En dag som - bare mamma..

Olíver skal idag være med sine beste kompiser hjem fra barnehagen og før det skulle gruppen hans ut å grille pølser og ake i snøen. Når Mathilde da kom krypende inn under dynen min på morgenen idag og spurte om hun fikk være sammen med meg hadde jeg ikke hjerte til å si NEI. Hva er ikke vanskeligere enn å si nei til to håpefulle øyne og en smilende ansikt! 

Vi startet dagen tidlig og jeg har alt fått på plass det jeg må, noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor ikke alle står opp tidlig hver dag (?) Man får liksom så utrolig mye mer ut av dagen sin da. 

Etter å ha ligget å koset et kvarters tid på sofaen nå skal lille "ma" og jeg på tur ut. Mathilde har alt fått på seg skoene og maser veldig på sin "trege" mamma. he he.... 

My Princess<3  

Etterpå skal jeg møte en kunde for interiørshopping, noe som alltid er like stas! Blir spennende å se om jeg klarer å forandre stuen og spisestuen hennes  for under 5000 kr.. hmmmm.. Ja, jeg tror faktisk jeg skal kare det! 

" mamma, ikke ta så lang tid, jeg venter på deg i skoa mine"

Ntåå lille shnuppi mi. Får komme meg ut jeg nå, Matihlde eier ikke tålmodighet når hun er gira. !   Ha en fantastisk dag da, dere! Vi skrives! 

6 kommentarer

kari

01.02.2012 kl.10:44

Skal dere fortsatt fornye ekteskapsløftene slik du har skrevet om tidligere

Slankemamma - 25,5 kg :)

01.02.2012 kl.12:24

Så utrolig koselig å bare være mamma iblant :)
D er nok stort for se å få hver sin alenetid m bare mamma innimellom!
Så deilig at du har den muligheten:)

Blir litt forundret over hvor nysgjerrige folk er når de igjen gjentar og gjentar spørsmålet ang fornyelsen av ekteskap.. Hihi... Folk er litt av noen snushaner ;)

Ha en koselig dag dere :)

inger

01.02.2012 kl.12:30

Hei koslig blogg du har og veeldig inspirerende må innom flere ganger om dagen å kikke!!

Hei

01.02.2012 kl.13:00

Hei, når dere malte stue gulvet hvitt men ikke ble fornøyd, hva la dere oppå da? Mener å huske det var mykt som belegg, ikke hardt som parkett. Men husker ikke hva det var. Vurderer å gjøre det samme selv:)

Kari

02.02.2012 kl.12:41

Hallo slankemamma! Er jo ikke rart man spør, når man aldri får svar?? Hold deg til slankingen du ;)

Camilla

02.02.2012 kl.16:43

hjelpes. Vi vet ikke hva vi skal ennå, men blir det fornying av ekteskapsløfte blir det kun en ting Håkon og jeg gjør sammen uten familie og venner =)

Ha en nydelig dag .

Skriv en ny kommentar

hits