0 energi til annet en kos....

Ikveld er jeg faktisk kjempe kjedelig, jeg orker ingen verdens ting og føler at energi nivået er helt på bånn.  Planene om å ordne her hjemme er lagt på hyllen, god kroken is sofaen er inntatt, nå skal vi bare nyte stillheten og roen, legge oss tidlig og lytte litt til kroppen. Noe jeg IKKE er noe flink til, nettopp fordi jeg hele tiden liker å ha 100 baller i luften, oppgaver på timeplanen og energi nivå på topp! 

Kjærestetid er viktig, spesielt i en hektisk hverdag. 

Man har da lett for å glemme hverandre, livet hjemme og det å nyte kun den tiden og legge bort alt annet. 

Så jeg må være veldig "kjedelig" å skrive at bilder av gangen vår må vente til imorgen, jeg har rett og slett ikke energi til å starte med å rydde opp rotet i den nå... Den ser faktisk ikke ut nå, alt av dresser,sko ,luer og votter har bare blitt kastet inn døren etter barnehagen igår og jeg har vært for lat til å rydde det opp. 

Jeg kan forresten " friste" dere bittelitt med mandagen, for gjett hva jeg og min kollega skal da(?) 

Jo , nemlig på innkjøp av varer! 

Vår kjære leverandør har ønsket oss velkommen på vip besøk hvor vi skal få bestille inn masse nye varer,Slik at vi slipper dette på messa. Jeg har nemlig blitt lovet agentur i Fredrikstad på de varene jeg tar inn mye av og gjett om jeg skal benytte meg av det nå, copycats er det jo masse av og jeg er ferdig med å være dumsnill noe lenger. 

Vel, uansett hvor -dumsnill jeg kan bli har dere masse å glede dere til.. Det kommer så UTROLIG mye lekkert nå fremover og jeg lover dere masse bilder av det vi kommer til å ta inn!!

Nyt kvelden mine Kjære, Nå skal jeg se en film av Danielle steel..

Mens jeg setter meg godt tilbake i sofakroken og spiser litt for mye smågodt!  En skikkelig deilig kveld vel og merke  for en litt over gjennomsnittet sliten Camilla. =) 

 

3 kommentarer

karoline

07.01.2012 kl.22:16

Hva heter filmen du skal se? Elske koselige jentefilmer. Trenger et tips. NYT kvelden!

MorTilEn

08.01.2012 kl.15:15

Dere er søte sammen:) Hvilken farge har du på veggene på kjøkkenet ditt? Skal male en stue og treger litt tips:p

Camilla

08.01.2012 kl.16:00

hei hei . Vi har fargen hvit lin på kjøkkenet =)

Skriv en ny kommentar

hits