Bedre sent enn aldri...

Fy som tiden har gått idag, unnskyld altså...

Idag har det vært full fart siden jeg stod opp og gjett hva jeg klarte (?) Ikke bare glemte jeg det nye kortet mitt fra sparebank 1 hjemme, men jeg klarte å nesten misse toget, gikk med 2 forskjellige støvletter ( altså en ulik sko på hver for)og sist,men ikke minst klarte jeg å surre med t-banen.. Jeg sier det nok en gang jeg altså, jeg er et stort surrehode på to bein med ulike støvletter. Gjett om folk rundt fikk seg en god latter der jeg labbet rundt med to ulike sko. Makan altså, jeg er sikker på at det er kun jeg som klarer å få til noe slikt. 

Uansett..Timene idag har rett og slett bare flydd av sted og jeg har klart å komme i mål med de fleste mailene, det kaller jeg godt jobbet ettersom jeg har hatt mer å gjøre denne uken enn jeg har hatt noen gang.. Noe jeg i bunn og grunn er veldig glad for. 

Nå er turen til Tyrkia bestilt og om et par mndér går turen ned ditt for å godkjenne og sjekke møblene og stæsjet vi skal ha sendt hjem til Norge. Jeg merker jeg ikke får tiden til å gå fort nok, det skal virkelig bli stas å se sin egen produksjon in real! 

Jeg merker jeg er litt små stolt også, jeg har nemlig sittet å tegnet mange tegninger på varer selv, jeg har hentet masse inspirasjon fra den røffe maskuline stilen, men myket den litt opp slik at det ikke blir for "hardt" å se på. Når jeg ser at varene er slik jeg vil kommer jeg til å vise dere masse bilder... Uansett imorgen er det tilbake i "Normalen" og nye interiør bilder kommer ut og det er vel noe de fleste interiørglade liker tenker jeg(?) 

Er det noe dere ønsker å se mer av isåfall? Bare si ifra så skal jeg se om det er noe jeg kan få gjort noe med =) 

Nå er det opp i sengen hvor reisen går videre inn i drømmeland hvor jeg har bestilt tur til Hawaii med -all inclusive . Vi skrives mine vakre!

13 kommentarer

ariel charlene

26.01.2012 kl.00:06

hahahaha. kan ikke gjøre annet enn å le.. Skulle likt å sett det.. hvordan i alledager fikk du til å ta 2 forskjellige??
Gleder meg til å se verkene dine.!

AnneMarthe

26.01.2012 kl.02:24

hehe, så herlig :) Kan trøste deg med en ting, du er ikke alene om å være surrete :) hihi :) Blir moro å se hva du har fått til på "egenhånd" :)

Hilsen midt i natten fra den andre byen :)

Elin

26.01.2012 kl.07:55

Moro å høre. Vi driver selv med import og Tyrkia var absolutt et av de to stedene vi vurderte. Jeg vet at agenten vår sier at de beste sofaene etc. blir produsert i Tyrkia:-) det vi produserer hadde de bedre oversikt over i Kina. Lykke til :-) gleder meg til å se:)

Marlene

26.01.2012 kl.11:30

Hei!
Vi driver å bygger oss hus nå, og jeg leter etter litt inspirasjon iforhold til vegger og gulv. Har du noen tips til farger på vegg som kan gå til hovedsaklig lysegrå sofa og pynteting i blank sølv og hvitt? Har ikke så mye beige, og heller ikke noe brunt. Vi har litt svart i puter osv, men alt av møbler er hovedsaklig hvitt. Vi kunne tenke oss fliser på gulvet, mørke. Tips til farger? Hvordan ser ditt gulv ut?
Hva tenker du i forhold til tapet på en vegg i et rom? Hvilke rom kan det passe i, og har du noen fine bilder av tapeter du liker? :)

carina

26.01.2012 kl.12:19

Kan du ikke vise hvordan du dekorerer vindusposter?! :) kjempe gøy at du skal få din egen møbel kolleksjon:) bra jobbet!

Silje

26.01.2012 kl.12:25

Hvor får man kjøpe den bollen du har hortensian oppi tru ? :) NYDELIG!!!

Anita

26.01.2012 kl.16:30

Jeg tenkte bare jeg skulle si i fra om at du har veldig mange små skrivefeil... Ta deg litt bedre tid når du skriver:-)

Charlotte

26.01.2012 kl.19:12

Sendte deg mail for en uke siden og håper jeg får et svar snart. Ha en fortsatt fin kveld.

Karoline

26.01.2012 kl.22:07

Hehe, kan trøste deg med at alle er litt surrehode av og til:) Det er berre morsomt og vekker fram eit smil hos dei fleste:) Når det gjelder dine såkalla skrivefeil så syns eg det er heilt overkommelig og lett å forstå. Du har ein travel kvardag og faktisk små barn. Så ikkje tenk på det, super blogg og liker godt det du har gjort med heimen din:) Kjempe flott!!

Camilla

26.01.2012 kl.22:15

He he, godt du sier det:0)
Vel, skrivefeil vil det alltid bli når man ikke " retter" innleggene eller går over dem.( noe jeg ikke gjør pga tiden ikke strekker til) Jeg tar ikke dette med skrivefeil osv så veldig høytidelig, da jeg vet jeg kan hvis jeg vil;0) he he.
Tusen takk for at du legger igjen en veldig koselig kommentar:0)

Nydelig kveld ønskes til deg og dine fra meg!

Silje

26.01.2012 kl.22:52

Stemmer for vinduspostdekorering-innlegg jeg også! Også lurer jeg på om du gidder å fortsette med de ukesmenyene du begynte på..Jeg trenger tips og inpirasjon til middagslagingen og det gjorde du bra. Keep up the good work!

HIlsen fast Leser :)

eva anita

27.01.2012 kl.21:28

Hei. kan jeg spørre hva bordet og tvskjenken kostet? Likte det utrolig gost. Bor i nærheten av home and cottage på majorstuen... Men er så tungvint å komme inn med barnevogn. om du ikke vil poste prisene på bloggen, kan du sende meg prisene på mail?

Alise

24.02.2012 kl.05:13

Hei! Har Villapaprika disse champanjekjølerne inne? Eller er det i det hele tatt dere som fører dem? Og hva er pris? Den er kjempelekker!

Skriv en ny kommentar

hits