Fru Kvarsvik = mester på kaos!

Det slår aldri feil, jeg roter alltid når jeg skal rydde, er det virkelig mulig? Idag går det 1,5 pall ut av butikken med masse flotte varer til mange av mine kunder, jeg føler jeg har blitt pakke ekspert jeg nå altså. Selv med et forsåvidt stort lager hvor varer stor klare kun for nettbutikken må jeg faktisk ta i et tak selv med denne pakkingen da det mange ganger ikke er stort nok. Noe som ifølge meg er helt tipp topp, det er jo et godt tegn synes jeg! Jeg er nemlig livredd for å ta meg vann over hodet, men samtidig redd for å ta inn for lite varer så jeg tror jeg må ta meg bittelitt i nakken nå å ta inn enda litt mer. De boksene med lokk har vi siden 18 desember solgt 65 stk av i små og 30 store og toalett mappene er vi helt skrapet på. Likevel har jeg en god nyhet å komme med i forhold til disse, vi får nemlig mest sannsynlig inn nye nå om ikke alt for lenge med stjerne og hjerte tegn med paljetter på... Dere lesere er nemlig helt råe på handlingen deres altså, jeg har faktisk sendt over 150  små sminkepunger ut siden slutten av november, noe som er ekstremt morsomt!  Da jeg mnd før dette hadde solgt ufattelig mange.. Jeg føler virkelig dere lesere har vært med på å gi meg en skikkelig fin start på butikkhalvåret jeg hadde i fjor og en pangstart på dette-tusen takk! . Tenke seg til at jeg har drevet butikk i 6 mndér alt, tiden går fort når man koser seg med det man gjør. 

Nå skal jeg få samlet alt dette på et par paller, posten er her nok hvert øyeblikk.. *hjelp* 

Deretter må jeg få begynt å få litt annet på plass, butikken står bokstavelig talt på hode slik som jeg holder på. haha.. Skulle trodd jeg hadde diplom i rot og kaos. Hvem vet, kanskje jeg får det. ;) 

Uansett diplom i kaos eller ikke ønsker jeg dere alle en fantastisk dag! Etterpå skal jeg komme med den perfekte oppskrift på å sette de riktige fargene sammen.. Vi skrives my sweetis!  

 

7 kommentarer

Maja

04.01.2012 kl.13:27

Du har så fantastisk mye fint i butikken din :) skal til Fredrikstad i april å da skal jeg ta en tur innom Villapaprika interiør. Er selv interessert i interiør og henter mye inspirasjon fra bloggen din :)

DIVAMAMMA.COM

04.01.2012 kl.13:27

Sååå spennende!

Tina:)

04.01.2012 kl.14:25

Hei Camilla og Godt Nyttår til deg og dine!

Jeg må virkelig si at du er et stort forbilde for meg:) Du deler ikke bare oppturer, men også nedturer, du skriver reflekterende og skaper virkelig magi med det du gjør. Så ung og så mye energi og glede du sprer på bloggen din. Du har skapt noe som de fleste bare kan drømme om Camilla. Jeg er selv 22 med en sønn på halvannet og forlovet, og har fulgt bloggen din siden du startet den:)

Du er virkelig en inspirerende jente, med en utrolig god smak på interiør. Har aldri kommentert noe tidligere, men så synes jeg det var på tide og rose deg litt;) Stå på, du er en inspirasjonskilde, helt sikkert ikke for bare meg, men så utrolig mange, når det gjelder livet, mammarollen og interiør.

Ha en strålende dag Camilla, håper jeg får tatt turen til butikken din en gang snart!

Mange klemmer fra en fast leser;)

Ane

04.01.2012 kl.14:47

Hei!
Syns du har hatt så mange fine innlegg i det siste, du er ei inspirerende og herlig jente med en glød som ikke ligner noe! :)
Det jeg lurer på er om du kunne ha tatt bilder eller brukt gamle og skrivet litt om hva fargene heter og merkene samt tapeter og slike ting, og kanskje visst man har ett lite rom og vil få det til og virke større mindre etc. tips og råd der.
det hadde jeg satt utrolig stor pris på :)
ha en fin dag videre :)

Caroline

04.01.2012 kl.15:06

Hei.

Ble helt inspirert av denne bloggen, har i mange år hatt en drøm om å starte noe lite for meg selv, og det du viser her et at hvis du satser så får du det til ;o) Lurte bare på om du har noen utdannelse innen det du driver med, eller om du kan gi litt tips om hva som er greit å kunne om man vil starte opp for seg selv slik du har? Har ikke lest bloggen din her så lenge så vet ikke om du har lagt ut et tidligere innlegg om dette, hvis ikke kunne du da ha sendt meg en mail eller noe? Prøvde å finne en mailadresse så jeg kunne ha sendt deg en mail ang. dette, men fant ingen :o)

Blir veldig glad for svar, trenger bare det lille ekstra for å få en spark bak ;o)

Ida Tønnessen ?

04.01.2012 kl.15:20

Gleder meg allerede til neste innlegg! :-D Jeg trenger mange tips til det nye huset!! :D

Vivi

15.05.2012 kl.13:12

Hei Camilla!
Stå på og ikke bry deg om Janteloven! Altfor mange misunnelige og smålige mennesker der ute som ikke unner andre å lykkes..
Flott hva du har fått til altså:-) Mathilde ligner for øverig veldig på storebror! Flotte barn!

Skriv en ny kommentar

hits