Jeg er blitt en kjedelig" dame" ... Må jeg innrømme..(?)

Ja, dere leste rett(!) Jeg har denne jule mnd kommet frem til at jeg har blitt en "kjedelig - dame" i måten å kle meg på.. Jeg har nemlig gått med høye sko, tøfler, bluser og glitter jakker til jeans og skinn bukser hele mnd, hva som har skjedd er vanskelig å si. ha ha.. Jeg føler ikke meg vel i små skjørt, trange korte kjoler osv.. Jeg har av en eller annen grunn gitt de klærne bort og fylt opp garderoben med litt "dame" klær. 

Jeg har fått skikkelig dilla på lin,ull og skinn- noe helt ekstremt også altså.. Jeg er på ingen måte tykk, men jeg har siden november lagt på meg over 4 kg, og på en liten kropp som min er det mye.. Det er sånt som skjer når maten smaker for godt og joggeturene blir prioritert bort og lagt på hylla og sjokoladen smaker litt for godt!

Mange har etterspurt litt outfit bilder, men pga nettopp dette har jeg holdt meg litt i "bakgrunn".. Nesen har rent, øyene har vært røde og halsen hoven, så lysten til å ta bilder av meg når jeg ser "farlig" ut har på en måte gått litt fra meg. ha ha...  Selv om det hadde vært litt av et syn.. 

Vel, uansett.. Nå skal noen "kjedelige- dame-klær" outfits postes litt hver uke.. Skal man bli flink til å blogge igjen er det bare for meg å kaste mg rundt og møte dere på midten så godt det lar seg gjøre ;) 

skjerf - villapaprika, bukse- tiger. Bluse -h&m strikk jakke- h&m. 

Jeg har vært veldig uheldig, jeg har fått Sti på øyet , noe som ifølge meg selv er helt forferdelig. Jeg våknet natt til søndag med øye limt igjen og fikk rett og slett PANIKK! Håkon lo litt av meg for han mente jeg ble en over nervøs "fjomp" som ikke tålte tanken på at øye var limt sammen med øyenguffe. ÆSJ...Han hadde rett, for jeg trodde nesten jeg skulle svime av når jeg så meg selv i speilet. To vampyr røde øyne som hadde hovnet opp og gitt meg et dobbelt så stort øye(!).. Ikke nok med det , halsbetennelsen min møtte meg i døren på vei inn i det nye året.. Så med to mandler på størrelse med to klementiner og et øye som nesten er på vei ut kunne jeg gjort hva som helst for å kun gå igjennom 1 og 1 ting av gangen.... 

Jeg skal nå kanskje ( det er nemlig ikke sikkert) få fjernet mine mandler, men jeg er utrolig redd for nettopp dette. Derfor spør jeg dere... Gjør det vondt ! og hvordan er det denne laser fjerningen foregår ?    

Nå skal jeg prøve å få meg noen timer på øyet, en full timeplan venter meg imorgen. Vi skrives! Nattinatt! 

 

10 kommentarer

linn

03.01.2012 kl.01:52

Hei..
Eg har slitt lenge med mine mandler selv,og undersøkt mye ang fjerning med operasjon eller laser..kjenner flere som har tatt operasjon, og de kunne ikke spise på 2 uker,kom blod fra halsen, og de gikk ned mange kilo pga de ikke fikk i seg noe mat osv.. så dette kom ikke på tale for min del, så fikk eg vite av en lege at det fantes laser.. så det tok eg for 6mnd siden, det går utrolig raskt, tok 10 min med inngrepet, satt i en stol og fikk en spray bedøvelse. Det smakte pyton, og man føler at man ikke får svelge. eg begynte å hoste og få panikk,men legen beroliget meg med at dette var helt normalt og man kunne svelge. Så begynte han å brenne de vekk,og eg kjente ingenting, måtte holde pusten mens han gjorde det, så tok han små pauser. Det verste med alt er den svidde smaken i munnen etterpå. Eg hadde så lyst å kaste opp, og putte i meg alt av tyggis og drikke så smaken forsvant, men så kom den gode nyheten om at man ikke får drikke noe på 30-60 min. Så de 2 første timene etter inngrepet er utrolig ekkelt.man bare svelger og lukter svidd, men det er verdt det vist du sliter mye med mandlene, for 2 timer med vond smak i munnen= helt fin hals den dag idag. Lykke til:)

Linda

03.01.2012 kl.01:59

Kjedelig dame eller ikke - synes du ser flotters ut jeg ;)

Inga

03.01.2012 kl.08:16

det er ikke vondt å fjerne mandlene;-) har du sjansen må du absolutt fjerne de! Mye verre å ha hovne mandler hver gang man er syk..!

Anita Stensvold

03.01.2012 kl.08:56

Jeg fjernet mandlene for 7år siden, og har ikke vært syk mange gangene i ettertid :) Jeg låg i narkose så jeg kjente ikke noe, men hadde litt vondt etterpå, men det er absolutt verdt det :)

withloveh

03.01.2012 kl.09:21

Jeg fjernet mandlene for snart 12 år siden, jeg var i narkose, så kan ikke uttale meg om laser. Klart man blir litt sår i halsen, men ikk everre enn hva litt paracet og masse is kan fikse :) Absolutt verdt det og som noen skriver her, mye verre med hovne mandler hver gang du er syk:) Lykke til!

Kari

03.01.2012 kl.10:33

Gammel dame? :-O
Tror vi har forsjellig syn på klær...

Syntes iallefall det du har på deg på bildene var kjempe lekkert!
Ikke det minste "gammelt"... :-D

Slankemamma - 25kg :)

03.01.2012 kl.16:37

Heisann! Fjernet mandlene mine juni 10 og er i ettertid veldig glad for at jeg gjorde nettop d! Har ikke vært plaget av halsbetennelse siden!
Jeg lå i narkose og det gikk veldig bra.

Du må regne m smerter etterpå dessverre.. Kvalm ble jeg også pga narkomane og ekkel smak i munnen..
Jeg var hoven i svelget , drøvel og tunge en stund etterpå og mat var vanskelig å få i seg en periode etterpå .. Jeg lå rett ut m redusert almenntilstand i 2 uker etterpå og tok sterke smertestillende i stikkpilleformat faktisk !!
Gikk ned noen kilo men de kom fort på igjen når jeg begynte spise normalt ;)

Til tross for den første tiden etterpå , ville jeg ikke nølt et sekund hvis jeg fikk velge igjen, nettopp pga i ettertid har jeg sluppet unna de fæle halsplagene jeg hadde før inngrepet!!
D er bedre å ligge rett ut i 2 uker enn å være plaget mange ganger i året m fæle betennelser, så d var absolutt verdt d :)
Noen er ikke i like dårlig form som meg, men d er dessverre vanlig at voksne blir litt mer redusert enn barn !

Forresten så hadde jeg ingen blødninger :)

Anbefaler deg å gjøre d og lykke til. Klem fra naboen :)

Slankemamma -25kg

03.01.2012 kl.17:07

Mente selvfølgelig pg NARKOSEN ;). IkKKe Narkomane :)

Grethe

03.01.2012 kl.20:47

Hei.. Jeg fjernet mandlene for ca 6 år siden.. Hadde narkose og "hele dritten".. Det ville vært å juge hvis jeg sier at det ikke var vondt, for det var det.. Den første uken er det vondt.. Jeg hadde året før inngrepet halsbetennelse 13 ganger på ett år.. Etterpå har jeg ALDRI hatt det.. Så jeg vil anbefale det.. Det er absolutt verdt litt smerte den første uken.. Hvis du har en pose isbiter i nærheten, kommer du langt;)Laserbehandling kan jeg ikke uttale meg om, men hører de sier at det er mye bedre.. Så du burde absolutt bare hoppe i det;);)

Linn L.

04.01.2012 kl.15:57

Syns du er nydelig jeg, Camilla, tviler på at de kiloene gjør deg noe mindre pen! :)

Jeg kjenner et par stykker som har fjernet mandlene, og de syntes ikke inngrepet var noe stress. Det er noe vondt i ettertid da, men begge to sier det var verdt det. Go for it! :)

Skriv en ny kommentar

hits