Deilig med nytt.

Det å få inn nye varer i butikken er som julaften for meg, jeg blir i hundre, får nesten ikke sove og klarer ikke spise før jeg har pakket opp ihvertfall en eske. Imorgen og torsdag får vi inn kjempe masse nytt og fint, og nå kommer det inn så UTROLIG mye lekkert, er det mulig ?  Og det beste med det hele for dere som ikke bor i nærheten ; Vi får inn nesten 50 nye varer i nettbutikken de neste 6 ukene, dere kan virkelig glede dere! 

Vi har endelig fått frem de lyse fargene blandet med jordfargene nå som julen er ute av butikken, lyseblått, pudderrosa +++ jeg er i ekstase! 

( beklager "dårlig" kvalitet, disse bildene er tatt med iPhone min.)

Jeg gleder meg så utrolig mye til messa, iår blir det  Knall rosa,orange osv som kommer inn mot sommeren + masse blått. Enn så lenge har jeg fått skikkelig sansen for lyseblått og pudderrosa når det kommer til farger og idag kjøpte jeg et nydelig lin skjerf fra Villapaprika til meg selv, det er gråtoner i det så det passer til så å si alt, noe som passer meg ypperlig!

Det at jeg har skjerf dilla er nesten litt skummelt, da jeg føler jeg finner så utrolig mye fint hos leverandøren min.. 

Nei, nå får jeg prøve å komme meg i seng. Jon Blund har ikke kommet tilbake fra juleferien sin ennå, noe som er fryktelig irriterende når man skal opp om ikke alt for mange timer. Vi skrives dere, ha en god natt! 

Og dere- TUSEN TAKK! for alle de rørende mailene og kommentarene som har tikket inn de siste 2 timene. Dere er så gode å ha, det å lese så mye hyggelig fra dere gjør hverdagen 10 x bedre! Så tusen tusen takk!

8 kommentarer

Line M.

04.01.2012 kl.08:40

Så mye løekkert!! Gleder meg til å besøke butikken din i sommer, da kommer vi hjemover til Norge i en måneds tid:) Da er det kjekt at halve slekta holder til i Fredrikstad! Gruer meg bare litt for overvekt på flyet, hehe! ha en fantastisk nytt år, det fortjener du:)
Hilsen fra Line

Alexandra

04.01.2012 kl.09:17

Hei!
Hvor har du kjøpt de ekstremt kule støvlene dine? Knallfine! :)
Ha en fin dag!

M

04.01.2012 kl.10:18

Er det lyseblått eller marineblått som gjelder fremover?

Tina

04.01.2012 kl.10:19

Hei Camilla og Godt Nyttår til deg og dine!

Jeg må virkelig si at du er et stort forbilde for meg:) Du deler ikke bare oppturer, men også nedturer, du skriver reflekterende og skaper virkelig magi med det du gjør. Så ung og så mye energi og glede du sprer på bloggen din. Du har skapt noe som de fleste bare kan drømme om Camilla. Jeg er selv 22 med en sønn på halvannet og forlovet, og har fulgt bloggen din siden du startet den:)

Du er virkelig en inspirerende jente, med en utrolig god smak på interiør. Har aldri kommentert noe tidligere, men så synes jeg det var på tide og rose deg litt;) Stå på, du er en inspirasjonskilde, helt sikkert ikke for bare meg, men så utrolig mange, når det gjelder livet, mammarollen og interiør.

Ha en strålende dag Camilla, håper jeg får tatt turen til butikken din en gang snart!

Mange klemmer fra en fast leser;)

DIVAMAMMA.COM

04.01.2012 kl.10:25

Veldig morsomt, for her i huset er jeg selv hektet på lyseblått og pudderrosa. Elsker duse farger.

Kaja

04.01.2012 kl.12:40

Å, så synd den messa bare er for fagfolk. Skulle gjerne tatt meg en tur å sikla litt :P

tonje

04.01.2012 kl.14:44

Camilla - de kiloene du sa du hadde lagt på deg sist måneden kler deg veldig godt :) Du ser smashing ut! Skulle ønske mine ekstra kilo passet meg like godt.

supermamsen2

04.01.2012 kl.22:40

Hei Camilla.
Jeg lurer bare på hvor genseren din er ifra jeg? Så jo bare så deilig ut. Gleder meg til å komme ned å se på nye varer :)

Skriv en ny kommentar

hits