Frustrert frue.

Etter å ha sittet i over 4 timer å tatt av over 150 lengder med extension følte jeg at absolutt hele hodet mitt var blitt revet i fillebiter, gud så vondt. ! Jeg har sagt det hver gang -ALDRI igjen, men så setter jeg det på igjen noen uker senere.. Jeg håper virkelig jeg har "lært" denne gangen for jeg er ennå tungpustet.. ha ha.. At jeg sitter som en frustrert frue igjennom prosessen er ingen tvil..

Malin min kjære venninne og frisør ble helt svett stakkars, jeg blir nemlig litt "hissig" når jeg blir lugget og dratt i håret mitt, heldigvis er du likedan Malin. (!)

Nå har jeg nærmere 200 mail å besvare, så det er vel bare å starte hvis jeg noen gang skal bli ferdig.. Det å blogge betyr mange spørsmål men så er dere jo så utrolig nydelige på mailene deres også da. Jeg sitter for det meste å bare smiler meg igjennom mailboksen min. At det har hopet seg opp med så mange mail er bare min egen "feil". Jeg har vært i dårlig form et par dager nå, noe som har gått utover overskuddet som -somregel ALLTID er der, men nå er formen tilbake og det betyr -----MASSE BLOGGING og raskere svar.

Med huset på plass, middagen i ovnen og en god stol plassert foran skrivepulten skal jeg ta fatt på spørsmålene deres, noe som jeg med sikkerhet vet vil ta bittelitt tid... Jeg har ihvertfall forhånd skrevet ned et innlegg tidligere idag som jeg tror dere vil like, litt nytt og morsomt-- det er vel ikke å forakte eller hva?  

Jo, også har jeg faktisk begynt å trene igjen!! *jippi* Formen er alt MYE bedre og jeg har bestemt meg for å bli skikkelig STERK med "spagetti"armene mine.. ha ha..  Jeg er nemlig ei som "hater å dra treningsstudio, men nå har jeg faktisk begynt å like det... -Ikke dårlig altså....

Frem til vil skrives igjen, hei så lenge!

10 kommentarer

jeanethe

23.01.2012 kl.19:50

Hei Camilla :-)

Nå er jeg spent på det nye bordet ditt! Skulle ikke det komme i dag? ;)
Oi, ja det var litt mail å komme seg igjennom :)
Sende deg en mail når du sa du skulle selge taklampen din, men ikke hørt noe fra deg :(

Unni-janne

23.01.2012 kl.19:54

Heisann ! :)

Kom aldri noe svar på konkuransen du hadde, du sa du skulle trekke en vinner søndag ! Er spent skjønner du :)

Elene

23.01.2012 kl.19:54

Så utrolig kjekt at du får så mye mail og gode ord. Er veldig glad på dine vegne at både bloggen og butikken din har gått så bra. Kjempe gøy=) Kos deg i kveld og gleder meg til innlegget :)

Trulte

23.01.2012 kl.20:58

Hvor er de kjempelekre krukkene fra i forrige innlegg? Ser det er flere som har spurt om det men kan ikke finne noe svar. Håper du også tar inn noe liknende i butikken din, for der er det jo alltid så koselig å handle:)

Anette

23.01.2012 kl.22:19

Jeg bare lurer på om den beige vesken med brun kant og hank under her kommer i nettbutikken? Den var veldig fin:)

Ønsker deg en fin kveld!

Silje

23.01.2012 kl.22:34

Kjempe fin blogg Camilla, du kan virkelig mye om interiør. Lurer på en ting...Utrolig fint parkett gulv dere har, hvilket gulv er det og fra hvilken produsent?

Camilla

23.01.2012 kl.23:01

Hei, dette er noe jeg skal ta inn og derfor prøver jeg meg frem med disse=)

Camilla

23.01.2012 kl.23:03

hei hei =) Tusen takk, jeg lærer hele tiden =)
Gulvet vårt er i lys ask og fra monter =)

Trulte

23.01.2012 kl.23:12

Så spennende! Gleder meg til å se de i butikken din etterhvert. Ha en fortsatt flott kveld!

ariel charlene

23.01.2012 kl.23:47

Masse stilig!! Må lide for skjønnheten vet du :) Og du e heldig som er fisk igjen, her i huset har vi begynt på en ny runde....... Skjønner ikke når det skal ta slutt..

Men ett spørsmål. Har du tenkt på å ta inn Tine K? :-)
Du som liker å bytte å variere, hun har jo mye flott som hadde sklidd rett inn i butikken din :)

Skriv en ny kommentar

hits