Er du lykkelig..

Det er ikke hver dag jeg får spørsmålet - er du lykkelig(?) , men når jeg først får det og itillegg får bekymrings mail fra noen søte lesere føler jeg for å si noen ord..

En litt "personlig" Camilla...

Jeg blogger mye om hus, butikk og interiør, men lite om Håkon og meg. Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg blogger mindre om Håkon og meg og mer om hus og hjem strømmer spørsmålene inn - er det slutt mellom dere? Har Håkon forlatt deg for en annen? Du ser veldig sliten ut, er du ulykkelig og til det vanligste spørsmålet - har du kastet ut Håkon av huset? 

Vel, jeg vet ikke hvorfor disse spørsmålene har begynt å fylle seg opp i mailboksen nå igjen, men jeg har forstått at rykter og andres ord vil alltid svirre  rundt. 

Idag er jeg en veldig lykkelig jente, jeg er storm forelsket og betatt av en veldig herlig mann. Det at det måtte litt hard visdom til for å få meg til å forstå hvor jeg hører hjemme er en del av fjoråret og min/vår usikkerhet. Jeg er lykkelig og føler meg mer hjemme i armene hos min mann nå enn hva jeg noen gang har gjort, vi har det utrolig bra sammen. 

Før var jeg kanskje flinkere til å blogge om meg, Håkon og oss som en familie. Nå det siste halvåret har jeg valgt å fokusere mindre på oss som et par og familie  her på bloggen og heller fokusere på det bloggen handler om som faktisk er min store lidenskap interiør. Jeg er en blogger som har fått utrolig mye hets på forumdebatter, utallige ufine mailer og kommentarer, lesere har brukt morsrollen mot meg og prøvd å gjøre ekteskapet mitt til latter på nettsider hvor hetsing av meg og min familie har gått kant i kant med prat om babymat og bleietesting. Til slutt fikk jeg nok og valgte derfor heller å gjøre det enkelt for meg selv og heller blogge mer om det jeg elsker som ikke går inn på meg dersom det blir brukt imot meg, nemlig interiør. 

Jeg er ikke lykkelig 24 / 7 365 dager i året, det er jeg ikke redd for å innrømme. Men jeg er stort sett lykkelig og føler det er en velsignelse i seg selv. Vi kan ikke leve et feilfritt liv, lære uten å feile først eller få visdom uten lærdom, slik er det for oss alle og slik er det også for meg. Her på bloggen viser jeg livet mitt fra den siden jeg ønsker at dere skal se det, men jeg har også vært ærlig og delt de stundene jeg har hat hatt det tungt. Likevel er det bare en brøkdel av mitt liv som kommer ut her, det pga jeg ønsker å beholde det mest " private" innenfor husets fire vegger. 

Det at noen kaller meg ufine ord under anonyme mailadresser her inne sier mer om de enn meg, men når morsrollen og mine barn blir til en forum debatt eller brukt imot meg velger jeg å slutte å "mate" de som driver med dette  og heller lage en mer "overfladisk" blogg hvor det meste dreier seg om mine ord eller min smak innen interiør.  Synes en leser at jeg har en stygg sofa eller dårlig smak er det ikke noe jeg tar ille opp, vi kan heldigvis ikke alle like de samme tingene eller ha den samme smaken, men når lesere har skrevet stygge ord om barna mine eller gjort meg som mor til latter og tvilt på min kjærlighet til mine barn har det sagt stopp. 

Jeg er lykkelig og stolt av familien min og det jeg har klart å oppnådd på 22 år(straks 23) . Jeg er på ingen måte sliten og ulykkelig eller på vei til å skilles. 

Vi lever i beste velgående, tar hver dag som den kommer, jobber mot målene våre, nyter hverandre og barna våre, elsker livet og planlegger fremtiden.

Det er jo den vi skal våkne opp til imorgen.. 

Fortiden var igår og er en del av årene som har gått....

Vi er ikke uvenner eller skilte selv om jeg er litt vel interiørfrelst, tvert om... 

Vi elsker hverandre..Men for mye kliss og " rosenrødt" lykkelig ekteskap-prat blir det ikke her på bloggen... 

Det er jo så kjedelig å lese en håpløs romantisk komedie hver dag.. For det er nettopp slik vårt ekteskap er. (!) 

Jeg kjefter og gnåler, griner og ler, prøver å være den "perfekte" husmor og er en ordentlig tullete mor som daglig kan surre og gjøre 1000 feil. Men HEI,det er vel slik vi har det flest.... Mitt liv er egentlig ikke noe mer spennende, derfor velger jeg å droppe den lange kjedelig introen og heller konsentrere meg om det jeg vet kan være spennende for "gale" damer slik som meg, nemlig Interiør og hjem med noen drypp av familielivet fra den enkle fasaden ;) 

Litt moroklump er jeg jo.. ha ha

Og jeg er faktisk en veldig heldig en. 

11 kommentarer

melissa mor

27.01.2012 kl.00:50

MEGET bra svar Camilla.. Syns du kan være stolt av deg sjølv eg!! Noken har berre behov for å rakke ned på andre, enten det kjem av dårlig sjølvtillit eller andre ting.. Du har to alldeles flotte barn, en sexy (kremt) mann, et herlig hjem og butikk. Og ikkje minst e du flott sjølv :) Ikkje bry deg om sant kjas og mas! Kos deg med dei fine mailane du :) Ønske deg ei god helg!! Klem

Renate

27.01.2012 kl.08:10

Hei Camilla! :)

Veldig bra skrevet! Jeg har fulgt bloggen din i ca ett halvt år, og jeg elsker den!!

Jeg syns du er en tøff dame. Nettbutikk, butikk, blogg, mor og kone! Det er 5 jobber det!! :) det at folk har hetset deg er rein sjalusi over alt du har oppnådd (enkelte tåler ikke andre's suksess) og det er bare så råttent gjort!

Jeg ønsker deg og din familie en riktig herlig dag! :)

Mange gode klemmer fra Bergenby

Kari

27.01.2012 kl.08:26

Bra skrevet Camilla!!
Skal dere fortsatt fornye ekteskapsløftene til sommeren slik du har skrevet om tidlegere?

Janicke

27.01.2012 kl.11:28

Veldig godt skrevet Camilla! Det er så trist at noen mennesker må rakke ned på andre for å..ja hvorfor gjør de det egentlig? For å heve seg selv, fordi de er sjalu? Uansett grunn er det bare trist, og jeg tror ikke slike mennesker har det bra.

Er veldig glad du stod imot da det stormet som værst, og fortsatte å blogge, jeg er nemlig blitt "avhengig" av bloggen din, hehe :)

Ha en flott helg! Her går turen til Oslo og Disney on Ice, blir stas :)

Janne M

27.01.2012 kl.12:40

Du er så utrolig flink å sette ord på ting:) Veldig bra skrevet:) Utrolig fint bilde-sånn du har håret ditt nå???Det var skikkelig stilig:)

Ann Helen

27.01.2012 kl.13:20

Hei!!
Jeg syntes du skriver veldig bra jeg,du setter virkelig ord på det..Det skal jo sies at da jeg selv var 22 år var jeg ikke i nærheten å være der du er i dag.Jo,jeg jobbet mye,veldig mye,men helgene gikk med til festing og mere festing.Jeg leide en leilighet og barn turte jeg ikke tenke på en gang.. Jeg må si du har et utrolig rikt liv med alt det det innebærer av å være gift allerede,har 2 fine barn,eier et hus/bil,driver butikk..Sikkert mere også=) Hvem 22 åring vanligvis har dette?? Det er ikke mange nei..
Så fortsett å stå på du,hvem vet hvor din reise stopper=)
Det er klart at livet/kjærligheten går opp og ned.Er selv gift og to små barn.Herregud,jeg er sliten og lei inne imellom og det er lov..Men jeg ville ikke byttet det mot noe=)
Å når jeg først er innom,så må jeg innrømme at din blogg er noe jeg er innom å sjekker hver dag,helst før avis lesing=)
Så et lite spørsmål=) Fantastisk kul genser/kjole du har på deg,den likte jeg godt=) Er det mulig å få vite hvor du har kjøpt den?=)
Ha en flott dag=)

Anne-Marthe

27.01.2012 kl.13:50

Jeg skjønner virkelig ikke hva folk har noe med om du holder han i hånden 24timer i døgnet eller hva det nå er jeg da :) At folk kan spøre og grave i privatlivet til folk? Selvom du skriver en blogg så er det ikke plikt å brette ut hele privatlivet noen?! men men..

Ønsker deg og fine en god helg fra den andre byen :) Nyt den :)

Camilla

27.01.2012 kl.13:57

Hei og tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar =)
Genseren er fra Zara og er utrolig myk og god,en STOR anbefaling. =)

Ha en nydelig dag!

Aya

28.01.2012 kl.10:52

Hei Camilla!

Du er ei utrolig driftig dame som inspirerer meg så innmari til å ha troen på at man kan- hvis man ønsker det nok.
For å score må man kunne tåle "å bomme"- uten å bli buet av banen av den grunn. Og det er nettopp den koden du har knekt. DU skyter ofte og skårer mange mål. Færrest mål scorer den som aldri tørr å prøve seg.
SÅ lenge konsekvensene av det man gjør er å lykkes- ja hva er vel ikke mer konstruktivt en det?!

Når jeg leser bloggen din ser jeg at det verste som kan skje er jo å ombestemme seg hvis man ikke blir helt fornøyd/eller som man hadde tenkt. Være seg interiør eller andre ting. Og jeg som lider av besluttningsvegring;) har fått øynene opp for akkurat dette. Ting trenger ikke være endelig. Og når det er i forandrign- ja, det er da det er utviklig.
Forandring har gått fra å være "skummelt" til å bli gøy!

Takk Camilla for at du er et menneske- for da er det håp for alle oss andre som "kjører seg litt fast" innimellom;)

Ha en riktig god helg!

Mamma 32 til 4 (1,2,7,10) + 2(8,10) bonusbarn = 6...puh...

Bodil

28.01.2012 kl.23:18

Hei Camilla!
Jeg har akkurat 'oppdaget' bloggen din. Har fått helt dilla på interiørblogger:) For det første så syns jeg du er KJEMPEFLINK! Du har egen butikk der du 'dyrker' det du virkelig liker å holde på med, du har to skjønne barn, en mann og et flott hjem!! Du koser deg:)) Da kommer punkt nummer to; du må IKKE bry deg om det andre skriver om deg! Det bunner ut i MISSUNNELSE!! Grusomt hvor stygge jenter kan være mot hverandre! Kos deg videre:)) nå skal jeg inn og kikke i nettbutikken din -der var det myyye fint altså!!

Anita

29.01.2012 kl.23:50

Fyyy så fin på håret! Du er nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits