På plass med keramikk

Nå er det bare få dager til de nye bordet vårt kommer på plass og under 1 uke til interiør messa, denne uken må bare bli bra ! Jeg gleder meg som en unge til denne messa, er det flere som skal på den?  Det å dra på interiør messe og bare gå rundt å nyte forskjellige interiør inntrykk skal bli en stor fornøyelse-ingen tvil. 

Uansett...

Idag har dagen gått til mindre husarbeid enn planlagt, jeg har nemlig vært i litt dårlig form. Kroppen er sliten og sofaen har vært min beste venn, jeg tror noen hektiske uker med  10-12 timer arbeidsdager har tatt litt knekken på meg. Jeg har derfor latt hele denne dagen gått med til å bare nyte det å la meg selv få slappe av, selv om jeg føler meg skikkelig lat når jeg ikke gjør noe. he he. 

Jeg har ihvertfall fått vannet blomster, ryddet og støvsuget..Det var heldigvis ikke så mye som skulle til, noe som idag var like greit.

Disse  tøffe keramikk pottene er ihvertfall det beste kjøpet på leeeenge, jeg lurer litt på om jeg skal ta inn noen liknende i butikken(?) Hva synes du? Hadde jo passet perfekt inn hos de fleste disse her=) 

 

Resten av kvelden skal fortsettes å nytes på sofaen med kebab ( som har blitt en tradisjon for Håkon og meg) til søndags filmen på kanal FEM , Sjokoladeis og rød coca cola... en usunn og deilig kveld! 

Først må ungene tørkes og pysjes, de har nemlig badet en time ettersom de spiste middagen med alt annet enn munn.. Snakk om røverunger altså, det var mat overalt. Olíver klarte å lure Mathilde til å ta en neve med ris i trusa og tok like gjerne å fylte på med ketchup.. Mathilde tok igjen og tok all sausen fra tallerken utover hendene for så å smøre det rundt i håret til Olíver.. Det å la små ungene spise alene skjer aldri igjen for å si det slik..Det var bokstavelig talt mat overalt og to sure unger som begynte å "slåss" .Etter noen minutters samtale med hver av ungene begynte de å forstå at det ikke var den rette måten å spise mat på.  Likevel sløyfet de kvelden inn med å helle et literspann med vann utover gulvet på badet, som ikke det var nok tok Oliver like gjerne dusjhodet og satte på fyll styrke  og siktet på speilet på andre siden av badet... Det var vann overalt! Jeg tror aldri jeg har vært mer mettet på dagen enn idag, så at det skal bli godt å få de i seng innen noen minutter nå er ingen tvil! Nå er mamma-Camilla sliten på rampestreker og fått bekreftet en gang for alle at flere unger ikke er aktuelt i dette huset! En under hver arm er mer enn nok.. 

Jeg har fått min dose- testemammagrenser idag. Likevel vet jeg med sikkerhet at jeg kommer til å tenke at jeg har verdens beste barn når jeg går opp for å bre over dem dynen etter at de har sovnet.. Mammahjertet er noe rare, men fine "greier" dere. Eller hva ? 

Vi mammaer kan jo nesten bli helt tullete av det. 

Det at to så "uskyldige" barn kan gjøre så mye pøbel på en og samme dag er helt utrolig. 

24 kommentarer

tina-jeanette

22.01.2012 kl.19:58

ris i trusa... hahaha, hærlig!

Sølvi

22.01.2012 kl.20:07

He he, takk for en god latter! Det er godt ikke bare er hos meg det går unna av og til. Så snill storebror var som fylte på med ketchup da! Ønsker dere en fin kveld:)

Elene

22.01.2012 kl.20:30

Hehe.. de er no herlig.. Det er godt når kvelden kommer ja..Heldig du er som skal på messen. Stuen din er så utrolig nydelig. Misunner deg til tusen :) Kos dere i kveld. Klem.

Kine

22.01.2012 kl.20:39

På sånne dager er det ekstra godt når kvelden kommer og ungene er i seng ;-)
De keramikk-pottene dine var lekre!

bente

22.01.2012 kl.20:41

har du den klokka i butikken?? hva er prisen?

Jannicke- Jattes.com

22.01.2012 kl.20:58

HAHA! Jeg måtte le godt nå av de små rampetrolla dine ;)

Men guuuuuud så flott den store keramikk potten/bollen din var!

Ha en fin fredfull kveld,
Klem Jatte ;)

martina

22.01.2012 kl.20:58

hei camilla, kan jeg spørre om ett lite råd, syns du har så god smak! jeg fresher opp soverommet nå, å skal lage en liten sengehimmel. ikke slik med fire stolper, men ett feste høyt over puten med to lange lette gardiner som knytes til hver sin side av senga. rommet er omtrent som deres, men vi har hvite panelplater. har rammemaderass, svarte massive nattbord i høyglans og stor komode i samme serie. tenkte på å kjøpe grått stoff til sengehimmelen, men får ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre med vinduet da.. blir det voldsomt med "vanlig" gardiner der i tillegg.. tenkte på ei liftgardin i samme gråtone kanskje, og puter og stæsj i samme nyanse. har du noen innspill blir jeg veldig glad :)
klem!

Inga

22.01.2012 kl.21:05

Hvor er pottene fra? De var døds kule!!:-D

Ellen

22.01.2012 kl.21:39

Hei:)
For noen skikkelige skøyertroll du har! Kjenner meg godt igjen i det å ha småbarn som tester grenser til tusen! Jeg har selv tre små på 7, 4 og 3år. Det er spesielt mellomste her som er jenteversjon av Emil fra Lønneberg.

Jeg har et spørsmål. Det er mulig at vi skal fornye spisestuen vår. Jeg har veldig lyst på en spisestuesofa, men er usikker. Hvordan blir det å komme seg ut og inn i den? Jeg er også usikker på om jeg vil ha hvite stoler + sofa, men blir litt bekyrmet for flekker ol. Hvordan funker det hjemme hos dere? Vurderer derfor en mørk grå sofa + stoler og hvitt bord.

lovise

22.01.2012 kl.22:39

Fantastisk tøffe keramikkkrukker! :D

www.ourhappiness-lc.blogspot.com

linn

22.01.2012 kl.23:52

eg har prøvd å få svar fra deg ang noen vegg lykter med glasskuppel du anbefalte fra thg, og eg lurer på om det finnes noen bilder av desse og om du har dem inne eller om du får dem inn? for da venter eg med å kjøpe vist de du har er fine:) håper du kan svare meg:)

merete

23.01.2012 kl.00:27

Hvor er den lampen på den hvite kommoden v spisebordet fra? Og hvor er liftgardinene dine fra? Både de hvite og de beige i tv-stuen. Merete.

Ann Helen

23.01.2012 kl.00:34

Hei!!
Jeg er en fast leser av din blogg,er innom hver dag, syntes den er utrolig fin,veldig flink er du=)
Jeg beundrer din sans for både interiør og mote=)
Å en liten innrømmelse må jeg komme med,jeg var så heldig å få kjøpt en sort stol av deg/mannen din i sommer=)Bilde av den på Finn ropte på meg=)
Er veldig fornøyd med kjøpet=)
Så nå lurer jeg jo så fælt på hvor du har kjøpt de flotte keramikk krukkene??

Camilla

23.01.2012 kl.08:40

Hei! Jeg er på jakt etter spisebord i hvitt, hvor har du kjøpt ditt? Kunne tenkt meg et som var likt ditt (:

Malin

23.01.2012 kl.11:32

Hvor er de keramikk bollene fra? De var helt rå:)
Hvis du har den klokka på kommoden i butikken kan du legge ut den i nettbutikken?:)

anne

23.01.2012 kl.12:32

Hei Camilla. Hvor har du kjøpt de store kjeramikk-bollene? Får du de inn i nettbutikken din? Å så må jeg få si at du har en kjempefin blogg:)Er jeg inne på flere ganger i løpet av dagen:)Har fått mange fine tips fra deg:)Elsker pledd så nå skal jeg dra til byen, å handle meg et nytt samt en krok til å henge det på:)

Astrid

23.01.2012 kl.12:37

Hei:-) Du skal ikke tilfeldigvis selge lysekronen din? Isåfall er jeg interessert;-) mener å huske at du skrev at den skulle byttes ut etterhvert!

Camilla

23.01.2012 kl.15:50

Hei. Syns spisebordet ditt er sååå fint!! Hvor er det kjøpt? Ønsker meg et hvitt spisebord :)

Camilla

23.01.2012 kl.18:55

Vi selger lysekronen i butikken, ønsker du mer informasjon om dette er det bare å send meg mail på Ckinterior@hotmail.no

Camilla

23.01.2012 kl.18:57

Hei!
Spisestuebordet vårt er fra villapaprika, du kan bestille å få det sendt hjem på døren igjennom mitt firma så det er bare å sende mail på ckintrior@hotmail.no .. Bordet koster 8700 kr og er i heltre =)

Camilla

23.01.2012 kl.18:58

Vi har kun 1 igjen i butikken, ønsker du denne send meg mail på Ckinterior@hotmail.no den koster 499 kr =)

Camilla

23.01.2012 kl.18:58

Hei den er fra living =) Liftgardinene er fra home&cottage

Camilla

23.01.2012 kl.18:59

Hei hei .
Uff så kjedelig at du ikke får svar da, det er bare å beklage =) Mailnoksen min har eksplodert så om du sender en ny mail på Ckinterior@hotmail.no skal jeg få sendt deg bildet imorgen=)

Camilla

23.01.2012 kl.19:00

Hei hei=)
Disse vi jeg få inn noe liknende av i butikken = Jeg lover å gi beskjed =)

Skriv en ny kommentar

hits