Til mitt kjøkken og min spisestue.

Venter jeg 3 nye spisestue stoler og 3 nye barstoler iløpet av mars mnd. Jeg har vært et "evig" surrehode når det kommer til mitt eget hus og hjem, det pga jeg så alt for ofte lar meg inspirere av ulike stiler på interiørfronten.

MEN, etter å ha vært i verdens nydeligste hus igår hvor jeg fikk se akkurat min stil plassert i en litt annen sammensetting ble jeg sikrere enn noen gang på hvordan stoler jeg vil ha. Ulempen er jo den at jeg ikke har disse varene selv, da de kommer fra Riviera Maison, men det finnes jo også begrensninger på hvor mange ulike stoler og sofaer vi også kan få tak i også. he he.. Selv om jeg kunne ønske jeg kunne tryllet(!) 

Uansett, stolene er bestilt og ventet inn i mars mnd, noe som betyr at- "Camilla må vente og glede seg"! 

Er de ikke tøffe ? Jeg har rett og slett forelsket meg totalt, men jeg synes det er mye tøffere i virkeligheten. Det at de har en brei sittepute og god ryggstøtte gjør at de er utrolig gode å sitte i også , selv om det bare er barkrakker. 

Spisestuestolene var en himmel å sette seg ned i og selv om de ikke hadde høy rygg satt jeg godt i dem likevel.Siden vi har et høyt Stort spisestuebord har stolene lett for å "forsvinne" hvis ryggen blir lav, men disse er så "tydelige" likevel og det er viktig når man skal først betale litt for en stol. Det at disse har en lav rygg gjør også at spisestue sofaen kommer bedre frem og ikke blir borte bak stolryggene, noe den nå blir pga de høye stolene. 

Disse stolene vist på bildet er litt høyere i ryggen enn de vi skal ha, men de har samme form og er i hvit lin =) 

Jeg spurte fruen i huset jeg var å tittet i igår om jeg fikk lov å ta noen bilder av hjemmet deres og vise de til dere og når hun ble ferdig med det skulle jeg få lov sa hun.. Tro meg, dere kommer til å "svime" av, det er virkelig uten å ta i det flotteste hjemme jeg noen gang har sett.  Det var gjennomført fra ende til annen og var utrolig koselig selv om det var stort. Rommene var fylt opp med lune fargetoner, flotte møbler og interiør, rett og slett nydelig! 

Nå har vi fått opp nettverket igjen, det har vært så tregt den siste uken nå så jeg har nesten ikke "orket" å blogge da det har tatt nesten 30 minutter å laste opp hvert innlegg. Vel, nå er jeg tilbake for fult og nå skal jeg "overfylle"denne bloggen med masse deilige interiørbilder , litt familie innlegg, mote og det som faller meg inn i de neste dagene fremover denne uken.. 

Hmmm, kanskje jeg skal begynne å blogge et innlegg fast hver uke, om noe dere vil lese mer om eller se mer av ? Bare kast inn ideer, jeg tror jeg trenger det litt sårt nå.. Det er jo ingen som vet bedre hva dere vil lese mer om enn dere selv..

Uansett, nå skal jeg ta meg av ei syk lita jente, få tatt noen fine bilder og blogget litt igjen.. Ha en nydelig dag så lenge! 

9 kommentarer

Solfrid

02.02.2012 kl.10:36

Åh de stolene der er såå lekkere. Gleder meg til å se de i ditt hjem=)

Jeg er så spent på gangen din jeg, og den nye fargen. Får vi se bilde av det snart, og kan du skrive navnet på fargen da du poster innlegget? Siden du sa den var gråblå, så tenkte jeg kanskje den kunne passet inn på et gutterom?

Janicke

02.02.2012 kl.10:52

De stolene var fantastisk fine!!!
Må bare si at du har en utrolig inspirerende og fin blogg, midt i blinken for min stil :)

God bedring til jenta di :)

Pea

02.02.2012 kl.10:58

SÅ lekre da!

hilde

02.02.2012 kl.11:34

Nydelige stoler :)
Kan du ikke skrive litt om fargene i håret ditt?? de er helt nydelige.. skal selv til frisøren snart og ønsker noe lignende farger men frisørene vil jo gjerne ha litt navn på fargene :p nå skal jeg selvfølgelig ikke ha samme frisyre som deg, men fargene er jeg helt forelsket i..

Am!

02.02.2012 kl.16:34

Hei! kan jeg spørre hva du betalte for barstolene?

Camilla

02.02.2012 kl.16:41

hei hei , jeg tror de kommer på rundt 4800 pr stk, vi betalte bare et depositum på de frem til de skal hentes =)

Anne

02.02.2012 kl.18:00

har du kjøpt de på nettet,eller i butikk?i såfall hvor:)kjempe fine

Camilla

02.02.2012 kl.20:15

De har jeg kjøpt i verdens nydeligste interiør butikk ( for utenom min egen, tehe) Galleri Mimosa i gamlebyen =) Anbefales å ta en titt der altså, butikken kryr av flotte herligheter!

Ingalill

02.02.2012 kl.21:11

Nydelig valg Camilla:):)
Jeg får mine barstoler fra RM neste uke, gleder meg!!

Skriv en ny kommentar

hits