En sen start...

Har man noen timer "fri" så har man noen timer fri... Idag har jeg vært alt annet enn effektiv, jeg kan vel bare beskrive min morgen med et ord og det, det er lat.. Jeg stod opp gry tidlig ifølge min egen kropp med verdens beste og rareste småtroll!  ( 0630)Vi tappet vann i badekaret og ungene satt i 1 time og lekte mens jeg ryddet i sminken min og vasket badet.  Jeg tror jeg endte opp med å kaste halve sminkeskuffen så nå har jeg faktisk en liten grunn til å kjøpe inn pudder og øyenskygge igjen. Badet ble rent og pent ifølge meg selv og jeg var strålende fornøyd med å ha vasket badet, ryddet i sminken min, vasket og kledd på unger før kl slo 8. Jeg hadde en laaang plan på ting jeg skulle få gjort ferdig i huset før jobben idag når jeg stod opp, men den planen spolerte jeg så fort ungene og Håkon dro av sted og jeg havnet på sofaen . Sofaen vår er nemlig en farlig magnet som har av en eller annen grunn litt overstyr på meg når kroppen er bittelitt sliten så de 2 min ble brått 1 time på øyet! MAKAN.. 

Nå er jeg back on track igjen og skal nå kaste meg i bilen å komme meg på jobb.. Idag får vi inn litt nye varer igjen, noe som skal bli UTROLIG deilig etter alle de varene som gikk ut igår. Senere idag skal jeg ta noen interiørbilder til dere som jeg skal poste ut ikveld. (men ikke av mitt hus.).. Dere kan glede dere til litt nytt, for nå fremover vil jeg ta mye bilder av forskjellige vakre hjem og dele de med dere her på bloggen. Litt interiørbilder er ikke å forakte det vel, dere? 

 

Vi skrives senere idag, ha en fantastisk dag !!!!!!

 

 

3 kommentarer

kari

05.01.2012 kl.14:32

hei du får til så fine bilder av deg og barna :)
tar du bildene selv elr er det håkon som tar av dere? skulle ønske jeg hadde slike bilder av meg å barna bare tatt ut av det hverdagslige vi gjør sammen. noen tips på hvordan få det til, hvilket fotoapparat har du? ha en fortsatt fin dag :)

camilla

05.01.2012 kl.14:38

hei du får til så koselige og fine bilder av deg og barna :) ser ut som dere har det helt topp sammen:)
hvilket fotoapparat bruker du? og tar du bildene selv eller er det Håkon som tar av dere? jeg får aldri samboeren min til å ta av meg å barna, så jeg er nesten ikke med på noen bilder noe jeg skulle ønske jeg var. noen tips?

May

05.01.2012 kl.17:37

Hei Camilla

Har fått bare mer og mer interesse for interiør.
Har nettopp oppdaget din blogg, og har skrollet meg et års tid tilbake. Elsker bloggen din, og er innom og leser hver dag.

Jeg jobber i dag i en interiørbutikk på Jessheim.
Men har en drøm om å kunne åpne egen butikk en gang.
Og der jeg bor skal et senter bygges ut, så kan jo være en mulighet der.
Kan du når du har tid, og om du har lyst fortelle litt om hvordan du gikk fram for å starte din butikk? Hadde du en butikk før villapaprika?

Håper på svar(gjerne på mail)

Mvh
May Elisabeth Sundby

Skriv en ny kommentar

hits