Idag er jeg -treg!

Oj som det går, ennå en uke er omme og jeg gleder meg til å ta fatt på den 3. uken i januar.. Denne helgen kommer til å gå unna, det kommer nemlig en fotograf hjem hit i helgen å skal ta bilder til et meget kjent magasin. Noe som skal bli kjempe morsomt!!! 

Det er så morsomt at det skjer så utrolig mye positivt i livet mitt om dagen, det forrige året var ikke noe særlig til tess i forholdt til livet mitt, da jeg følte jeg bare jobbet livet av meg på jobb og hjemme for å komme noen vei. Nå snart 1 år senere begynner all den tiden å bli verdt hvert minutt. Dette året vil komme med så utrolig mye nytt og dere har masse å glede dere til, dere skal få bli med meg på jobb igjennom film, lære dere å kjenne meg og det livet jeg faktisk har og lever, for det er ikke rosenrødt hver dag. Jeg har nå virkelig satset og da pleier jeg ikke å gi meg.. 

Nå begynner det lyseblå å komme inn og imorgen skal nye lifter opp i tv stuen, grove linlifter jeg simpelthen bare måtte ha..

Bilder skal det nemlig bli mye av fremover...

Det lover jeg ...

Jeg har nå funnet verdens kuleste kombinasjon av de ulike fargene, da jeg ikke klarer å velge mellom hvem av fargene jeg vil ha hjemme. Jeg tror nemlig dere vil like hvordan jeg har blandet det. 

Jeg mener nemlig selv at jeg har vært bittelitt- KUL..

Som min sønn så pent sier det..

Jeg får komme meg i barnehagen å hente de før den stenger.. Klokken går fra meg og jeg har så vidt begynt på dagen.. Uff dårlig planlegging kaller man slikt.. Et typisk eksempel på  -camillatid..... 

8 kommentarer

anniken

13.01.2012 kl.17:31

Kan du legge ut bilde av hele huset ditt?

Camilla

13.01.2012 kl.18:08

Det skal jeg nok få til i løpet av helgen:0)

Amanda

13.01.2012 kl.20:19

Ååh den sofaen har vi og!:) kjempe herlige sofa, men ikke for å være negative altså men an blir ganske fort stygge!:/ du ser veeeldig godt hvor folk har sittet spesielt i sjesalong delen:/ og ikke så kjekke for eldre folk vi har hatt besøk av når di skal reise seg så er den litt for myke:p men ellers kanon herlige sofa! Elske å slenga meg ner på den når ungane er lagte å se på tv:D
Ellers veldig inspirende blogg du har!:) keep up the good work Camilla!:D

Marielle Katarina

13.01.2012 kl.20:43

filipinocupid.com? Det virket ikke helt som..deg, hehe!

Amanda Florentine

14.01.2012 kl.00:06

Deilige farger søta. Du er flink. God helg til deg. <3 stor klem

Veronica

14.01.2012 kl.11:01

så det blir meir lyseblått no til våren??? :) Jippi! Elsker lyseblått :)

Amanda

14.01.2012 kl.12:30

Ups.. Ser nå at sofakommentaren min kom på feil innlegg:/ sorry...

Camilla

14.01.2012 kl.22:18

I år blir det masse lyseblått og marineblått turkis og andre morsomme farger =)

Skriv en ny kommentar

hits