En smak av kvelden..

Høy musikk, god mat, barnelatter og familiekos er den beste starten man kan ha på helgen. Vi har sittet benket foran tvén nå og koset oss med Voice, det beste sangprogrammet jeg har sett på LENGE. Kjempe morsomt. 

Familiekvelder er noe av det beste man kan ha, det gjør meg rett og slett lykkelig. Vi har akkurat fortalt ungene om turen til Disney on Ice til søndagen, gjett om det var to små barn som hoppet i taket av glede og Oliver sin reaksjon fikk vi med på bildet nederst her. Ha ha, har dere sett så stolt og fornøyd? Mathilde tok 2 løperunder rundt i stuen og Oliver ble stående å hoppe opp og ned på stuegulvet. ha ha.. 

Nå skal jeg straks overraske mannen med en liten gave, han har nemlig vært så utrolig flink og støttende den siste tiden og det fortjener han en liten gave for av kona si. haha.. Jeg tror det er en mann som kommer til å bli veldig fornøyd altså. 

Vel, nå starter straks Voice igjen... Dette blir spennende! Godt at tiden går for jeg går bare å tripper for at morgendagen skal komme og interiørmessen skal nytes!  Det blir spennende det.. !

4 kommentarer

Marianne

27.01.2012 kl.21:51

Kos dere på Disney On Ice :) Så det på onsdag, helt fantastisk :)

Janicke

27.01.2012 kl.23:19

Så koselig bilder :) vi ankom Oslo i kveld og skal på Disney on Ice i morgen :)
Gleder oss veldig !

Riktig god helg, kos deg med din fine familie :)

Christina

28.01.2012 kl.01:00

Hei Camilla. Jeg bare lurte på hvor du har fått tak i de høye lysestakene som er tvinnet sammen. Jeg ser de står på tv-benken på disse bildene. Tror kanskje jeg har sett de stå på spisestua tidligere(?). Synes de er veldig fine.

Hilsen Christina

Helene H

31.01.2012 kl.09:51

Kjempe koseleg innlegg Camilla:) Slike kvelder er gull vert:)

Skriv en ny kommentar

hits