Trend & Tips.

Trendene skifter like fort som året går og er du heldig klarer du kanskje henge med, men dette er ingen selvfølge. Vi nordmenn er noen " verstinger" på å pusse opp,kjøpe nytt, bytte ut og fornye oss selv og hjemmene våre. Likevel er jo realiteten slik at vi ikke kan bytte ut alt til en hver tid, selv om lysten mange ganger er der til det. 

Spørsmålet jeg ofte får av dere er ; " hvordan klarer du å fornye hus og hjem hele tiden og hvor gjør du av ting?" 

Vel, det stemmer. Jeg bytter ofte ut puter,pledd og annet, men jeg liker også å kombinere og bygge på det jeg fra før har. Jeg har lært meg det siste året at det alltid vil være mye jeg vil ha, men det er ikke alt som passer til det hjemmet vi idag har. 

Siden jeg driver egen interiørbutikk gir det meg muligheten til å skifte ut mindre ting oftere, men jeg merker jeg likevel har blitt veldig glad i tingene mine og lysten til å bytte det jeg har helt ut er der ikke på samme måte lenger. 

Iår er det pastellfarger, knall rosa,oransje og blått osv som er på vei inn, noe som betyr mye farger. 

Vil du fornye hjemmet ditt, men likevel ikke bruke en formue på det ?  Benytt deg av å for eksempel kun kjøpe et par nye lys eller et pent putevar, da ser du fort om fargen faller i smak og kreativiteten din kommer mye fortere frem. Bytt ut te-koppen eller godisskålen med en vakker pastell farge å gi deg selv muligheten til å se en farge fra en annen vinkel. 

Det er ikke så ofte så mye må til, kanskje en liten lyseblå skål med en knall rosa hortensia i er nok for å gi deg vår følelsen. Liker du det rustikke, men føler hjemmet ditt er for "pent" og vanskelig å kombinere med denne stilen. Prøv deg frem med et tøft loppefunn eller sink bøtte med for eksempel noen tøffe lys i eller noen flottes store oliventre. Det å starte forsiktig er ikke alltid så dumt, da lar du deg selv få sjansen til å se om du liker det. 

Det er ikke alltid så dumt å starte forsiktig ..

Det er noen ganger det beste! 

Så noen enkle generelle tips til deg som vil fornye.. 

Prøv å skap noe eget. 

Bytt ut kun putevaret og ikke hele puten ( dette sparer man litt plass på) 

Kjøp grunnlegende farger på det som skal være hovedbase og bryt heller opp med tekstiler og lys. 

En pen blomst kan noen ganger være nok! 

8 kommentarer

Lillesmurf - Kari

21.01.2012 kl.16:45

Herlig innlegg og fine tips :) God lørdag <3

Linda

21.01.2012 kl.17:10

Likte den blå-gråaktige fargen knall godt å lurer på å kanskje ha noe lite i den fargen heime...men er litt usikker siden eg ikkje har kvitta meg med di mørke brune møblene mine å fått di kvite enda. tror du de vil passe inn med et par av di putene, lys å noen brikker? Ka er prisen på to sånne putter pluss kubbelys å brikker om du har de i den fargen? :)

lise

21.01.2012 kl.17:15

Hvordan har dere råd til å ta så mye ting fra butikken og hjem til dere? Går butikken bra?

Camilla

21.01.2012 kl.17:22

For meg er det billigere å ta med ting fra min egen butikk enn å gå å kjøpe de andre steder. Butikken går over all forventning, så jeg er meget fornøyd.

Linda

21.01.2012 kl.18:41

Kjempe flott innlegg, med fine tips og bilder :)
Er veldig vinglete ang. stilen min i hjemmet for tiden - blir liksom ikke helt fornøyd lenger...Har en veldig klassisk stil og har lys, puter osv. som går i brune,beige og offhvite toner og andre ganger har jeg det i grå toner. Og gleder meg nå til å innføre en blå periode (skal handle i din butikk - gleder meg)Så på fargefronten er jeg ganske fornøyd, men finner liksom ikke helt ut av interiør stilen jeg vil ha ellers...

Setter veldig pris på bloggen din og alle de fine innleggene dine.
Ha en kjempe fin lørdags kveld samme din kjæer mann :) - det skal jeg ha med min mann ;) hi hi

MMH

21.01.2012 kl.20:03

Vet du..jeg er kjempe imponert over alt du får til!! For en fin jente! ..å ikkje minst en fantastisk mamma! Beundrer deg virkelig! Men eg lurer på to ting..å det første er:hvordan klarer du å alltid se så "velstelt å fin ut" me to små unger å alt?? Her er det rimelig stressende om mårningen,å jeg har bare en;) å det andre er: hvilken sko har du på deg i dette innlegget? De såg så gode ut:) vet jeg var litt "krass" i forrige kommentar jeg skrev til deg! Håper ikke du tok det ille opp.. Som sagt,er en grunn til at jeg leser bloggen din absolutt hver eneste dag:) go helg:)

MMH

21.01.2012 kl.20:05

Ang skoene..mente selfølgelig forrige innlegg;)

Camilla

21.01.2012 kl.20:18

Hei hei.
Tusen hjertelig takk kjære deg, så pent skrevet av deg =)
Jeg føler ikke selv jeg ser så vel stelt ut, men jeg står som regel alltid opp 30 min før barna mine hver morgen, noe som gjør at jeg rekker å sminke og ordne meg før jeg skal begynne å lage frokost og kle de opp.Skoene jeg har på meg er fra sko damene i gågaten i Fredrikstad, og var en av julegavene mine fra mannen min. De er mye og gode i sålen, noe som gjør de veldig bruker vennlige på jobben =)
Ang, forrige kommentar aner jeg ikke hvilken det er snakk om, jeg får daglig mange negative kommentarer og når jeg ikke forbinder ditt navn her med noen krass kommentar var det sikkert ikke så ille tatt opp fra meg altså..

Ha en nydelig kveld kjære deg =)

Skriv en ny kommentar

hits