Vi tar det her..

Jeg tenkte å si noen få ord angående denne bloggen, bare for å klarere noen spørmål og ønsker. 

Bloggen Villapaprika.no er en blogg skrevet av meg -Camilla Kvarsvik, den er frivillig å gå inn på og er til for å dele min store lidenskap Interiør. 

Jeg blir derfor alltid like overrasket når lesere legger igjen leksjoner til meg på hvordan denne bloggen burde være, hva jeg ikke burde gjøre, hvordan jeg burde skrive, hva jeg ikke burde skrive, hvor mye jeg burde blogge, hvor ryddigere jeg burde blogge, hvor mye flinkere jeg burde være på å svare på kommentarer, hvor mye flinkere jeg burde være på å blogge regelmessig og slik fortsetter det og fortsetter det. 

Jeg blir ikke sint for at dere kommer med slike kommentarer, det er ikke derfor jeg velger å svare i dette innlegget, men for å slippe å gjenta meg selv gang på gang velger jeg å svare slik at alle får et svar dersom dette er noe som ønskes(?) 

Bloggen følger livet mitt, har jeg mye å gjøre blogger jeg mindre, har jeg tid og Internett der jeg er blogger jeg mer enn gjerne 1,2 og gjerne 3 ganger i løpet av en dag.  Bloggen villapaprika.no er ikke min arbeidsplass og heller ikke en skoleoppgave jeg skal levere inn, nettopp derfor bruker jeg ikke så mye tid på rettskriving, oppsett og design.  Jeg ønsker å formidle min store lidenskap interiør, dele noen hverdags hendelser og kanskje skrive ned noen tanker en gang iblant, men jeg kan ikke legge meg på linje med de toppbloggerne som faktisk lever av å blogge og har dette som en "arbeidsplass" . Jeg har en jobb som krever ufattelig mange timer fra meg hver dag, noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal hente tiden fra og jeg jobber hardt nok med å få dagen til å gå rundt. Jeg sier ikke dette for å virkelig veldig "busy", men jeg er bare en person og skal prøve å ha et "normalt" liv ved siden av jobben også. 

Når jeg begynte å blogge var jeg i mammapermisjon og ifjor jobbet jeg i en 60-80% stilling samt valgte å ta meg et par mndér fri fra jobb frem til jeg bestemte meg for å starte butikk, noe som ville si at jeg hadde mer fritid enn hva jeg nå har. 

Jeg skjønner at dere som følger denne bloggen ønsker at denne bloggen skal være -slik og slik, men jeg prøver virkelig så godt jeg kan å møte dere på "halvveien". Jeg blogger så å si aldri mindre enn et innlegg i døgnet, men som regel blogger jeg 2 ganger hver dag. Det å skulle skrive noe som "fenger" hver dag er ikke lett, men interiør er noe jeg føler er lett å blogge om i de dagene som det kanskje er litt travlere enn andre. 

Jeg har flere tusen lesere i døgnet, somregel over 10 000 ( blogglisten har en annen teller enn bloggen min, ikke vet jeg hvorfor) og det å da skulle gjøre alle tilfreds er ikke bare bare og det er ifølge meg heller ikke mulig. 

Dersom det er noe dere vil jeg skal blogge mer om, mindre om, fortelle om eller vise dere gjør jeg mer enn gjerne det, men da må dere legge igjen en kommentar med ønske slik at jeg kan kan ta hensyn til dette. 

Hva er der du liker å lese på denne bloggen ? Hva savner du å lese om?  Hva vil du lese mer om? 

Jeg skal gjøre mitt for å følge opp deres ønsker dersom dere svarer på spørmålene og legger igjen en kommentar =)  Det er ihvertfall en start! =)

 

16 kommentarer

Annette

04.02.2012 kl.00:59

Hei! Jeg liker denne bloggen godt slik den er.. Men når du spør om ting så må det jo være lov å si at det hadde vært fint om du svarte mer på spm. Eller at du kanskje skrev hvor ting kom fra...? Du har jo mye fine ting, som iallfall jeg ofte kunne tenkt meg også;) jeg har ikke muligheten til å komme til butikken din, og da må jeg jo spørre siden du ikke har alt i nettbutikken...

mari

04.02.2012 kl.01:52

Nei, men Camilla, drit i de som prater piss her om, og på bloggen..Du blogger da du har noe å dele, som alltid er til inspirasjon for oss,om det er en til to ganger om dagen, eller to ganger i uka! du som alle oss andre lever ett travelt liv, og man kan ikke alltid stille opp for alle, sånn er det bare... og dette har du sikkert hørt flere ganger, men jeg føler allikevel for å si det for jeg kjenner jeg blir irritert og provosert av folk som skal legge inn svada kommentarer om ting som ikke har noe med denne bloggen å gjøre!! hvis dere ikke liker ting her på bloggen, hvorfor leser dere den da?!?

Monica

04.02.2012 kl.03:26

Jeg må bare få si at jeg har hatt veldig mye glede av alle interiør-innleggene som har vært her den siste tiden. Jeg har trengt litt inspirasjon, og det har jeg virkelig fått ved å følge med på alle de flotte bildene både fra huset deres, butikken, og fra messen. :)

Det er spesielt kjekt å få se varene fra butikken stilt ut i et hjem, fordi en får ikke alltid et riktig inntrykk av størrelse og utførelse når produktene er avbildet enkeltvis. Slik sett er interiørinnleggene dine på bloggen et utmerket supplement til nettbutikken. :))

Jeg begynte nettopp på svangerskapspermisjonen min, og skal tilbringe et helt år hjemme... Da er det ekstra viktig å lage det litt koselig rundt seg, og jeg har fått mange gode tips ved å følge med her. Jeg er så utrolig lei av den romantiske shabby chic- stilen som regjerer i de fleste interiørbutikker på nett, og det har vært en fryd å oppdage at Villa Paprika greier å bryte med denne tendensen. :)

Så keep up the good work med både blogg og butikk, jeg storkoser meg de dagene du rekker å blogge flere ganger. :)

Annenikoline

04.02.2012 kl.07:25

Syns det er knall kjekt at du blogger så ofte som du gjør, kan ikke fatte hvordan du har tid til alt :) det er også utrolig positivt at du blogger om litt forskjellig, det er ikke rotete, det kalles variasjon . Det er umulig å gjøre alle til lags, men som du sier er det frivillig å lese bloggen :) jeg gleder meg til nye inlegg hver dag å håper du fortsetter å blogge i lange tider :)

stine

04.02.2012 kl.08:10

Et bra innlegg av deg, det er som om noen ikke forstår at du har en jobb og familie i tillegg til bloggen. Jeg synes du er flink til å komme med innlegg og fin formuleringsevne.

Cathrin

04.02.2012 kl.08:48

Digger bloggen din!!blir så glad og inspirert av å lese den!Men jeg kunne ønske du skrev hvor ting var fra, da slipper du litt av maset fra oss!!hihihi...hvor er de nye lampene i kjøkkenvindet fra?nydelige.....

Tonje

04.02.2012 kl.09:05

Det vil alltid være folk som "krever" mer av deg som en blogger.Syntes du er kjempe flink som oppdaterer så fort du ha mulighet.
Setter stor pris på å se på bloggen din,husk at du skal gjøre det på din måte.
Ha en flott helg og husk å ta vare på deg selv opp i alt sammen,klemmer

M

04.02.2012 kl.09:39

De som har to barn og en full jobb( du jobber nok 150 % siden du har butikken), skjønner ikke hvordan du rekker alt du får til i løpet av et døgn. Ikke bry deg om alle disse meningene og negative kommentarene, keep up the good work! Happy lørdag:-) -M

Hanne

04.02.2012 kl.10:31

Hei:)
Dagens høydepunkt og et herlig avbrekk i en travel hverdag det er Villa paprika! Fortsett med det du ønsker for bloggen din - for det kan du!!:))
For den er din også kan folk mene det de vil..
Jeg synes det er flott med folk som er seg selv, det er det ingen som kan ta i fra deg!!
Bloggen er veldig bra som den er, du er KJEMPE FLINK!!!!:))

Ønsker deg en fin dag:))

Hilsen Hanne

Wenche

04.02.2012 kl.10:45

Jeg er kjempe imponert over alt du rekker i løpet av en dag, og så mye du har fått til i livet ditt i så ung alder. Alle som starter en butikk vet at det går med en del timer i begynnelsen til ting kommer på plass og i rutiner. Men som du selv har skrevet så er det takket være denne bloggen at du har kunnet starte interiørbutikk og er vel vi lesere som utgjør en stor kundekrets for deg? og når du velger å bruke bloggen for å selge varer så forstår jeg at folk vil du skal oppdatere ofte, men selfølgelig ditt liv, dine regler:)

catrine

04.02.2012 kl.11:43

Skjønner at det er lett å bli iritert på sånne folk. Jeg ved du har blit "hetset" rundt på nettet. Men det er folk som er misunnelige og vil være i dine sko.
Du burde være kjempe stolt av deg selv. Du tør og satse på drømmen din og du er faktisk åpen om problemer du har hatt. Jeg BEUNDRER deg, og er helt fasinert.
Jeg skal innrømme at jeg syns det er kjedelig om du ikke har postet et innlegg en dag (men det går jo mere på at jeg elsker å lese bloggen din) :)

Stå på. Det er faktisk ikke så mange som tør det. Og du er et EKTE eksempel på de som lever ut drømmen sin og skaper inspirasjon for andre.

Jeg håper du aldri slutter å blogge, for kommer aldri til å finne en blogg som din igjen :)

Kos deg masse med helg <3

Anne

04.02.2012 kl.15:34

Hei! Jeg savner flere outfit bilder. Finner masse inspirasjon i dine antrekk ! Så hadde vært fint om du kunne legge ut flere slike.

ACecilie

04.02.2012 kl.15:48

Jeg synes Bloggen din er utrolig inspirerende og koselig å lese.

Siri

04.02.2012 kl.22:45

Liker bloggen godt, men synes noen ganger det er slitsomt å lese om hvor dårlig tid du har, alt du skulle ha rukket å gjøre osv. Bloggen burde være et fristed fra mas og stress =)

anonym

04.02.2012 kl.22:53

Synes bloggen blir bedre og bedre. Man gleder seg alltid til neste innlegg. Rekker du fler iløpet av en dag er det kjempepluss. :-)
Ikke aner jeg hvordan i all verden du rekker alt. Du må jo ha ufattelig mye energi som har så mye å gjøre. Synes det er bra gjort å rekke så gjennomførte blogginnlegg så ofte som du gjør..
Det er gøy å lese om alt, interiør, hverdag/famile, oppskrifter osv..

Ine

06.02.2012 kl.08:30

Jeg blir målløs av hvordan folk skal kritisere alt og ingenting - helt ufattelig hvordan altfor mange lesere tror de har retten til å bestemme over en person fordi han eller hun skriver på et eget sted på nett...

Jeg er fast følger av bloggen din og liker den kjempegodt. Kommer det et innlegg en dag som jeg ikke synes er så interessant som de fleste andre, så lar jeg rett og slett bare være å lese resten, sånn gjør jeg med alle blogger jeg leser. Og hadde jeg en gang syntes de fleste innleggene dine var uinteressante, så hadde jeg vel igrunn bare slutta å lese bloggen. Fatter ikke hvordan folk kan få seg til å kritisere andre fordi de skriver noe DE synes er uinteressant. Som du sier: alt kan ikke treffe alle...

Flott innlegg, og herlig å se at du reagerer så behersket som du gjør. Stå på videre og fortsett å gi blanke i de hønsehuene som kritiserer slike ting.

Skriv en ny kommentar

hits