En tidlig morgen...

Eller kanskje sen? Kvelden igår ble vellykket og var fantastisk morsom! Jeg tror aldri jeg har danset og ledd så mye i løpet av en kveld før, tre skrullete damer på bytur betyr kun EN ting---full rulle!

En perfekt kveld vel og merke! 

Vi danset i flere timer og hadde det utrolig morsomt med at de "eldre" mannfolka på godt over 40 år sjekket meg opp, tror aldri jeg har smørt på med unnskyldninger mer enn til dem + at jeg såvidt klarte å riste av meg en spanjol. ha ha. Håkon holdt på å "dø" av latter når jeg kom med hele referatet til han senere og han "mobber" meg bittelitt ennå.

Hodet traff hodeputen nærmere kl 03 og formen var overraskende bra når jeg stod opp i 11 tiden idag- lucky me! For nå er det egg&bacon etterfulgt av komedien -friends with benefits !

Ungene har ordnet is til meg også, så nå skal jeg spise masse usunt og kose meg et par timer uten å gjøre noe annet enn å slappe av!  På dager som idag er det deilig å ha barn som begynner å bli store og ikke trenger å underholdes for å kunne gjøre noe( Mathilde har nemlig alltid før måttet underholdes) .

Jeg håper deres lørdag var like fortreffelig som min og at dere tar dere tid til å nyte denne dagen!

Jeg kommer tilbake etterpå, masse interiørbilder skal deles og spørsmål skal svares på!

Enn så lenge----- Ha en nydelig søndag! 

5 kommentarer

line

05.02.2012 kl.12:01

så gøy med slike kvelder, og super deilig at man er i form dagen etter. heldiggris som får en slik start på dagen:) hørtes herlig ut! ha en fin fin søndag!

Oda

05.02.2012 kl.12:43

Åh, så gøy! koselig, kos dere masse :)

janne

05.02.2012 kl.14:19

Nydelige barna! Det øverste bilde av matilde var utrolig fint!
ha en fin dag =)

Linn L.

07.02.2012 kl.13:33

Åh...bildet der Oliver og Mathilde klemmer...! <3<3<3

Lise

07.02.2012 kl.21:39

Så koselig bilde av Oliver og Mathilde :) Ekte søskenkjærlighet <3

Skriv en ny kommentar

hits