Endelig Durance

Vi har nå endelig fått inn Durance og dere som ofte har stilt meg spørsmålet og ønsket å kjøpe dette her kan endelig få gjort det.

Litt informasjon om Durance duftlys; Pris 185,- 

Duftlysene til Durance er håndlaget, og har en nydelig aroma sammensatt  av duftmakerene i Grasse. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett. Brennertiden er ca 40 timer.

Av hensyn til miljøet bruker ikke Durance bly i sine lys. Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass. Durance har valgt å putte veken ned i glasset for hånd. Noe som gjør at det kan ligger igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned.

Som dere vet elsker jeg disse produktene og det er også derfor ekstra morsomt å kunne tilby de til dere selv.  Jeg har prøvd mange forskjellige lys,håndsåper, kremer,husvask og vaskemiddel, men alltid gått tilbake til Durance . Det pga jeg føler en ekstra velvære når jeg bruker dem og duften av lavendel i klærne våre har blitt et "must" for meg. ( til og med mannen i huset synes Durance er best)

Husvask produktene med duften av Lavendel gir huset en frisk lukt etter rengjøringen og alle som kommer på besøk til oss bemerker seg alltid den friske lukten de møter når de kommer inn. Lavendel lukten har nå satt seg i hele huset ettersom vi bruker det i alt fra duftlys, klesvask,husvask og andre såper og det blir på ingen måte "kvalmende" noe jeg synes enkelte lukter noen ganger kan bli dersom jeg begynner å prøve ut andre merker.

Litt om tekstilproduktene ; pris 175,- 

Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat og den er effektiv mot flekker. Passer både til maskinvask, håndvask og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av blomster dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Dette gir tøyet en frisk duft av sommer. 1 liter.

 Bruk ca 80 ml pr vask.

 

Litt informasjon om husvask produktene ; 

Husvask kan brukes i alle husets rom. Bruk ca. 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset. 750ml med pumpe.

Håndsåpen og håndkremen fra Durance er å se ved husets alle vasker hjemme hos oss,for hva er ikke bedre enn å vaske hendene med en såpe som lukter himmelsk og deretter smøre hendene inn i samme duft etterpå. ? Jeg har itillegg bodylotion og dusjsåpe i samme serie og elsker den.Huden min er alltid så tør og sår i vinterperioden, men durance sine produkter har faktisk gjort så jeg holder meg myk i huden min slik at jeg ikke klør. Håndsåpen med pumpe koster for 300 ml 135 kr. Håndkrem med pumpen koster 225,-

Alle produktene er ventet ut i nettbutikken i løpet av morgen dag/kvelden, så det er bare å glede seg!

 

12 kommentarer

Monica

30.01.2012 kl.17:18

Gleder meg til produktene kommer i nettbutikken! her skal det lukte godt! ;)

DIVAMAMMA.COM

30.01.2012 kl.17:51

Gleder meg! Men ligger du litt over gjennomsnittet når det gjelder pris ?
Lurer også på om du skal selge varer fra Riviera Maison i nettbutikken ?

E

30.01.2012 kl.18:02

Nydelige. Gleder meg til de kommer i butikken. Kunne tenkte meg noen av lysene.
Og DIVAMAMMA.COM: Tor ikke hun ligger over i pris. Andre selger f.eks duftlyset fra 175-190. :)

Camilla

30.01.2012 kl.18:08

Hei. Durance har en veiledende utsalgspris som er minimum, den ligger jeg på og om noen selger produktene billigere er nok det ikke særlig populært, da durance er veldig strikte på at ingen selger lavere enn den prisen for eksempel jeg selger produktene for.

DIVAMAMMA.COM

30.01.2012 kl.19:30

Jeg fant bare en annen nettbutikk som solgte produktene for litt billigere :-) Men det var bare snakk om en tikroning eller noe sånt da. :-)

Camilla

30.01.2012 kl.20:00

Hvis de kommer til syne da kan de faktisk få problemer med durance. Jeg stod på messen med 2 andre som selger disse produktene denne helgen og Monica i Durance var meget klar på at det ikke skulle under veiledende pris som vi fikk av dem.
Men da er det jo ingen tvil hvor man burde handle produktene, jo billigere jo bedre =)

Uansett.. ha en fantastisk kveld kjære deg =)

therese

30.01.2012 kl.22:33

hvor kan jeg få kjøpt den kurven du har på kjøkkenet med durance produktene i?

DIVAMAMMA.COM

31.01.2012 kl.10:43

Blir nok hos deg uansett :-) Hehe.. Du har jo så mye annet flott også, så da får man alt samlet på et sølvfat ;-)

Therese

31.01.2012 kl.22:14

Når legger du ut på nettbutikken? Og hvor kan jeg få kjøpt den kurven du har på kjøkkenet med durance produktene i?

Camilla

31.01.2012 kl.22:17

hei hei, vi jobber med det nå=)

Kurven er fra riviera maison og er kjøpt på den nydelige butikken galleri mimosa i gamlebyen =)

Ane

01.02.2012 kl.13:34

Hei! Lurte på om du skal ta inn tøymykneren fra Durance?

Camilla

01.02.2012 kl.14:51

den hr jeg tatt inn =)

Skriv en ny kommentar

hits