Året 2011 del 2

Dette halvåret ble virkelig en tid hvor følelsene måtte gjennomgå en hel haug av opp og ned turer...Men drømmen min gikk i oppfyllelse og jeg åpnet min egen butikk + nettbutikk .

Den 1. juni kl 10 åpnet jeg dørene til mitt showroom/butikk  på Bruket og MANGE spente og kjente kom innom! 

Det ble servert tapas og snacks. 

Juni mnd gikk og vi var på mange turer ute i skog og  mark 

Den 25/6 Giftet vårt venne-par seg og vi var så heldige og fikk komme å dele den store dagen med dem! 

Juli stod for tur og huset ble oppgradert ute som inne ! 

I en desperat kamp med solen prøvde jeg å få litt farge til vi skulle 2 uker til ferieleiligheten vår i Spania ( vår= mine foreldre sin)

Endelig sol og varme og late dager med familien.. 

Ferien var fantastisk, men vi måtte ombokke turen da butikken min "eksploderte" og nærmere 100 pakker måtte sendes. 

Vel hjemme igjen og tilbake i hverdagen tok håkon og jeg oss en tur til Gøteborg hvor vi prøvde å koble litt av å jobbe med forholdet. 

 Turen var nydelig! 

Når vi kom hjem ventet det 2 små barn  og en laaang kjøretur til Kristiansand og dyreparken.. Ungene var i ekstase og vi var vel like barnslige.. 

Full rulle, Min venninne Malin og jeg begynte så smått å ta fatt på lokalet på bruket og malte gulvene hvite.. 

Resultatet ble - Just perfect! 

Tragedien slo til og Norge falt i sorg.. 22. juli . dagen som satt sine spor. 

Uvitende til det som gikk for seg i Norge var vi på et kjempe koselig besøk hos Håkon sin bror Kristian og hans samboer Mette. 

August kom og regnet fulgt med... Dette var mnd Ckinteriør lukket dørene og Villapaprika AS skulle åpne nye mnd etter.  

Lokalet ble pusset opp og nervene mine slo til mer og mer.. 

Med nytt lokal måtte nytt inn.. Vi dro til en av våre leverandører (THG) i Gøteborg og bestilte inn 4 paller med varer, nå var åpningen av butikken like rundt hjørnet! 

Håkon og jeg hadde denne tiden ikke noe godt forhold oss imellom , jeg flyttet ut og fikk meg leilighet i byen. 

Leiligheten tok form og jeg prøvde hver dag å skape et hjem ut av den......

 Åpningen av Villapaprika stod for dør og den siste helgen før åpning jobbet jeg 16 timer hver dag .... Kroppen ble utslitt og ødelagt vel og merke ...

19 september og åpningen av villapaprika stod får dør! Kl 10 begynte folk å komme og butikken fylte seg mer og mer opp utover dagen. 

F-b kom og butikken fikk sin egen side i avisen. Du kan lese artikkelen ved å trykke HER

Jeg fikk råd til min lille "kompis" -fjatten og den 20 september stod den skinnende og ny i min gårdsplass. 

Interiør messa stod for tur og 3 gira unge damer dro inn til lillestrøm og interiørmessa super gira! 

ukene gikk jeg koste meg på jentekvelder i mine "fri" helger.. Denne hverdagen var ikke det livet jeg ønsket...

Etter mange uker uten Håkon ved min side ( som min kjæreste) valgte vi å satse igjen..November stod for tur og vi gikk inn med åpene armer og har ikke snudd oss tilbake etterpå...

OG heldig som jeg var fikk jeg mange spennende oppdrag og bilder ble tatt til dem ( dette vil dere få vite mer om dette året)  

Midt oppi jobb og pendling mellom storbyene og hjemme var vi så uheldige og fikk vannlekkasje i huset, hele gulvet i 1.etasje måtte opp! 

Etter 1 uke i KAOS var gulvet på plass og vi var mer fornøyde nå enn noen gang! 

November er mnd før julerushet og ble mnd butikken ble pyntet til jul...

Advent kom og huset fikk sin julepynt frem det også. 

Desember stod for dør og vi startet det med et vellykket julebord! 

Etterfulgt av en familietur til Hadeland glassverk .

Feiring av Mathilde sin 3 årsdag! 

Julaften og familiehygge. 

Resten av året gikk ut på jobbing og 4 deilige og late dager på hytta vår på Trysil, hvor vi stod på snowboard og aket på akebrett ! 

Drømmehuset skal bygges og vi fikk klarsignal 2 dager før jul.. 

Villaprika har gitt meg så mye lykke og lærdom... En blogg har blitt en arbeidsplass for fler og utviklet seg til å bli en butikk, nettbutikk og om ikke veldig lenge  kanskje en butikk kjede ... Flere paller med med varer har blitt sendt ut til kunder over hele landet og Villapaprika har gjort det bedre enn noen kunne turt å drømme om! Takk for året og jeg gleder meg masse til det kommende! Og hvem vet hvor dette ender.. Universet er stort vet dere og der ute ligger alle mine drømmer som jeg sakte men sikkert sikter mot! 

Takk for 2011 og velkommen inn i 2012 med meg! 

14 kommentarer

Liza

03.01.2012 kl.21:33

Heii:) Du har en fantastisk blogg! jeg leser den hver dag:) Jeg elsker interiør stilen din! Det er akkurat sånn stil jeg å har:) du gir meg mye tips og ideer! Takk:) Jeg holder på å bygge hus nå, funky stil! Gleder meg så til det blir ferdig for da skal jeg kjøre til fredrikstad, butikken din å handle masse ting! Drømmen min å er å starte min egen interiør butikk. En dag håper jeg å at jeg har åpnet min egen interiør butikk:) Du har et nydelig hjem og en nydelig familie:) Ønsker deg et riktig godt nyttår:) Liza Støa Bø i telemark.

Camilla

03.01.2012 kl.21:36

Tusen hjertelig takk!
Så morsomt, kos dere masse med byggingen =) Du er hjertelig velkommen til en handel eller et besøk hos oss i villapaprika. Om du ønsker det sterkt nok går drømmen helt sikker i oppfyllelse. Jeg skal krysse mine fingre for deg ! =)
Lykke til =)

Riktig godt nyt tår!

Camilla

03.01.2012 kl.21:41

Fy søøøren altså... For en jobb du har gjort :) Jeg får skikkelig klump i halsen av å lese det du skrev denne gang. Du burde virkelig være STOLT av deg selv, Camilla :) Du gjør en glimrende jobb, både som mamma, kone og blogger;) hehe... ELsker bloggen din, er innom fler ganger om dagen....! :D

Kari Petrine

03.01.2012 kl.22:02

Du er enestående, Camilla!
Jeg finner liksom ikke de rette ordene.
Du står på, og sprer så utrolig mye gjennom bloggen din.
Jeg unner der virkelig alt dette du har fådt til, og alt som går din vei i tiden som kommer.
-lykke til i 2012, til deg og hele familien din. Håper dere får maaange fine stunder sammen! :)

Christina

03.01.2012 kl.22:16

Jeg tar av meg hatten!! Jeg har fulgt deg i hele fjor og jeg ante ikke at du og mannen din gikk igjennom så mye... At du har fått til butikk ved siden av synes jeg er helt sykt! :) Skjønner ikke hvor du tar styrken fra..
Du har et vakkert hjem og jeg skal ta meg en tur innom butikken din når jeg er innom byen. :)

Gleder meg til å følge deg videre...
Stor klem

Dina

03.01.2012 kl.23:13

Hei Camilla, Kan du være så snill å fortelle hvor vi kan få tak i de lampene som henger over spisebordet på det bildet i dette innlegget som er tatt inne i butikken og mannen din sitter i en stol? Vi fant den ikke på nettshopen din.

Camilla

03.01.2012 kl.23:17

Hei, jeg vet dessverre ikke helt hvor de selges, men jeg vet jeg får de inn i begynnelsen av februar =)

Line

03.01.2012 kl.23:19

Hei. Hvilket type funkishus var dette et bilde av? Er det dette huset dere går for? Tusen takk for at du gir så mye av deg selv. Og takk for all inspirasjon.

mvh Line

Marthe

04.01.2012 kl.00:44

Hei Camilla!
Masse godt nytt år til deg og dine, og ikke minst; takk for det året som har vært! Jeg er fast leser, og fulgte deg i hele fjor - og må sannelig føye meg i rekken ovenfor. Du framstår som en sterk kvinne, og at du har oppnådd så mye allerede er imponerende. Selv er jeg på samme alder, men på et helt annet sted i livet som student i trondheim. Men det er det som gjør det så gøy også, å vite at en dag håper jeg på å ha et lignende liv som deg, med en herlig familie og drømmejobben. Flott at det ordnet seg mellom deg og Håkon.
Klem fra Trondheim

Tina

04.01.2012 kl.10:26

Hei Camilla og Godt Nyttår til deg og dine!

Jeg må virkelig si at du er et stort forbilde for meg:) Du deler ikke bare oppturer, men også nedturer, du skriver reflekterende og skaper virkelig magi med det du gjør. Så ung og så mye energi og glede du sprer på bloggen din. Du har skapt noe som de fleste bare kan drømme om Camilla. Jeg er selv 22 med en sønn på halvannet og forlovet, og har fulgt bloggen din siden du startet den:)

Du er virkelig en inspirerende jente, med en utrolig god smak på interiør. Har aldri kommentert noe tidligere, men så synes jeg det var på tide og rose deg litt;) Stå på, du er en inspirasjonskilde, helt sikkert ikke for bare meg, men så utrolig mange, når det gjelder livet, mammarollen og interiør.

Ha en strålende dag Camilla, håper jeg får tatt turen til butikken din en gang snart!

Mange klemmer fra en fast leser;)

Sara

04.01.2012 kl.10:42

Hei Camilla! Vil bare titte innom å si at du er en flott, inspirerende og sterk dame! Du har oppnådd så mye, i så ung alder. En fantastisk flott blogg, egen butikk og ikke minst to fantastisk fine barn. Ønsker deg masse lykke til videre i 2012, håper det blir en superbra år for deg og dine!

Martina

04.01.2012 kl.19:53

Jeg liker at du er så ærlig Camilla!Kan ikke fatte at du har klart å gjennomgå et samlivsbrudd, jobbet lange dager, blogget og vært mor. Du er helt rå!
Så bra at alt er bra med deg og Håkon, og det står stor respekt for at dere jobber med forholdet og ikke bare gir opp.

Og tilslutt, lykke til med husprosjektet deres, så spennende!! Og husk: Ikke slit deg helt ut da, vi blogglesere trenger deg:) Ha en fin dag!

Helene

04.01.2012 kl.20:56

Wææææ! Kan ikke tro at dere skal bygge Lucca!! Det er jo huset "mitt" det jo! Favorittinteriørbloggeren min skal bygge favoritthuset mitt! Dette bør bli bra!! Vi er selv på jakt etter tomt og når vi får det er det Trieste elelr Lucca som skal bygges. Så fantastisk flotte hus! Setter stor pris på at dere stiller som prøvekaniner...hehehe. Gleder meg masse til å følge den prosessen merker jeg! Masser lykke til! :)

yvonne

13.02.2012 kl.09:49

Heisann =)
Har lest litt på bloggen din her (etter at min mann fant bloggen din) hehe Utrolig fin blogg med masse fine bilder og mye god inspirasjon til oss interiør elskere=) Og jeg må si jeg beundrer deg som tør å satse på drømmen din=)Ha en strålende dag!

Klem fra Yvonne.

Skriv en ny kommentar

hits