Full sving...

Idag er -to do - lista kjempe stor, siden fotografen kommer hit imorgen må jeg få alt på plass idag slik at jeg er sikker på at det er rent og pent til det. Selv om vi ikke har så stort hus, er det likevel nok å sette fingrene i.. Jeg har jobbet litt for mye forrige uke så huset her hjemme har bare stått. Alle rene klær har ligget i bunker rundt på spisestue bordet, hybelkaninene begynte å be inn til familiefest og rotet har vært en smule "usynlig" de siste dagene.. Et godt tegn på at her må det ryddes. 

Før all jobb idag lagde min kjære mann en deilig frokost til oss. 

En perfekt start på dagen..

 

Og helgen..... 

Ikveld tar jeg nemlig helg og da er det NULL jobbing frem til mandag, kun familiekos, hus-pynting og bloggen.  Det er ikke noe som er bedre enn å bare gå rundt å kose seg med litt små plukk i hjemmet når du vet du har fri og ikke MÅ gjøre noe, men gjør litt likevel.. Det er slike dager som gjør husarbeid morsomt, eller hva? ( hvis man kan kalde det morsomt?) ..

Nyt dagen, så skrives vi mer etterpå.. 

Jeg klarer nesten ikke vente med å få opp de nye liftgardinene etterpå.. *Smiler*  Dere kommer til å elske de.. 

Jeg selger forresten disse nydelige liftgardinene i beige/grå velour for 1200 kr, ny pris kr 4000,- . de er 115 cm bred  x,- 120 cm lang ( standard vindu) .Send mail på Ckinterior@hotmail.no dersom interessert. ( kjøpt hos jorunns )

 

8 kommentarer

Emilie K. G

14.01.2012 kl.16:55

Hei kjære Camilla :-)

Jeg syns du har blitt kjempe flink til å blogge for tiden!! Det settes mer pris på enn du tror :-) Er ikke bare bare å blogge flere ganger om dagen når man har så mye på planen om dagene som du har, så det fortjener du virkelig credit for!!;-)

Ha en kjempe fin helg videre, og nyyyyt all den fritiden du har! Skulle virkelig ønske jeg var i dine sko :-) er totalt interiørfrelst, og min største drøm er å åpne min egen interiørbutikk, akkurat som deg :-) men jeg skjønner jo nå at det faktisk er mye jobb.. Men også så mye artig det bringer med seg også :-D

Mvh Emilie K. G

Eli

14.01.2012 kl.19:12

Hei!

Hvor er "dekketallerknene" dine fra? Altså de under tallerknene.. :)

Kjersti H.

14.01.2012 kl.20:26

Gooood kveld, Camilla! ;) jeg har vært å spurt på postkontoret etter den toalettmappen jeg vant hos deg en stund før jul... Men de hadde ikke den liggende og ikke noen hentelapp har jeg fått heller... Mailet adressen min til deg på mailen du nevnte ;) Kjersti H. ;))

Camilla

14.01.2012 kl.22:08

hei =)
De er fra Villapaprika og vi er ventet disse inn i februar mnd, =)

Janicke

15.01.2012 kl.22:32

Hei :)
Fantastisk inspirerende blogg! Denne kommer jeg til å følge fast :)
Bare lurte på om de dekktallerknene som du skriver kommer inn i februar, vil de komme i nettbutikken også? *håper*

Camilla

15.01.2012 kl.22:37

De vil komme inn på nett også =) Nå venter vi masse nye bilder av varer, så masse nytt av interiør kommer inn i løpet av uken =)

Janicke

16.01.2012 kl.01:07

Så bra! Veldig bra for oss som bor langt unna ;)

Renate

18.01.2012 kl.19:34

Hei! Så mye fint og inspirerende! Har lett og lett etter slike lykter som du har to små og en stor av..! Hvor har du fått tak i de??:))

Skriv en ny kommentar

hits