Tenker nytt..

Etter et par dager inne på messen er tankene i full sving og fru Kvarsvik har begynt å få masse inspirasjon til huset. 

Som dere vet har vi en veldig liten gang her i huset, den er rett og slett håpløs om jeg kan sette det ordet på den(?)  Jeg er for å si det rett ut ikke fornøyd med den, den er så A4 at halvparten kunne vært nok. Etter noen runder med tenking tror jeg at jeg har kommet frem til den "rette" beslutting" . Halve gangen vår går bort i en kjedelig skyvedør garderobe uten noen som helst praktisk løsning på "innsiden".  Jeg har derfor bestemt meg for  å ta inn et kjempe pent skap fra THG med masse hyller og heller henge en stang med masse kleshengere i boden rett utenfor døren, slik at vi ikke må ha alle sesongens jakker i gangen til en hver tid. 2 knaggrekker fra Halvor bakke er mer en bra nok. Det gjelder å finne noen praktiske løsninger og jeg har stor tro på at dette vil være med å " løfte" første inntrykket av huset, en gang fylt av IKEA hyller og lite synlig veggplass er liksom ikke helt min stil.  Men føst av alt skal gangen males, og det i en blå-grå farge som jeg er sikker på at dere kommer til å Elske! Den er rett og slett nydelig og ikke så veldig "vanlig" å se overalt slik som de lyse beige veggene som alt er der. Kontrastveggen på kjøkkenet og spisestuen tenkte jeg å male i samme farge for å gi huset en helhet. Jeg har sikkert lett etter denne fargen i snart 2 år, men ikke funnet den noen plass. ENDELIG har jeg fått tak i den, noe som nesten er litt "uvirkelig" . Den grov-maskuline og romantiske stilen vår kommer til å passe perfekt til fargen, samt resten av tingene vi er ventet inn i løpet av starten på Februar. 

Slik som....

Dette skapet skal det 3 stk av inn i huset vår i hvitt hvor et skal få seg et strøk i en beige/grå farge med maling. Det å kunne sette mitt eget preg på det er ekstra morsomt. Nå som jeg tar de inn er det liksom ikke noe farlig å måtte frem med malingspannet, heller tvert om! .. Det ene hvite skal faktisk i gangen, men for å "grove" dette litt opp tenkte jeg å sette på et par kjempe spreke knotter jeg skal få min kjære mann til Borre hull til.. På siden skal det stå 2 kjempe store kurver og et kjempe pent hjemmelaget skobrett. Min kjære mann og jeg driver nemlig å lager litt av hvert selv om dagen, noe som er kjempe morsomt! Jeg gleder meg kjempe masse til å vise dere resultatet. 

Mange lurer nok på -hvorfor male og holde på når dere skal bygge (?) Vel, tomten vi skal bygge på er ikke byggeklar før tidligst sent høst eller tidlig vår til neste år, noe som irriterer meg kjempe masse da vi har alt det praktiske på plass alt. Vi har tittet på ferdighus og eneboliger andre steder  for å se om vi kunne funnet et hus på en trivelig plass et annet sted, men drømmetomten er den vi har funnet oss og da er det verdt å vente på mener vi. Planen er jo at vi skal bli der livet ut og et år fra eller til i den store sammenheng har nok ikke så stor betydning når alt kommer til alt. I mellomtiden koser vi oss i hjemmet vårt og siden vi skal bo her til det nye huset står klart er det bare å kose seg med små prosjekter som ikke blir så kostbare før selve byggingen skal begynne.

Vel, nå skal jeg prøve å få slappet litt av, dette har vært en lang og flott helg som har fått meg til å tenke farger, sammensetninger, kombinasjoner og helhet. Rett og slett en helg som har gitt meg masse inspirasjon !

Fantastisk! 

Imorgen skal dere få se det første strøket på veggen, jeg gru-gleder meg!

Ha en nydelig kveld mine kjære!

 

 

9 kommentarer

Helene

30.01.2012 kl.00:15

Så fin du var på håret Camilla:)

Bodil E

30.01.2012 kl.10:30

Lurer fælt på kva fargen du skal bruke heiter? ;) Gler meg tilå sjå det ferdige resultate heime hos deg :)

Lisbet

30.01.2012 kl.11:13

Hei.

Litt utenfor tema....,men lurer på om du kan være så snill og søt og fortelle hvilket hotell dere boddepå da dere var i Gøteborg :) Vil du anbefale det?

Gleder meg til å se fargen, spennende!

Ha en fantastisk strålende dag :) :)

Camilla

30.01.2012 kl.11:47

Selvfølgelig kan jeg det =) Vi bodde på Avalon ! Det kan virkelig anbefales -nydelige behagelige rom og utsøkt mat =)

Anonym

30.01.2012 kl.16:54

Så fint skap!! :) Når har du tenkt til å avsløre hvor dere skal bygge hus? Veldig spent! Ha en finfin dag!!

Merethe

30.01.2012 kl.17:47

Hei! Lurer veldig på hvor beholderen du har såpene på kjøkkenet, er fra? :) Den er kjempefin!

Ida- Fabulous Nails

30.01.2012 kl.20:31

For ett flott bilde av deg:) Blir spennende å se første strøk når du har malt:).. Take-Away kylling- woken smakte veldig godt asså;).. Veldig koselig å hilse på deg og mannen din da vi var innom, kjempeflott og koselig butikk du har:)

kari

31.01.2012 kl.20:01

Du har da alltid vært fornøyd med agngen din tidligere selv om den er liten???

Marthe

07.02.2012 kl.20:53

det skapet var veldig fint! er det fra butikken din? har du noen pris? :)

Skriv en ny kommentar

hits