Følg meg på jobben..

Når dere møter villapaprika, møter dere en butikk med flotte varer og en smilende person og slik skal det faktisk alltid være også! Men, det å ha en butikk som vokser hver dag krever jobb og det MYE jobb. For at villapapirka skal kunne gå rundt er vi 7 stk som må dra lasset og jeg sitter med det store ansvaret. Noen dager svever jeg på en sky, en annen dag synes jeg det er tungt å trekke pusten, men det er slik det er og slik vil det nok fortsette og være også. 

Villapaprika har hatt en omsetnings rekord med over 200 % siden 1 November, noe som er helt uvirkelig! Og neste mnd setter vi om det fortsetter denne veien enda en ny rekord!  Vi sender MANGE paller med varer i mnd og vi jobber 2 stk på pakking hver dag, derfor tenkte jeg å vise dere bilder av min "arbeidsdag" ..

Velkommen til bak "fasaden" av villapaprika. 

( jeg har på meg høye sko pga jeg har vært i 3 møter tidligere idag og glemte å ta med meg flate) 

Litt annerledes enn butikken. haha.. Dette er da for det meste min arbeidsplass.  

Og idag fikk vi endelig på plass litt nye farger i butikken også!.

DEILIG! 

Om en mndés tid farer jeg av sted ned til Tyrkia og får sett alle møblene mine! Jeg får ikke sett de fort nok rett og slett. Bare det å skulle sette seg i en sofa jeg står for selv kommer til å bli "magisk" , for ikke snakke om stas! 

Dagene flyr fra meg og idag har jeg jobbet med en mini "makover" på et hus som nå skal selges samt, tatt bilder til salgs prospektet  .. Det var morsomt det skal jeg si dere. Imorgen skal jeg av gårde og hjelpe en kunde med å få lagt om en  shabby stil til en litt mer maskulin stil for under 5000 kr. Det blir morsomt det! he he... 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag! 

5 kommentarer

Maire

31.01.2012 kl.23:15

Hva er prisen på lampa med den firkantede skjermen?

Christine

01.02.2012 kl.07:30

Så spennende oppdrag fra shabby til mer maskulint! Håper du kan dele bilder av dette :-)

Line

01.02.2012 kl.11:23

Hei! Håper vi kunne få se noen bilder fra makeoveren! :-)

Anne

01.02.2012 kl.17:13

Hva er prisen på de glasslyktene på nederste bilde?

Anja :-)

01.02.2012 kl.20:48

Hei! Utrolig morsomt å se hvordan dere har det i "kulissene" :-) Lurer på om de 2 glass-lysestakene på bordet på det siste bildet er i nettbutikken? Evt. hva de koster?

Skriv en ny kommentar

hits