Så koselig...

Idag har det gått i et fra jeg kom i døren på jobben til nå, ååå, som jeg elsker butikken min altså.. Blir bare mer og mer glad i den jeg, men det er vel kanskje ikke så rart når det har blitt min lille baby, 

Heldig er jeg også for jeg har nemlig de flotteste bloggleseren av de alle og idag har jeg hatt et utrolig trivelig besøk av Carine og hennes 2 små  nydelige barn. Jeg synes det er så koselig når jeg lærer meg å kjenne igjen ansikter og at dere blogglesere faktisk kommer langveisfra for å besøk meg og butikken min, det er så spesielt og utrolig koselig.. 

Nå har jeg fått på det hvite trekket på sofaen vår, dandert de blå og brune putene i sofaen samt ryddet butikken slik at den er klar til resten av varene kommer denne uken( forhåpentligvis imorgen) .. Det å ordne i butikken er nesten 10 x morsommere enn å ordne hjemme, nettopp fordi her har jeg mye mer å sette fingrene mine i og her skal ting faktisk forandres,fornyes osv ..Alt etter hvilken varer vi får inn... 

Jeg har idag fått frem det blå og gjort den romantiske spisestuen litt "grovere.. 

Forandring fryder..

I disse dager er det mye blått som gjelder, og de av dere som liker dette kan trygt handle inn denne fargen.. Vi oppdriver nesten ikke nok, og den er helt magisk å blande inn med den pudder rosa fargen som er nå og til alle de knalle fargene som kommer utover mot sommeren =) Personlig selv synes jeg også det er utrolig stilig og blande inn den blå med det brune og grå også.. selv om fargene er veldige rolige mot hverandre gir den blå fargen den brune og den grå fargen litt mer liv.. 

Det som er så fint med denne blå fargen er at den går over i gråtoner og ikke i lilla, så de blir ikke så "masete" og er derfor kjempe lette å kombinere. 

Idag har jeg hatt en leverandør på poser og papir innom butikken, gjett hvilken farge jeg valgte på gave papiret og silkepapiret, hehe..Jo, nemlig marine blå med pudderrosa og marineblå gavebånd til. Posene blir litt "røffere" enn de kjedelige hvite posene vi idag har... Gleder meg kjempe masse jeg nå.  

Nå skal fru Kvarsvik pakke videre.. 

pakke, pakke og atter pakke.. 

Jeg gleder meg til tips innlegget mitt etterpå jeg også gleder jeg meg masse til å se om dere liker det =) 

Ha en nydelig mandag så lenge. 

 

7 kommentarer

Ida Tønnessen ?

16.01.2012 kl.17:26

Jeg skjønner godt at du elsker butikken din - det så ut som du hadde kjempe masse fint inne nå! :-D

May

16.01.2012 kl.20:14

Hei.
De nye blå lysene, har du de i lys rosa også( ikke babyrosa)?

Karoline

16.01.2012 kl.21:14

Ser ut som ein kjempe fin butikk du har og håper at du ein dag kan danne ein butikk kjede :) Hadde vore supert!!!

marielle

16.01.2012 kl.21:55

Nydelig! Du er så flink!!

solfrid

17.01.2012 kl.00:09

At du er fornøyd med butikken din forstår Jeg veldig godt, den er helt fantastisk flott:)

Camilla

17.01.2012 kl.00:14

ååå tusen hjertelig takk=) du får komme på besøk en dag =) ta med deg ei venninne og kom på shopping i fr,stad =)

ariel charlene

17.01.2012 kl.23:00

åååårgh, jeg elsker butikken din! så mye flott, skulle ønske jeg bodde i nabo huset.....

Men en ting jeg har lurt på lenge nå.... hvilken effekt er det egentlig du bruker på bildene dine? Virker som du kjører alle bildene dine igjennom den samme behandlingen? hvordan gjør du det, og hvilket kamera har du?

Skriv en ny kommentar

hits