God morgen- vakre!

Her kommer snøen sidelengs og himmelen er helt går, egentlig et skikkelig møkkavær, men sånn er det... Jeg elsker faktisk alle årstidene, men iår føler jeg det bare har vært grått her i Fredrikstad.Solen har tittet lite frem og det har for det meste bestått av sludd, regn og grå dager... Godt vi går de lyse tider i vente og at jeg har et hjem som er godt å komme hjem til. Man må jo bare gjøre det beste ut av det været man har også får man heller sette pris på alt som faktisk er bra.. Jeg har nemlig lett for å blitt litt "gretten" i grått vær, men er overraskende fornøyd idag.. Jeg går liksom bare å smiler!

Kanskje ikke så rart når jeg tok et tips jeg fikk av dere og hadde skikkelig putekrig med mine to små trollunger.Gjett om det var 2 små barn som fikk seg en topp start på denne morgenen, for ikke å snakke om meg. hi hi.. Vi har aldri ledd høyere eller mer.! Jeg klarte jo å sovne på sofaen igår, men det tror jeg kroppen min bare trengte, for batteriet mitt er full ladet og energi nivået mitt er på topp!

Det å komme seg på jobben med en god mamma-samvittighet  og masse energi betyr EN ting- En vellykket morgen! Så nå skal jeg begynne å dekorere fasade vinduene våre og nynne på de deilige sangene jeg har lastet ned på Spotitfy  lista mi!

Det kan ikke bli bedre!

Det er virkelig sant at de små gledene i livet kan være de mest verdifulle!

Etterpå skal jeg sette sammen et nytt og spennende interiør innlegg til dere som skal komme under en egen kategori, nemlig--- Trend og tips... 

Siden dere stadig etterspør varer, farger, tips, trender og ideer tenkte jeg.. Hva er ikke bedre enn et eget- gjør det selv innlegg..

Vel, først- vindudekorering ----Vi skrives!

2 kommentarer

Janicke

21.01.2012 kl.14:15

Koselig lesning :)
Ha en flott dag med både dekorering og familie :)
Gleder meg allerede til neste innlegg!

Camilla

21.01.2012 kl.14:51

ååå tusen takk =)

Ønsker deg en nydelig dag!

Skriv en ny kommentar

hits