Røff og romantisk.

En stil skal være personlig og egen og det er viktig at man tør å følge sin egen interiørsti  om man skal få til nettopp det. 

Jeg liker å blande ulike elementer og "personligheter" mot hverandre, dette gjør ofte interiøret mer synlig og personlig for meg. Magien er å klare å blande det tøffe-røffe med det romantiske og feminine. Det er viktig å sjonglere disse stilartene for å få endene til å gli naturlig inn i hverandre.

Jeg mener personlig selv at vi som personer forandrer oss ettersom vi blir eldre, nye inntrykk hentes, man lar seg inspirere av noe nytt og dette "drar" man med seg inn i hjemmet. Det er vel nettopp derfor jeg mener så bestemt at interiør ikke er en hobby som man blir ferdig med, men som man heller utvikler ettersom man lever livet.

Livet står ikke stille..

Men man lærer seg å bli mer glad i noen ting ved det enn andre. Litt slik er det med hus og hjem kombinert med en hobby som heter interiør også....

Like today....

For meg er fargetoner, produktets funksjon og gjenstandens utseende veldig viktig for å få det til å fungere i hjemmet mitt. Jeg liker at alt kan brukes, men likevel være ukjent og nytt. Det er noe som gjør hver en ting veldig spennende for meg og jeg klarer ikke la være og prøve ut en ny stil dersom den får meg til å "dagdrømme" om den-

Ikke bare 1 eller to ganger.. Men fler. 

Jeg tror at dersom man er kreativ innenfor interiør er det en kreativitet som bare vil fortsette å utvikle seg og nettopp derfor er det veldig viktig å la seg selv få lov til å prøve seg litt frem og "teste" noen grenser. Veien blir jo til mens man går og går man feil finnes det alltid en vei tilbake,selv om den kan bli tung. Somregel blir det til slutt veldig lærerik og man sitter igjen med en erfaring eller lærdom man ikke hadde fått dersom man ikke våget.

Jeg velger ofte å la meg hente opp ideer og den siste tiden har jeg falt mer og mer over på den røffe-tøffe romantiske stilen som leker med de forskjellige materialer og nye kombinasjoner.

Den franske landstil blandet med den røffe "hverdagen" gir interiøret et spennende særpreg, bare på en littannerledes måte.

Litt sånn- det er spennende å se på stil...

Som jeg liker å si - Ekstraordinære hjem, for ekstraordinære personer setter ekstra spesielle særpreg på et hjem. 

Litt fordi--man må våge å være litt "egne"  for å skape et litt "eget" hjem .For meg er det viktig...

Det er lov å våge å bevege seg i en annen retning.

Selv om det er i en helt ny !

4 kommentarer

judy

24.01.2012 kl.00:09

hei dette har ingen ting med saken og gjøre, men! de THG lysene.. kan de brennes med plasten rundt? og hvordan er de i forhold til europris lysene? de på europris med plast rundt er helt elendige. de brenner bare eika langt ned i lyset og får ikke frem noen effekt:P
og går de an å kjøpe i nettbutikken din ?

Linda Johnsen

24.01.2012 kl.07:58

Hei Camilla.

Kjempe fin blogg du har, men (idet siste)når det kommer interiør innlegg-virker det som teksten din er avskrift fra andre interiører magasiner? Correct me if I am wrong...

Stå på videre...

Camilla

24.01.2012 kl.08:46

Hei:0)
Jeg skriver innleggene mine helt selv og svært lite er " kopiert" da jeg skriver med egne meninger. At det jeg skriver kan leses andre plasser også er nok ikke umulig, da jeg selv leser mye om interiør å snappet opp tips og ideer som jeg deler videre med dere lesere. Dette innlegget er selvskrevet og absolutt ikke kopiert ut av et magasin, men at jeg kan skrive om ting dere leser i interiørmagasiner eller andre interiør blogger kommer man seg ikke bort fra, da jeg liker de trendene og stilene som nå er.

Ha en nydelig dag:0)

Maria

10.03.2012 kl.17:51

Hei.

Jeg lurte på, om du har spisestuesofa inne, eller hva du kaller det. Ser du har det på ditt kjøkken :-) svar meg gjerne på mail!

med hilsen

Maria

Skriv en ny kommentar

hits