Ut på tur- ALDRI sur

Etter noen timer ute i snøen er herr og fru Kvarsvik meget slitne og ungene de er storfornøyde med dagen så langt! Vi har aket, hoppet og kastet oss i snøen( bokstavelig talt) laget snøengler samt gått en LANG tur. 

( de kastes i myk og dyp snø og ikke i hard og lav snø .)

Nå har vi spist litt sjokolade og drikket litt brus ( skikkelig sunt) , ungene har nå satt seg ned med Øystein blyant og vi nyter stillheten så lenge den varer. Ungene er nemlig UTROLIG masete og har energi til 1000.. Kanskje ikke så rart når de har to stk foreldre som har giret de litt for mye opp på lek idag. ha ha.. 

Stillheten bryter i dette øyeblikk, nå er det ei lita jente som har bestemt seg for å egle litt vel mye med broren sin. En usminket Fru Kvarsvik ønsker alle sine lesere  et riktig godt nytt år!!!! 

Vi skrives , nyt de timene som er igjen! 

 

GODT NYTT ÅR!

5 kommentarer

Hildur

31.12.2011 kl.17:36

Godt nyttår til deg og familien din, Camilla :) Ønsker deg og dine alt godt for det nye året!

camilla

31.12.2011 kl.18:10

for ein nydelig familie, godt nyttåår til deg og dine. ps! kan du få sendt litt snø til oss;)

camilla

31.12.2011 kl.18:11

for ein nydelig familie, godt nyttår til deg og dine. ps! kan du få sendt litt snø til oss;)

Julie

31.12.2011 kl.19:41

En veldig vakker jente usminket hvertfall! Nydelig familie du har, Camilla. Også så gøy det ser ut til at dere har det! Skikkelig familieidyll :-) Godt nyttår til deg og dine, jeg skal hvertfall følge deg videre i det nye året :-) Klem fra meg

Ninaa

31.12.2011 kl.19:52

Hei Camilla!:) Så gøy å se at dere koser dere på hytten!:) Kjempefint er det der oppe, svigers har hytte på Oppdal, der er det også nydelig på både vinter og sommerhalvåret!:) Men fra en ting til en annen, jeg vil ikke mase eller stresse deg!:) Jeg har enda ikke motatt den hvite "julestjernen" jeg vant den 2. desember, eller var det den 1. desember....husker nesten ikke..:p sendte dere en mail, men kanskje den ikke er blitt motatt...men ikke tenk så mye på det nå, send meg en mail når du er tilbake på jobb!:) Kos dere masse på hytten alle sammen!:) Ha et riktig godt nytt år, jeg gleder meg allerede til å få lese meg inn i det nye året dit!:) Å takk for et inspirrerende og nydelig år som du har delt med meg (og oss leser) i 2011!:)

Skriv en ny kommentar

hits