Jeg vet du kan glede deg...

For vi har vært på innkjøp! 

Jeg har rett og slett vært i himmelen, ikke bare har jeg møtt min største inspirasjonskilde Halvor Bakke og fått snakket med han, men vi har også knyttet nytt kjennskap til nye leverandører med det lille ekstra. I denne bransjen er det viktig å finne de leverandørene man VET vil være positive for butikken og siden vi kun har hatt 2 hovedleverandører sier det seg selv at vi er meget "kresne" for hvem vi ønsker inn i vår butikk . Ikke fordi jeg ikke tror andre leverandører har mye fint å tilby, men fordi jeg er ute etter den/ de leverandørene som kan stikke seg litt frem i de varene vi alt har. 

Jeg kommer til å holde ting litt "hemmelig" da dere ikke kommer til å tro hva dere ser når jeg litt etter litt kommer til å komme med bilder av nyheter og varer vi får inn.  Vi har tenkt i litt nye retninger og at alt vi tar inn skal kunne gå til den interiørstilen vi alt har bygget villapaprika opp på. Det er for oss veldig viktig. 

En liten nyhet eller to må jeg jo dele med dere... 

Nemlig DURANCE.

Produktene har vært kjempe etterspurt av dere og det å kunne dele denne nyheten med dere er veldig morsomt for meg. 

Vi kommer kun til å selge disse produktene i nettbutikken, det pga vår "nesten" nabobutikk alt har disse produktene. Slik er det bare, noe jeg er veldig sikker på at dere har forståelse for. 

Vi får også inn mye flotte smykker,skjerf og armbånd +++ mye mye mer og en av vår nye leverandør innenfor dette er JOY.  Jeg er sikker på at disse varene kommer til å falle i smak hos de aller fleste, da prisene er veldig fine og varene er spesielle og morsomme. 

Imorgen bærer det av sted igjen for å gjøre unna siste rest av innkjøpet, jeg gleder meg allerede altså..

MEN, nå skal kvelden nytes og en romantisk komedie skal gi magemusklene en liten utfordring, jeg vet vi kommer til å le så vi griner. he he..

Med hvitvin i glasset og middagen i ovnen skal kvelden sakte, men sikkert begynnes på.. 

Deilig & fantastisk...

 

Og det håper jeg deres kveld blir også! 

Nyt livet ikveld. 

10 kommentarer

lene

28.01.2012 kl.21:02

hvem nabo butikk av deg selger durance? :)

Camilla

28.01.2012 kl.21:09

willmashus tror jeg hun heter =)

siri

28.01.2012 kl.23:18

Wow det var mye fint, elsker de lysene:) Fint at de blir til salgs i nettbutikk!

Jill-Christine

29.01.2012 kl.00:30

Så fine de blåe skålene var:) Er de fra butikken din?
Tenker på å ha litt blått nå som det har blitt lysere ute, bryte av med en fin vår/sommerfarge? Er litt feig når det gjelder interiør, og lar det for det meste gå i de fargene vi har he,r sort, hvit, sølv, grå..

Therese

29.01.2012 kl.01:28

Jeg elsker stuebordet deres, det er virkelig noe for seg selv! :)

Tina

29.01.2012 kl.14:27

Hei :) hvilken str er de to hurricane telysholderne på fatet ditt? S eller M? :)

Elene

29.01.2012 kl.14:31

Så utrolig vakkert det var hos deg. Nydelige stemningsbilder <3 Og lysene likte jeg kjempe godt. Gleder meg til de kommer på nett :) Ha en flott søndag :)

dagens outfit

29.01.2012 kl.17:36

så spennende da!

ida

29.01.2012 kl.18:51

Hei Camilla:)utrolig fint du har det, og så spennende det blir med de nye varene:)husker du hva den brune tapeten du hadde på soverommet før heter, evt. hvor du kjøpte den..jeg så den i en nettbutikk her om dagen, og nå når jeg skulle bestille finner jeg den ikke igjen:(siste utvei var å spørre deg:)håper du får tid til å svare.:)ha en fortsatt fin kveld..:)

Marianne

29.01.2012 kl.19:09

Hei!

Kjempe flott blogg du har Camilla :)
Jeg lurer på hvor du har kjøpt sofaen og sjeselongen du har i tv stuen?

Mvh Marianne

Skriv en ny kommentar

hits