Nytt i 2012

Strikk - Og dette kommer det bare og mer og mer av i løpet av året, samt rustikk stil,drivved osv.  Året 2012 kommer til å bli mye røffere, grovere og mye mer "naturlig". Vi har i lange tider nå hatt "shabby  chic" med gjenbruk av gamle skatter  hvor vi har gitt en gammel sjel et nytt liv. Er du en av de som kanskje har denne stilen hjemme hos deg ? Vel, ikke fortvil og ikke skift ut stilen, men --BLAND!

Den franske landstilen "skal"  nå kombineres med den grove rustikke stilen vi nå det siste året sakte men sikkert har turt å ta inn mer og mer av.Jeg er sikker på at 2012 vil bli et gjennombrudd for de interiørglade av oss.  Fargene vi dette året vil ta inn i våre hjem er følgende; blå farger i ulike nyanser og toner, orange og knæsj rosa , disse fargene kommer til å bli helt råe å blande inn med jordfargene denne vinteren har hatt/har med seg. 

Ennå er det vinter og lysten på sterke knæsje farger kommer som regel ikke før de lyse tidene er her for fult. Nå er tykk strikk og ull blandet med lin og velour noe av det de fleste kommer til å ha hjemme i sofakroken sin, hvor fargene går i ulike brune,grå,beige og hvite toner. Disse fargene er "sikre" farger og morsomt at man til sommeren kan blande inn slik at man slipper og bytte ut. 

Disse nye putene fra Villapaprika er virkelig helt rå, og teppene er de kuleste jeg har sett på lenge. 

Strikken er tykk, sømmene store og garnet mykt uten at det stikker! 

Pute 50x50 kr 599 m/innmat pr stk 

Pledd 1599,- pr stk 

Vi har alt solgt mye av dette siden vi torsdag fikk det inn, men om noen skulle være interessert er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no , Vi har dessverre ikke fått inn nok ennå til å kunne legge dette inn i nettbutikken. Vi har lagt inn en bestilling på dette, men det er litt usikkert når vi får det inn igjen. 

Jeg kommer tilbake imorgen med masse annet nytt  av interiør med nyheter osv.! Vi skrives! 

12 kommentarer

Horn Interiør

01.01.2012 kl.23:36

oFF, dette er farlig for meg som har putedilla! :) Kjempefine!

Kjersti

02.01.2012 kl.00:08

Hei Camilla... Jeg var den HELDIG vinneren av toalettmappen i giveawayen for en tid tilbake... Jeg sendte mail med adressen min til mailadressen du oppgav, men ikke sett noe til gaven... Hehe... ;)
Uansett - forsatt å skriv/blogg som du gjør... Husk det er flere som liker deg enn som ikke gjør det.. Syntes du har en INSPIRERENDE blogg! og et nydelig hjem... ;) Godt nytt år! ;)

Solfrid

02.01.2012 kl.00:18

Hei, og godt nytt år=)

Jeg har heller ikke sett noe til Nissen jeg vant i luke 8?=)

Gleeder meg til å se hva du får inn av nyheter nå, jeg har denne uken handlet i nettbutikken din. Gleder meg til varene kommer=)

katharina

02.01.2012 kl.00:34

De var rå tøffe<3
:)

Camilla

02.01.2012 kl.01:12

Kjersti; toalett mappen din er sendt for lenge siden, jeg postet nemlig den selv sikkert 8-9 dager før jul, har du sjekket om den ligger på postkontoret ditt? Flere kunder har nemlig måttet kontakte posten selv uten å ha fått beskjed om at varene ligger der(?) dersom det skulle bli noe problem er det bare å ringe oss, dette finner vi ut av:0) mange varer gikk fra oss i desember så feil kan kanskje ha oppstått når adr har blitt skrevet på, men denne postet jeg personlig, så jeg er sikker på at den gikk med riktig adr( den som stod oppgitt)

Solfrid; deg har jeg sendt Mail uka som var angående denne nissen, da den ligger på vårt postkontor pga du ikke hentet den. Jeg har også prøvd å ringe deg på nr som jeg tror er ditt( det står i ditt navn, dersom jeh ikke har bummet på det? ) svar på mailen så skal vi nok finne ut av dette:0) ha en nydelig natt. Stor Klem fra meg

Camilla

02.01.2012 kl.01:20

Nr til villapaprika er følgende;48214521. Bare kontakt Oss på dette eller det som står oppgitt i nettbutikken, slik at vi finner ut av dette:0)

Kari

02.01.2012 kl.09:44

De putene var midt i blinken! :D
NYDELIG!

Solfrid

02.01.2012 kl.12:46

Takk for svar=)

Hmm merkelige greier, jeg ha ikke fått noen hentelapp? Men jeg har sendt en ny mail med adr min. Håper du fikk den nå? Sendte til den mail adr du har lagt ved i dette innlegget. Er vel riktig det?

Ha en fin dag=)

Camilla

02.01.2012 kl.13:24

det er riktig =) da ordner dette seg =)

Solfrid

02.01.2012 kl.15:13

Tuuusen takk=)

Også er jeg så spent på hva du får inn i butikken fremover. Kan bli skummelt for lomeboken dette. hehe. Du har så mye FLOTT i butikken din=)

Monica

02.01.2012 kl.21:15

Ååååå, for en spennende tid vi har forran oss! Jeg bare eeeelsker den stilen som er på trappene interør-wise:) Superkoselige strikkeputer! Skulle ønske jeg hadde masse penger til å shine opp hjemmet her. Det er så synd at det skal være så dyrt! Man kan få til mye med lite også, hvis man er litt kreativ, men jeg har nok dessverre litt for dyr smak for min lommebok;) Jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge - har du bare nettbutikk eller utsalgsbutikk også? Evt hvor?
Godt Nytt År!!!

Camilla

02.01.2012 kl.23:20

He he, det er sant, det koster å være dame og interessert i interiør. hi hi...
Jeg har en butikk i gågaten i Fredrikstad, er du her eller i nærheten noen gang er det bare å komme på besøk =)
Godt nytt år!

Skriv en ny kommentar

hits