer og sol kan ikke komme fort nok... Imellomtiden lader jeg opp med alle de vakre vår fargene som dus rosa, lys lilla, lysblå,pastell grønn osv, det er rart hvor fort jeg plutselig har fått sansen for farger. he he... Jeg skylder på årstiden, for det er vel litt den sin feil? 

Eller hva sier dere? Hvilken farge har du fått "dilla" på(?) 

Vel, nå skal jeg stenge dørene og komme meg avgårde, idag skal det bli utrolig godt å "late" seg på sofaen og kose seg med mange gode tv´serier! 

14 kommentarer

Sofie Alexandra

07.02.2012 kl.17:33

Hei! Bare lurer på en liten sak. Sitter å ser på Unge Mødre da du var med. Har flere ganger lagt merke til at det har vært filmet på butikken her og rundt i området. Bor dere på Oksviken eller noe? Trenger ikke svare altså! Syns bare det var litt morsomt å se :) Bor her selv nemlig

Linda-sa

07.02.2012 kl.18:32

Jeg kan ikke si du er til inspirasjon Camilla !!!! Du er fæl å se på, har en merkelig familie å se på, et mindre pent hjem og utrolig rar butikk!!!!!!!!!!!
Det at ingen har tatt barna dine fra deg er helt utrolig!!!! Hvem mann vil leve med en stygg sminkedukke som deg liksom? Du tror bare bra om deg selv det er jeg veldig sikker på! Få deg et liv!

Elene

07.02.2012 kl.18:46

Linda-sa: dette må jo bare være kødd for å se hvilken respons du får på den kommentaren for alle vet jo at ingenting av det du skriver er sant!!
Eller kanskje du mener dette, men da skulle jeg likt å visst hvilken bakgrunn du har *grøsser*

lise

07.02.2012 kl.18:49

Hvor mange dager jobber du i uken?

Camilla

07.02.2012 kl.19:13

Dette må være tull?

Camilla

07.02.2012 kl.19:14

jeg jobber alle dager i uken, men 3-4 dager i butikken =)

DIVAMAMMA.COM

07.02.2012 kl.19:24

Åh, det blir farlig dyrt for min lommebok om du skal reklamere for lyserosa og lyseblått nåå.. Jeg er helt frelst av pastellfarger :-)

Janicke

07.02.2012 kl.19:24

Ialledager....her oser det sjalusi lang vei!!
Jeg håper virkelig du ikke tar dette til deg Camilla, dette mennesket kan umulig ha det bra med seg selv, som må rakke ned på folk som har et godt liv!

Du gjør en strålende jobb på alle plan Camilla :)

inger

07.02.2012 kl.20:29

heilt enig med Jannicke!!

annenikoline

07.02.2012 kl.20:45

spøk, eller ikke spøk, henger ikke på greip i det heletatt å komme med slike utalelser!!
Men uansett, må si meg enig i at etter mye brunt og beige har jeg fått inn litt farge og det så mye bedre ut med en gang, er veldig forelsket i pudder rosa, det også nydelig sammen med bruntonene mine :)

Trulte

07.02.2012 kl.20:58

Hei Linda! Det var en gang et klokt menneske som sa; At dersom du syns hele verden er gal, så må du begynne med å gå i deg selv. Det jeg mener med dette er at dersom du har den oppfatningen du har av Camilla, hennes barn og familie og hennes butikk, så er det kanskje DEG det er noe GALT med og ikke Camilla. Vi andre som følger bloggen syns Camilla er enestående fordi hun følger sine drømmer og i tillegg gir oss som følger henne på veien masse inspirasjon. Drit i å les bloggen da vel, dersom du syns den er så forferdelig, det er vel ingen som tvinger deg til å lese den?!

therese kristina

07.02.2012 kl.22:45

Såå fint :D

tonje "gøy på landet" olsen

07.02.2012 kl.23:45

Gjør meg en tjeneste, IKKE gå inn på bloggen til linda!! dette er den nyeste metoden å skaffe seg lesere på, noe som er helt tragisk. Nå vet jo ikke jeg om man kommer til en blogg hvis man trykker på navnet, men det vil jeg ikke finne ut heller!

Grethe

08.02.2012 kl.00:10

Herregud, detta er jo bare helt tragisk.. Tenk å gå inn på en blogg for så og legge igjen en sånn kommentar.. Det er som andre sier helt frivillig å lese.. Hvis noen er så negativ så burde de for Guds skyld holde seg unna.. Er det mulig å synke så lavt.. Dette må jo kun være sjalusi og missunnelse over at andre får det til.. Blir helt dårlig av sånt;-/
Men for oss som synes det er kjempe morro hver gang det har kommet nye innlegg. Og som virkelig gleder seg til å komme hjem fra jobb så vi kan inn å lese!?! Så håper jeg virkelig ikke du bryr deg om dette Camilla..

By the way, hvor mye koster den glasslykten på bildet? Har du den perle "greia" også? Pris??

Skriv en ny kommentar

hits