God morgen..

God morgen alle sammen og godt kommende nytt år!  Tenke seg til at året 2011 nå straks er ferdig og vi straks skal begynne på et nytt år. Jeg tror 2012 blir supert, jeg skal dette året prøve å få gjort alt jeg ikke har fått gjort dette året. Til mandagen skal jeg starte året med å bestille meg en tannlege time (!) Jeg har nemlig tannlege skrekk, skikkelig også! Jeg har nå drøyd og drøyd tannlegebesøket så godt det lar seg gjøre, men jeg vet jo at det kan gjøre vondt verre så nå må jeg få dette unna. 

Jeg har siden jeg tok av tannreguleringen jeg hadde for 9 år siden gjort mye med tennene mine, trekt tenner, boret, rotfylt +++, dette har vært noe av det verste jeg har vært med på, da jeg er en skikkelig pyse og bedøvelsen ikke ønsket å fungere når jeg boret i tanna mi sist.  Æsj meg å tannlegetime, jeg er en skikkelig pyse altså! Jeg er flink til å pusse mine tenner morgen og kveld samt bruke tanntråd og munnvann, men tannlegen mener jeg ikke har de "sterkeste" tennene så jeg borde derfor komme 2 ganger i året fremfor 1.. Noe jeg IKKE har gjort! Nå er det over et år siden mitt siste tannlege besøk så dette kan bli en tøff start på året. ha ha.. 

Ikke bare tannlegen skal besøkes, jeg skal innom legen for en undersøkelse der , bli flinkere til å smile og sist men ikke minst- gjøre mitt for at Håkon og jeg vil få det beste året noen sinne sammen.Jo også skal jeg bli flinkere til å lytte og sist men ikke minst bli flinkere til å ha litt alene tid med en og en av mine to små barn. 

Har dere satt dere opp noen ønsker for nyåret? 

Nå skal jeg og denne karen  begynne på frokosten, den siste i 2011 vel og merke. Deretter skal vi ut å ake og leke litt i snøen=) 

Ha en nydelig dag alle sammen! 

6 kommentarer

Hanne

31.12.2011 kl.12:08

Jeg har en lang liste over ting jeg skal bli bedre til. Gleder meg til et nytt år med nye muligheter:) håper dere har et riktig så godt nyttår og ikke minst en flott feiring sammen med familien! Gleder meg til å lese videre om hus bygging og interiør :) mange klemmer

Ragnhild

31.12.2011 kl.12:20

Da er vi motsatt. Jeg slapper av hos tannlegen, men hater å gå til legen:) lærte meg tidlig at å puste med magen når man er hos tannlegen, fokuser MYE på dette, hold pusten jevn. Etterhvert blir du så fokusert på dette at du glemmer litt av alt det andre. Nå skjer det automatisk til meg, samt jeg har Verdens kuleste tannlege:) Jeg sliter med samme problemet som deg, svake tenner på tross av godt renhold, drikker ikke brus & spiser veeldig lite godteri. Vi får skylde på foreldrene, hehe. Kos dere i dag:))

Mette

31.12.2011 kl.14:07

Du er ikke den eneste,Camilla. Jeg har tannlegetime i begynnelsen av januar og jeg gruer meg som værst. Trekke 3 visdomstenner:( fyy,som jeg gruer meg. Hurra for en fin start på 2012 :p ellers vil jeg bare ønske deg og dine et riktig godt nyttår og håper du får et fantastisk år. Du skal vite at du er en utrolig sterk kvinne som ikke lar deg knekke uansett hvor mye dritt du får slengt i trynet og alikvel har klart så utrolig mye dette året og på toppen av det virker du som verdens beste mamma og kone,det står det respekt av. jeg er IMPONERT!! Masse lykke til videre. Klem fra Sørlandet :))

Monika Sørby

31.12.2011 kl.16:30

Må bare si at Oliver er utrolig vakker og pen gutt, selvfølgelig Mathilde også:) dere er heldige som har fått så pene barn:) Har jo selv to som er de vakreste for meg, men måtte bare si at dine er kjempe vakre også:) Godt Nyttår!

Camilla

31.12.2011 kl.16:54

så koselig å høre, tuen hjertelig takk! Jeg er veldig stolt av dem!

Ha en fantastisk dag og godt nytt år!

Linn S

31.12.2011 kl.17:43

Ønsker deg, mannen og barna et riktig godt nyttår, håper feiringen inn i det nye året blir glimrende! :-) Takk for mye bra lesestoff og inspirasjon i året som har vært! :-) Følger deg og bloggen i året som kommer! :-) Du er knall frøken strøken :-D

Skriv en ny kommentar

hits