Jeg er frelst.

Jeg har alltid likt den tøffe stilen med synlige flater, grove linjer og myke overganger blandet med et romantisk preg. Det har tatt meg mange år å finne en stil jeg virkelig kan si jeg elsker, det pga jeg alltid har latt meg inspirere av andre og ulike stilarter, noe jeg forsåvidt ennå gjør. Forskjellen er bare den at jeg nå har funnet min stil, om jeg kan si det slik. Jeg er en lett blanding av  sommer og vinter, jeg elsker den lune hyttestilen på fjellet samtidig som jeg lar meg fascinere av den enkle maritime sommerhytte stilen og den litt grovere shabby stilen på "torpet".. Likevel har jeg det siste året faktisk følt den industrielle stilen som veldig - meg.  Nå i disse dager driver jeg faktisk å lager noe litt personlige ting til hjemmet vårt. Det å faktisk ha noe i huset som jeg har snekret selv skal bli stort.. Da jeg er lite "handy" av meg.. Det er ingen hemmelighet. 

Sofaen som vi venter hjem i februar er denne fra Living;

Denne passer perfekt inn i tv stuen, da den er 3 m x2,8 m , altså skreddesydd for tv stuen vår. 

Jeg gleder meg til å få mer av det industrielle inn i huset nå, jeg føler det vi passer perfekt til veggene og gulvet. Jeg er jo veldig romantisk også av meg, men for mye av den stilen klarer jeg ikke slå meg til ro med, da jeg ikke føler rommet blir "grovt" nok hvis den dominerer for mye. 

Jeg lar meg inspirere av ulike kontraster.. 

Slik som rørene på veggen mot den grove betongen. De myke tekstilene gjør rommet likevel mykt og behagelig. 

Tekstiler gjør mye med de ulike inntrykkene..  Her har vi inspirasjon til 1000. Myke puter, grove strikka tepper og rustikke elementer som lampe og nattbord hentet rett fra de industrielle fabrikkene. 

Med et kjøkken slik som dette kan man ikke bli annet enn en god kokk.. Her har de grove linjene blitt plassert inn sammen med det litt mer shabby. Enkelt, variert og utrolig spennende. 

Det å sette sammen de ulike materialene mot hverandre gir hver og et av produktene sin "personlighet" .. Det er en form for kunst å sette det ulike og unike sammen, det er opp til øyet som ser å klare å få frem produktets riktige design i en sammensetting.

Det er nettopp det som gjør dette med interiør og nye stiler så spennende.  

Vi velger nemlig selv hvilken vinkel vi ønsker å se det fra. 

10 kommentarer

Caroline Otilie Lindberg

12.01.2012 kl.23:17

æææh det er jo den sofaen jeg ønsker meg. Desverre er stuen min så liten at jeg må gå til innkjøp av mindre sofa om jeg skal ha ny. Da er det kanskje bedre å vente til jeg flytter til noe større ;P

gleder meg på dine vegne til du får den :D superfin!!

Line

12.01.2012 kl.23:21

Håper du får det bedre med den sofaen, har hatt den selv, etter å ha sikla på den i et år eller to..Kan tro lykken var stor når jeg endelig fikk den, og må si jeg fortsatt savner den.. Men seriøst, fjær overalt? Og Living brøy seg ikke om det, "for sånn er det jo bare" men ingen er interessert i få vondt i rumpa når de setter seg i sofaen fordi det stikker fjær ut overalt;-) Bytta noen ganger før vi måtte gå over til en annen..(...øh som det også kom fjær ut av haha) Så håper dere får det bedre med den! Og forhåpentligvis har Living innsett at det er et problem og ikke bare en bagatell.

Camilla

12.01.2012 kl.23:24

Jeg gleder meg til å få den, og satser på å bli kjempe fornøyd. Jeg har en venninne som har den samme og hun har aldri angret, samt at det er samme produsent av den som av spisestuesofaen og den er jeg ultra happy for.. =)
Men uansett takker jeg for at du sier dette til meg, da kan jeg være litt føre var og ha det i bakhodet.

ha en nydelig kveld

Jannicke- Jattes.com

13.01.2012 kl.01:18

Vi kjøpte denne sofaen nå i høst! LOVE IT!

Mia

13.01.2012 kl.11:58

Åå, jeg elsker at du har sånn blogglyst om dagen! Det er jo opptil flere innlegg om dagen og det gleder oss lesere!

Dessuten er jeg ekstra ofte innom for tiden og kikker på bilder; den stilen du nå holder på å utvikle; det er akkurat sånn eg liker! Jeg likte den stilen du hadde tidligere, men syns den var litt mer damete og litt for "glossy perfekt" om jeg kan kalle det det? (ikke vondt ment:) ) Men jeg ser etter at du åpnet butikken din at du har blitt litt mer tøffere (natur, drivved, farger) og det syns jeg er steintøft!

Jeg har lenge vært usikeer på hvilken stil jeg liker, men du har nå gitt meg svar på det! (selvom jeg kanskje er "uenig" noe)

Anyways; stilen din er rå! Du er så kreativ og tøff og jeg gleder meg til å følge dere videre, spesielt under husbygging oginnredning!

Tuuusen takk for at du hjalp meg å finne min stil og tusen takk for masse inspo!

Karianne og Matheo

13.01.2012 kl.12:05

Morsomt å se at dere skal kjøpe den eg skal kjøpe til oss også. ønsket meg den sofaen i 1 1/2 år nå. Gleder meg til å se hvordan det blir hjemme hos dere, bare 10dager igjen til vi kommer :-D

Hanne

13.01.2012 kl.12:26

jeg må bare slenge meg på Mia sin kommentar her, den stilen du har hjemme og i butikken nå er helt perfekt! Liker hvordan du klarer å kombinere det røffe og naturlige med det litt mer "finere", utrolig stilfullt! Den sofaen var helt nydelig, kunne godt tenkt meg en lys sofa neste gang..men hvordan er det å holde den ren med småbarn i hus?

Tonje

13.01.2012 kl.16:32

Har hatt den sofaen siden august og er kjempe fornøyd. Veldig greit med modul sofa så går det an å forandre hvis man blir lei. Og god plass så alle kan finne god stillingen når man ser film :D

Camilla

13.01.2012 kl.17:30

Denne sofaen har jeg også!
Kan skrive under på at stua ble fjær-full etter sofaens ankomst;) Jeg syns den var litt lav, så jeg har lagt skumgummimadrasser under putene hele veien. Da ble den perfekt!

camilla

13.01.2012 kl.21:22

Åå, den sofaen var bare rålekker!! Kan tenke meg noe lignende selv. MÅ bare vente til nyehuset er oppe. Ekstra gøy å gå til innkjøp av nye møbler da :) Ellers vil jeg få ønske deg GOD HELG :) Puss puss :*

Skriv en ny kommentar

hits