Full planlegging.

Jeg gleder meg til å dele dagens nyheter med dere, jeg sitter nemlig i dette minutt i bloggmøte med han som jobber med bloggen min.. Han har nemlig kommet med en liste på ting jeg må ta tak i, begynne å jobbe med og starte å planlegge.. Jeg er sikker på at dette blir superbra, for jeg merker jeg har skikkelig troen på dette. 

Kanskje jeg får lov å røpe noe til dere iløpet av kvelden.. 

Jeg skal prøve å overtale han slik at jeg kan dele litt av det nye og morsomme med dere.. 

MEN, er det noe dere har lyst til å se mer av, lese mer om, inspirasjonskilder osv? Jeg vil gjerne gjøre mitt for at mine kjære lesere skal bli fornøyde. Bare legg igjen ditt ønske, så skal jeg sette meg ned å se på det med en gang.. =) 

Har dere hatt en så langt fin start på denne helgen?

Det håper jeg !

13 kommentarer

Nina

13.01.2012 kl.22:22

Hei! Jeg kunne gjerne tenkt meg å se bilde av stuen og spisestuen slik det er nå!

Trine

13.01.2012 kl.22:31

Heisann! Super blogg du har! Blir så glad hver gang du har skrevet et innlegg :)
Kunne godt tenkt meg at du skrev litt mere om mat/middagen dere spiser. Oppskrifter og bilder takk :) Greit med litt inspirasjon :)

Ellers tusen takk for en flott blogg! Stå på :)

Annette

13.01.2012 kl.22:33

Jeg kunne tenkt meg å sett mer av varene og butikken din..
Både på blogg og nettbutikk.. Helst sku jeg tatt meg en tur.
Men litt langt fra Bergen :)

Ellers keep up the good work! :)

Anne

13.01.2012 kl.22:54

Hei kunne ønske at du kunne svare mer på kommentarer. Hadde også satt pris på ett innlegg med alle veskene dine.

Caroline Otilie Lindberg

13.01.2012 kl.22:59

Ahh tell us :D

Annette

13.01.2012 kl.23:05

Kunne også ønske du kunne svare mer på kommentarer..
:)

elisabeth

14.01.2012 kl.00:42

Hei :) Jeg synes alt du skriver om er interessant! Vil gjerne lese mer om husplanlegging, også vil jeg gjerne se flere av antrekkene til dine nydelige barn, de er alltid så velkledde :) klem

maren

14.01.2012 kl.08:34

Hei jeg ville gjerne se mer av hvordan stil du skal ha nå.Den røff,rustikke. Flere inspirasjonsbilder om hva du har tenkt. Og kanskje noen tips om hvordan man kan få en rustikk stil,med enkle midler.
Hva er de vikttigste elementene i en sånn stil,osv.....

Ha en super lørdag.

klem

Christine

14.01.2012 kl.11:04

Kunne tenke meg mer av interiørtips, "stjel-stilen", husplanlegging, inspirasjonsbilder, masse interiør rett og slett! :-) Elsker stilen din Camilla, du gir så mye inspirasjon, er innom hver dag for å titte ;-) Ha en fin lørdag!

Annki

14.01.2012 kl.12:40

Hei! Syns bloggen din er perfekt sånn som den er! Elsker interiør, og du er en utrolig inspirasjon! Liker også godt de gangene du deler matoppskrifter! Hadde ikke vært meg i mot om det kom fler av de.. Men jeg vet jo at du satser mest på interiør, så forstår godt det!

Hanne Marte

14.01.2012 kl.14:54

Kunne virkelig tenke meg at du skrev litt mer om husplanleggingen ? :D

anonym;)

14.01.2012 kl.15:11

Jeg skulle ønske at det blir gjort litt mer ut av bloggen din. Litt ryddigere og finere design. Nå er den rett og slett litt kjedelig, og jeg savner virkelig kategoriene du hadde tidligere for alle de ulike rommene i huset deres. Jeg liker veldig godt innholdet i innleggene dine, men syns at selve layouten på bloggen har en god vei å gå. Den er på en måte litt uferdig. Syns dine to tidligere bloggdomener var veldig bra:) Der fant jeg lett fram til det jeg ville og jeg ble litt mer inspirert av bloggen som en helhet. Nå er det kun innleggene dine som er spennende. Jeg ønsker meg mer interiørtips. Kanskje litt sånn "stjel stilen" eller "luksus vs. budsjett" hvor du finner ting som ligner hverandre, men i forskjellige prisklasser. For meg er nemlig en god del i stilen din altfor dyrt dessverre, men jeg vet jo at det finnes rimeligere, fine alternativer på f.eks. bohus, skeidar og ikea. Jeg liker også å se bilder av barnerommene. Kanskje du også har noen tips til interiør når det gjeder lagringsplass. Dere har jo ikke veldig stort hus, så kanskje du har noen lure løsninger i forhold til oppbevaring i skap og skuffer. Ellers tips av alle mulige slag som har med innredning og dekorering av hjem og kanskje du har noen mammatips også. Om utstyr, klær og ting til barna dine f.eks. Liker veldig godt at du oppdaterer litt oftere om dagen! Det er så hyggelig:)

Camilla

14.01.2012 kl.22:18

Det vil det komme mye av, nå om dagen er det bare veldig mye praktisk som ordnes på den fronten =)

Skriv en ny kommentar

hits