Det gamle med det nye.

I huset har jeg tre møbler jeg ALDRI kommer til å bytte ut, de møblene kommer fra mine oldeforeldre og har en historie tilbake til deres besteforeldre igjen. De har kommet inn i familien for å bli. For et år siden valgte vi å kvitte oss med det store skrivebordet vårt, det pga vi syntes det tok opp for mye plass her i huset. På det tidspunktet fikk konsollbordet vårt en ny plass og ble mitt nye arbeidsbord. 

Jeg elsker det og at det har en stor betydning for meg gjør bordet ekstra spesielt for meg. Det at Eames stolene fikk nye plasser i huset gjordet ikke noe, da den type stol passet perfekt til arbeidsplassen min. Litt kontrast er bare tøft og stolen kom mer til sin rett. 

Detaljene på bordet og på stolen er morsomme sammen og fremhever de forskjellige kontrastene. Jeg har laget meg en egen datakrok under trappen, så store møbler har jeg ikke plass til her, men likevel er det godt å få brukt den "ubrukelige" plassen til noe nytting.  

Det er kontrastene som gjør produktene ...

Eplekassen fungerer topp til oppbevaring, og kan kjøpes hos Villapaprika for 298 kr.

Alle produktene våre fra Durance ligger nå inne på nettbutikken til opplasting, kun 50% igjen så er alt inne. Det står at det tar ca 30 min til det er ferdig. Ikveld er det bare å "fyre" løs ! Jeg anbefaler håndsåpen Lavendel og Rose, de er fantastiske og det er også håndkremen i samme!  Gjestesåpene er også helt topp og lukter himmelsk! 

Deilig duft av vår og sommer!  

Det er som jeg ofte sier- det er de små tingene som gjør den store forskjellen!  Slik som deilige dufter! 

14 kommentarer

Solfrid

05.02.2012 kl.20:45

Åå gleder meg, da skal jeg følge med på nettbutikken=)

Jeg bestillte en pakke for en liten stund siden. Jeg vet ikke om den har blitt sendt en av de siste dagene?

Men hvis ikke, og jeg skal ha noe fra durance. Kanskje jeg kan plusse det på bestillingen jeg allerede har inne? Så får jeg alt samtidig=)

Isåfall så kan jeg bare sende en mail med mitt bestillingsnr og hva jeg vil plusse på? Hvis ikke det blir mye ekstra jobb for deg da, du har jo nok å gjøre=) da tar jeg det bare på en egen bestilling.

Elene

05.02.2012 kl.21:13

Wiii gleder meg. Og du har det såå fint <3 Men legger du ut håndkremene også? Ser det er 2 stk med såpe! Er det feil? :) Kunne tenktmeg kremene også når jeg først kjøpte :) Klem

Camilla

05.02.2012 kl.21:22

Hei hei.
Jeg sitter ikke med bestillingslistene våre foran meg, men om du er en av de 100 som har bestilt runde dekkbrikker vil du få en mail av oss i løpet av morgendagen. Vår sending fra leverandøren vår ble gjort feil fra dem og vi fikk da ikke de varene som stod på bestillingslisten og fakturaen vår. Vi er ventet disse inn, men mailen vil gi folk muligheten til å få pengene tilbake eller fri frakt på brikkene når de først kommer dersom man velger å vente =)

Elene

05.02.2012 kl.21:27

Har du forresten en såpe holder som jeg kunne bestilt i samme slengen? Finner ikke noe i nettbutikken, men om du har i butikken kanskje?

Therese

05.02.2012 kl.21:36

Ska du ikke selge vaskemiddel i lavendel? Bare appelsin?

Tina

05.02.2012 kl.21:57

Kommer huskvask på nettsiden også? I lavendel? :) og hvor er de to nye lampene i kjøkkenvindu ditt fra og pris? Ser det er mange andre som har spurt om det samme men finner ikke noe svar på tidligere innlegg så fint om du kan svare her :)

Camilla

05.02.2012 kl.22:04

vi selger lavendel vi

Camilla

05.02.2012 kl.22:04

Riviera maison, pris rundt 1500 pr stk =)

Solfrid

05.02.2012 kl.22:22

Aha, men da tar jeg de på en egen bestilling, så får det andre komme da det kommer. Jeg er en av de som har bestillt slik brikke ja. takk for svar=)

Jeg har også veldig lyst på en slik "krukke" med de pinnene med dotter på. hehe. Vet ikke hva de heter, så ikke de i nettbutikken? Er det noe du har inne som du kan sende med det jeg bestiller?

Også lurer jeg på de husvaskproduktene, det er de store typene på bildet?

Therese

05.02.2012 kl.22:27

Hei!
Jeg synes du er vanvittig flink med interiør, Camilla! Både hjemmet ditt og butikken din er utrolig flotte :) Jeg har ikke snøring på interiør, og uansett hvor mye jeg prøver så blir det feil, hehe. Jeg har forelsket meg helt i den rustikke stilen i det siste, så nå blir prosjektet mitt å gjøre om leiligheten vi bor i til denne stilen. Har du noen forslag til produkter i butikken din, som kunne passet perfekt til det rustikke? :)

Therese

05.02.2012 kl.22:32

Hva med tøymykner da? Vil gjerne ha lavendel, men står at det er appelsin? Hittil er det 9 produkter lagt ut, er det alle?

Camilla

05.02.2012 kl.22:47

Det har jeg, Klokken, industri taklamper, små gladdlykter fra lame, vasket lintrekk til puter og ull blandet inn=) Eplekasser og små bord og skjenker i det rustikke =) vi har mye, men får mer denne uken =)

Fruen i Nord

06.02.2012 kl.07:11

Så smart med kontorplass under trappa! Lurt!
Syns armaturet på vasken på badet var innmari lekkert og stilig!
Skriv gjerne litt om hvilke innstillinger (automatisk?) du bruker på kamera når du tar bilder:)
Ha en fin dag, og en god ny uke!
Klem, Fruen i Nord:)

Hilde

06.02.2012 kl.18:06

Vil bare dele et tips med deg... Vær litt forsiktig med å plassere data/TV osv under åpne trapper. Det faller ganske mye støv/lo ned der fra feks sokker, når man går i trapper og elektriske apparater trekker det til seg og kan begynne å brenne!

Skriv en ny kommentar

hits