En hvit morgen..

Snøen ligger som et hvitt teppe på bakken, på himmelen titter solen sakte,men sikkert frem. Ungene går rundt å hopper, de ønsker nemlig å gå ut å få prøvd akebrettene sine litt. Vi har som de fleste sikkert vet omtrent ikke hatt snø er i Fredrikstad i år, så når den først kommer er det veldig stas! 

Siden Hagen vår er slik at den går skrått, noe som gjør at de kan være ute å ake i hagen uten at vi må ut alle 4 for å komme oss noen plass. Olíver er nemlig veldig stolt, han og Mathilde fikk for første gang igår lov til å leke ute i hagen vår alene. ( selvfølgelig under tilsyn) Om 1 år begynner Olíver på skolen og om 1,5 mnd er han 5 år.. Jeg blir helt svett av tanken, tenk at han jeg ikke har noen bleiebarn, våkennetter, gurglelyder eller babytid med de lenger. Når vi fikk Mathilde gikk vi på en måte fra en babytid og inn i en annen, så det at vi nå ikke har en liten baby lenger er veldig uvant, spesielt når vi faktisk ser hvor "store" de har blitt. For ikke å snakke om herlige. ! Hver en alder har sin sjarm og ungene er er den perfekte - *kranglerheletidenogsvarefrekktilmammaogpappa*  alderen, ifølge Olíver er vi alltid dumme om vi ikke gjør som han og Mathilde hun går i sin storebrors fotspor. MEN, de er jo gode også da, de er bare litt mer i *testegrenser* epoken nå enn tidligere. he he.

Vel, huset står på hodet og vi skal kose oss med egg og bacon før dagen starter for fult!

En relativ god start på denne morgenen! 

Et must i en ellers så hektisk hverdag. 

5 kommentarer

Ida Tønnessen ?

22.01.2012 kl.13:19

Masse snø her også - kjempe koselig :-)

Maiken

22.01.2012 kl.13:27

Hei! Du - en ting jeg har lurt litt på.. Hvor har du kjøpt de runde putene dine som ligger på stuegulvet ditt? Skulle så gjerne hatt slike. De er så pen til pynt og praktiske om du vil sitte på gulvet å leke med barna. Utrolig flott blogg du har, elsker den! :-)

Ariel Charlene

22.01.2012 kl.13:56

Ha em kjempe flott dag ute i snøen :-) Bergen har ikke snø, men det er fint vær her også!

Klem klem

Elene

22.01.2012 kl.17:48

Kjenner meg igjen der ja. Med barn som tøyer grenser :) Er så koselig med snø.. Håper på litt snø i Bergen også i natt =). klem

Stine

22.01.2012 kl.21:00

Hei! først vill jeg bare si att du har en helt fantastisk fin blogg,det er så deilig å sette seg ned å lese,blir så inspirert av det fine huset dere har:D jeg kjenner meg i gjenn der med ungene,mine 2 er faktisk like gamle så dine og de er og veldig glade i å teste ut grenser,dagen LANG!men de er skjønne likevell:D

Skriv en ny kommentar

hits