Det er så typisk!

"Dumme" fredag kaller jeg bare denne dagen...

Idag er dagen jeg føler hele verden har gått imot meg, alt har gått den veien det IKKE har skullet. Selvfølgelig må alt skje på en fredag! Alt er stengt av transport i helgene og at det itillegg er helligdag i Sverige og at Sverige da holder stengt er ikke med på å gjøre ting lettere. Det å stå både sint og fortvilet hjelper meg da svært lite.. Dette er virkelig baksiden av medaljen når man driver selv, jeg er sikker på at hele helgen min nå kommer til å gå ut på å tenke løsninger på hvordan dette skal gå i orden før mandag morgen kl 10.... Fortvilelsen er stor for å si det slik. Selv om dette ikke er "døden" betyr det likevel mye jobb og det av unødvendig jobb som kunne vært forutsett.

Uansett, alt er jo en lærdom og jeg må jo igjennom positive erfaringer og negative hvis jeg skal lære meg nye ting,slik er det bare. Det er rart hvor "uvitende" man kan være til alt, selv når man føler man har full kontroll, men jeg vet alt vil falle på plass til slutt selv om det må læres på den "tunge" måten.

Noen ulemper tar også med seg noen fordeler, nemlig "synes synt på seg selv shopping" som jeg idag har sunket ned på et lavt nivå å gjort. Ny genser og skjerf ble handlet inn og ikke nok med det, jeg tok likså godt med meg litt nytt hjem slik at jeg hadde noe nytt og vakkert fra butikken å se på. Snakk om "sippeguri" jeg er altså. ha ha...

Genseren fra Cathrine Hammel kjøpt hos Lykke i Fredrikstad ble kjøpt for pengene jeg fikk av min mann til jul, så da føler jeg meg brått ikke så ille lenger likevel.

Nydelig myk ull og perfekt mykt skjerf fra Nu .. Helt fantastisk!

Støvletter i skinn fra -SKO damene i Fredrikstad.

Er en drøm å gå i!

Selv i den "hektiske" dagen fult med KAOS , som for første gang på lenge ikke var laget av meg selv begynte jeg nesten å gråte av glede når min mann kom med en overraskelse til meg på jobben idag.. De som kjenner meg godt vet jo at det EN  og kun EN sanger jeg gråter  og kan bli rørt til tårer av. Hele hjertet mitt fylles med følelser når jeg hører han synge.Så når Håkon kom med billetter til Fredriksten Festning ble jeg helt overveldet.(!) Jeg skal nemlig få oppleve

Andrea Bocelli ....LIVE!

Hvor vi først skal spise en deilig 5 retters middag!  jeg gleder meg som en GAAAAL!

Er det flere av dere som skal oppleve han?   

 

6 kommentarer

Solfrid

06.01.2012 kl.18:46

Så heldig du er da=)

Noe nytt hjelper alltids på humøret, lekkert antrekk. Også ble jeg veldig nysgjerrig på hva du har tatt med for noe nytt hjem fra butikken din=)

Janne

06.01.2012 kl.19:54

Jeg ser ikke hvem du skal få oppleve på Fredriksten Festning jeg.... :)

trulte

06.01.2012 kl.22:18

Utrolig flott genser og skjerf. Men så kler jo du alt også da.=) Kan jeg spørre om pris selv om det ikke er fra din butikk? Og vet du om den genseren er i flere farger?

Camilla

06.01.2012 kl.23:50

hei hei =) Tusen takk, så pent sagt av deg =)
Genseren er fra lykke og kostet 2400 kr, finnes i fargen blå,beige og eggehvit slik som min.

Ha en nydelig kveld =)

mimi

07.01.2012 kl.00:55

Jeg overvar hans konsert på telenor Arena og det var en gedigen skuffelse. Dårlig lyd, lite av de balladene han synger som jeg liker best. Han ble fulgt frem og tilbake på scenen da han er blind og dessverre blir det kjedelig å se noen bare stå rett opp og ned å synge uten å kunne ha noen kontakt med sitt publikum. Håper din opplevelse blir bedre. Selv foretrekker jeg ham på full guffe på cd-spilleren :) FIn ny genser :)

Annica

08.01.2012 kl.12:19

Herlig med slike overraskelser :) Samme fikk jeg av min samboer til jul, så det skal bli fantastisk og oppelve han live. Konserten er helgen før bryllupet våres, så det blir en romantisk kveld :)
Kjempe fin genser !:)

Skriv en ny kommentar

hits