Noen lesere- tenk litt på oss som sitter bak bloggen

Dette er noe jeg opplever hver dag, men jeg vil bare opplyse dere som driver på med dette og som har slik tull som dette som  hobby; For hver gang dere legger igjen en kommentarer etterlater dere , dere noe som heter en IP-adresse. Denne IP adressen lagrer seg som enten spam eller trash på min blogg. Itillegg til dette har dere kanskje opprettet en facebook status igjennom denne ip adressen, noe som gjør at jeg kan finne dere på facebook dersom dere ligger der. Jeg har alt gjort det med mange av dere, samt "venner" jeg har hatt eller ennå har på facebook og de har ikke finnet dette likemorsomt når jeg da har konfrontert dem der inne.

Så kjære Frk Grimsli..- som stadig kommenterer stygge og ufine kommentarer slik som for eks denne under her; Du har selv en vakker liten familie ser det ut som, ikke gjør deg selv å liten å hakk ned på meg for at du ikke liker meg. Du er innom bloggen min mange ganger i uken, noe ingen presser deg til i det hele tatt. 

Pass på deg selv og den nydelige  familien din, så skal jeg klare helt fint å ta vare på meg og min egen lille familie.  

Jeg er helt sikker på at heller ikke du hadde likt om noen skrev slik som dette og alt annet du har liret ut av deg - til deg.

 

Anne

Website

annelouise_8@hotmail.com

Å herregud! Du skryter deg så opp i skyene! Fostår ikke at du klarer det! Innerst inne er livet ditt drit,men du prøver å lage den “fine” fasaden. Jeg blir helt matt av å lese alt det vrøvle du skriver.

58 kommentarer

anne nikoline egeland

30.12.2011 kl.16:59

her er det vel bare ett ord som oppsumerer det latterlige inlegget: missunelse :) ingen som blir tvunget til å lese bloggen, så da er det bare å la være, så få vi som syns camilla gjør en kjempe jobb og som følger med på bloggen og venter i spenning på nye inlegg kose oss med det :)

karoline

30.12.2011 kl.17:00

Haha! bra du ikke bryr deg om de Camilla! Tydelig at det er noen som er sjalu på deg og livet du lever :)

Solfrid

30.12.2011 kl.17:17

Hahaha den siste det var vel litt driti ut? hehe

Kos deg videre på hytta=)

Cathrine

30.12.2011 kl.17:31

Huff, jeg synes det er så leit at det skal være sånn. Har man ikke noe pent å si, kan man la være å si noe i det hele tatt. Liker man ikke bloggen - så dropp å lese den. Hvorfor gidde å bruke tid og energi på sånt.

Kos deg videre på hytta med familien din :) Håper dere får en riktig så fin nyttårsfeiring. Så gleder jeg meg til å følge deg videre neste år, med husbygging, butikk og det hele :))

Trulte

30.12.2011 kl.17:43

Stå på videre du Camilla, Syns du er kjempeflink jeg. At enkelte mennesker ikke klarer å glede seg over at andre får det til, er vel bare deres tap. Er nok veldig mange som er misunnelige på at du faktisk følger drømmene dine og når dine mål her i livet, og i tillegg har ork igjen til barn, mann og hus. Og dersom de syns det du gjør og skriver om her på bloggen er bare tull og fanteri, så er det vel ingen som tvinger de til å lese denne bloggen. De kan jo f.eks TA SEG SELV I NAKKEN og gjøre noe produktivt med livet sitt isteden. Så Camilla; Nyt noen late dager på hytta i snøen med mann og barn, for det FORTJENER DU=) Klem

Mia

30.12.2011 kl.18:03

Nå måtte jeg inn på facebook å snoke litt, ettersom du la ut mailen hennes ;p haha latterlig, bare hev deg over det Camilla :)

marthe

30.12.2011 kl.18:27

herregud så latterlige noen personer er. de fortjener virkelig å bli avslørt! lurer på hva mennene dems og nær familie hadde sagt hadde de visst hvor tåpelige de oppfører seg.

har man ikke noe pent å si kan man la være å si noe!

kos deg med familien på hytta.

Monica

30.12.2011 kl.18:36

Ikke noe å bry seg om. Synes synd på mennesker som kommer med slike uttalelser på usaklig grunnlag. Stå på videre, du, Camilla!

Ann Kristin

30.12.2011 kl.19:05

Kjære vakre deg.Nå må jeg bare kommentere,har fulgt deg lenge her på bloggen uten og kommentert.Ditt pågangsmot og kreativitet fortjener en sekser:)Du er en vakker ung kvinne,kjærlig mamma og en kjærlig kone.Selv er jeg "halvgammel,nettopp fylt 41" som beundrer alt du klarer,og at du fortsatt blogger etter all hetsingen er BEUNDRINGSVERDIG. Ønsker deg og dine et Godt Nyttår:)Gleder meg til husbygging.En god klem til en vakker ung pike fra en halvskrukkete "Kjerring"

Jannicke- Jattes.com

30.12.2011 kl.19:09

hihi, der bæsja du på leggen "Anonym" ;)
Latterlig at noen er såååå sjalu på andre at de MÅ slenge med leppa ;)

Ha en fin nyttårshelg Camilla,
Klem Jatte:)

Ingvild

30.12.2011 kl.19:11

Bra gjort av deg !

A

30.12.2011 kl.19:14

BRA!!! Dette gjorde Ida Wulff også en gang for lenge siden, og da fikk hun mye kjeft for å skrive navnet til den som hadde skrevet mye stygge kommentarer på hennes blogg. Jeg pesonlig synes ikke du skryter! Du har pene barn, et vakkert hjem og en bra mann, og du skriver om det...Det er jo det folk liker å lese om. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes det er interessant å se alt det fine du har, og det tror jeg alle de sjalu personene også gjør. Personer særlig kvinner i norge (sier ikke alle!) liker ikke at noe har det bedre enn dem selv. Jeg prøver å ikke fortelle til venninnene mine alt jeg har kjøpt, for jeg vet at noen av dem blir sjalu... sånn er det desverre... Stå på Camilla!

Hege

30.12.2011 kl.19:20

Snakk om å bare være sjalu fordi du har det bra :) Jeg skulle gjerne vært i dine sko, men sier heller det enn å skrive dritt og bli sjalu:)

Stine - alenemamma&student

30.12.2011 kl.19:26

Noen folk mangler deler av hjernen sin tror jeg. Hev deg over det, selv om det kanskje kan være litt vanskelig.
Men, husk at det ikke er lov å skrive andres ip-adresse. Selv om du ser den og kan søke opp folk på den måten, så har ikke du lov å poste ut andres ip-adresse på bloggen din slik at vi ser det...

Siv

30.12.2011 kl.19:43

Hoho så bra!! Til pass for hu! Du har et nydelig hjem og butikk, nydelig familie og virke som ei nydelig jente!! Kos deg, og godt nyttår:D

Ellen

30.12.2011 kl.19:49

RenMisunnelse.NO Tøft gjort å legge det ut på den måten. Hihi! Kanskje det blir stille nå ;-)
Jeg gleder meg hvertfall til å følge deg videre i 2012 ;-)

Nyttårsklem Ellen

lise

30.12.2011 kl.20:07

Når bygde du og Håkon denne hytten?

Helene

30.12.2011 kl.20:16

mange misunnelige mennesker der ute,som ikke takler andres suksess..helt latterlig.. Heier på deg Camilla:) Godt nytt år til deg og familien:)

Karoline

30.12.2011 kl.20:21

Utrolig trist at voksne mennesker, som skal være forbilder for sine barn oppfører seg sånn mot andre.. Men men, deres problem.

Ble kjempe glad når jeg leste at dere skal bygge hus :) Det har jo vært en drøm lenge, som jeg har forstått! Stå på, Camilla! Du er kjempe flink, og et flott forbilde for mange. Godt nyttår!! :D

Cathrine

30.12.2011 kl.20:21

Håper virkelig denne sjalu dama får seg en lærepenge av dette ja :) som noen andre sier her....håper virkelig hennes mann/familie får høre hva hun driver på med mot andre mennesker, slik at hun kan få hjelp. Må jo ha store problemer !

Lillian

30.12.2011 kl.20:23

åååå man må jo bare le...MISSUNNELSE og ATTER MISSUNNELSE!!!! Man ER missunnelig når man kommenterer slikt...ikke noe annet enn det...de synker lavt... Du er super flink, Camilla! STÅ PÅ !!! sier som de andre, gleder meg til å følge deg i ny året ;) GODT NYTT ÅR til deg og dine ;)

Christel Marlejna Lizet Sophie

30.12.2011 kl.20:26

eg har lest denne bloggen KVER dag i mangen år?
tror alle så lese denne bloggen har fårstått Camilla e ai nydelige jenta så e positive å glede seg øve familien & intriør :) fårstår ikkje folk orke å bruga energi på å skriva drid.. det komme bare av mesunnelse å ingenting aent..der fins ingen unnsjuldning.. =) BARE SJALUSI..syns d e fælt at folk ikkje kan se på sitt eget liv å jr någe me d istedn får å hakka på andre så har d bra & e stolte & fornøyd:)

Eg elske deg Camilla,du e så nydelige & iche minst di 2 harlige lifsglae ongane dine =) fålk kan se fra ett fly at dokk e lykkelige åå då har du selfølgeligt rett på å "skrøyda dg i skyene" vis du har lyst t d=)

hbe dokk fårr någen nydelige daga i tryzel & klare å se vekk fra di suckårzane så e negative=)
<3 peace! Godt nyttår,dokk har mye å c fram t i 2012 & åg glede meg t å få "bli me" :P

Line Merethe

30.12.2011 kl.20:32

Guri, det er så mange som slenger med leppa for å få det bedre med seg selv, desverre.

Jeg unner deg alt godt, kos dere masse på fjellet ;-)

Har forresten skrevet ett innlegg om deg i bloggen min i dag.

ida madelen

30.12.2011 kl.20:32

hva er det folk tenker med! Enig med Lillian over her :) kos deg sammen med familien din, og husk du har masse "fans" der ute som elsker bloggen din... Hint jeg er en av dem ;)
klem ...

Laila

30.12.2011 kl.20:41

Hahahaha, snakk om å drite på lggen. Er så BRA at du tar slik opp her, så kan folk passe på seg selv litt mer. Er jo BARE snakk om misunnelse, ikke noe annet. Hahahaha... STÅ PÅ CAMILLA! Beundrer deg og den nydelige familien din <3

anne

30.12.2011 kl.20:42

Kjekt med ett eget innlegg ;) Dette var gøy..

Cathrine

30.12.2011 kl.20:54

Trist å se at du Anne over her fortsatt ikke forstår alvoret i det du driver med og at du synes dette er gøy :( Enda mer trist er det vel at du sitter å nyter dette og tror det er et eget innlegg som er tilegnet deg....... Liker du virkelig så godt å være slem mot andre....hvordan oppdrar du dine egne barn....? til å bli som deg selv...?

marthe

30.12.2011 kl.21:00

tror ikke hun heter anne til fornavn, ikke hvis jeg har funnet riktig person på facebook iforhold til hvor ip er reg. og basert på etternavn...

Pea

30.12.2011 kl.21:19

latterlig.

Ida

30.12.2011 kl.21:34

så trasig !!!
Noen som ikke takler andres suksess :)

Du og dine er fantastiske ! :)

Ellen

30.12.2011 kl.21:44

Synes det er helt utrolig at mennesker bare må lire av seg slike kommentarer! Lurer litt på hvilket liv vedkommende har som må rakke ned på andre, synes det mye om dem!
Stå på videre camilla du er en inspirasjon!

Camilla

30.12.2011 kl.21:56

Ut fra bildene dine ser du ut som en ordentlig jente med en vakker liten gutt, ikke synk så lavt at du sitter på en blogg og "nettmobber". Hadde min datter gjort noe slikt som dette ( eller sønn) ville jeg blitt rasende, som mor burde vel også du være imot slik ondsinnet tull som det du driver med her. ? Jeg tror ikke du synes dette er så veldig gøy, jeg tror heller du er redd for å innrømme at du kanskje skulle holdt deg for god for dette.

Uansett. Ha en nydelig kveld og godt nytt år .

camilla

30.12.2011 kl.22:00

Skjønner at det sårer å få slengt sånne kommentarer til seg. Men husk heller på alle som liker deg og syns du e ei toppers jente!! Ikkje greit å være sjaul kjære Anne.. hehe! Du gjer ihvertfall min dag bedre Camilla, fortsett med den gode jobben du gjer :)

anne

30.12.2011 kl.22:25

Enda mer gøøøøy :) Bare let,greit tidsfordriv ;)

Camilla

30.12.2011 kl.22:40

jeg har nesten litt problemer med å begripe hvorfor en kvinne med barn kan oppføre seg slik som dette. enten er du ubeskrivelig dum eller så er det noen som har det veldig morsomt på din bekostning. ;) Nyt ditt tidsfordriv, hvem vet hvor morsomt dette kan bli.

Lene

30.12.2011 kl.22:41

For et fjolls. Søkte hun opp med mailen og da kom det bilder opp av ungen hennes fra babyverden...at hun tør. gå og legg deg anne.

ninna

30.12.2011 kl.23:05

hei hei camilla. dette er første gang jeg kommenterer et innlegg....jeg er en fast leser av bloggen din og synes du er herlig . Flink til å skrive og dedikert til å glede oss lesere. Jeg beundrer din evne til å glede en ung husmor som meg fra Drøbak. Jeg gleder meg til å komme en gang å handle masse fine ting fra butikken din. Vil bare si at de som skriver stygge ting og faktisk vil at du skal vite det , de har desverre den evnen til å såre andre. Kunne ønske for din del at de kunne bli blokkert for alltid. Ikke tro på det hun skriver. Som andre skriver her inne s er hun misunnelig og ynkelig som ikke kan glede seg på andre sine vegne. Istedenfor å prøve å ta gleden fra dg så kunne hun tatt gleden til seg. Jammen er hun feig som ikke kommer ut med hvem hun er og står for det hun mener. typisk det. Jeg håper du og din familie får en fantastisk nyttårs feiring. Mange varme hlsner fra en fast leser. Ninna.

katharina

30.12.2011 kl.23:14

Hvordan finner man denne personen?
Lurer på hvordan henne ser ut siden så mange har funne bildet:)

lovise

30.12.2011 kl.23:39

kjenner jeg blir trist når noen skriver slikt om andre familier uten å kjenne denne familien eller noen medlemmer av denne fam. Du er fanastisk og jeg kan bare ønske at jeg også vil føle den kjærlighet du har for dine barn og Håkon noen gang:) stå på, du er fantastisk!:)

Lena

31.12.2011 kl.00:05

Trist at noen føler de må slenge slike kommentarer. Men en IP adresse er ikke vannsikker. Jeg jobber på et sted hvor vi er 300 ansatte, og alle har samme IP adresse.

Monica

31.12.2011 kl.00:41

For noen timer siden kunne man søke henne opp på facebook ved å skrive emailadressen hennes der, men nå har hun fikset kontoen sin så den ikke kan søkes opp...
kan vel derfor si at dette er ei som ikke tør å stå for det hun sier/skriver, men prøver så godt hun kan å gjemme seg bak "anonym". Syntes det var trist å se de fine bildene av henne og familien, og vite hvordan hun holder på. Vanskelig å forstå at ei flott jente med en fin sønn, kan oppføre seg på denne måten?

Anne Siri

31.12.2011 kl.01:23

herlighet, folk der ute som bare kommenterer nedverdigende og stygt. Burde sjemmes, sannsynligvis bare sjalusi og misunnelse som står bak det. Ikke bry deg om det og vær heller stolt over hvor mye du som så ung har oppnådd og klart. Det har du all grunn til !!

Marianne

31.12.2011 kl.01:30

Jeg også synes denne bloggen er litt " voldsom" noen ganger, men da holder jeg meg bare unna for en liten stund... Den er jo for det meste bra!:0) Stå på Camilla.

Ida Veltman

31.12.2011 kl.09:46

haha.. jeg dævver.. enkelte mennesker har ikke iq i det hele tatt.. er da kanskje henne som er grønn av misunnelse som kanskje ikke har det like superdupert som det dere har :D

Maria

31.12.2011 kl.10:05

Herlig Camilla :D. Det finnes virkelig ikke noe mer patetisk enn disse som legger igjen ufine kommentarer....hva med å drit i å lese bloggen da om de ikke liker den??? Kun misunnelse, flott at du hever deg over det!
JEG liker ihvertfall bloggen din og leser nesten hver dag:). Godt nyttår til deg og familien.

anne

31.12.2011 kl.11:06

hehe :) Kos dere med letingen ;) Og jeg mener fortsatt at du camilla faker mye og lager en "perfekt" fasade og fremstiller deg selv som perfekt... Husk du er ikke mer en 22 år. Du skriver som en gammel dame :P Jeg trenger ikke skjule noe som helst. Jeg skrev min mail adr frivillig og visste det ville bli publisert. Jeg står for mine ord :)

Camilla

31.12.2011 kl.11:22

Det er dine ord og ikke mine, men deg om det. Jeg er ikke mer enn 22 og takk gudene for det,jeg er heldigvis for "voksen" til å trykke meg inn på blogger for å lage kvalme og er til og med for voksen til å sitte å rakke ned på andre med ulike navn for å av den enste grunn - se bedre ut selv.

Ha en godt nytt år! =)

siri

31.12.2011 kl.11:55

Jeg lurer fremdeles på hva som får ett menneske til å sitte å hakke ned på andre. hvorfor kan man ikke holde seg til positive ord. Å ja kanskje du skryter Camilla, men er det ikke det man skal av familien sin? Skal man ikke være stolte av de man er glad i, å det man oppnår? Jeg er i hvertfall stolt av min familie og det jeg oppnår, å skryter av de når jeg kan. Dette er jo ikke noe ondskapsfult i det hele tatt, man gjør det jo ikke for å rakke ned på noen andre. Det viser jo bare at man setter pris på seg selv og de rundt deg.
Å så klart man ikke skriver om alle kranglene man har til daglig, eller legger ut bilde av en skitten og rotete kjøkkenbenk. De fleste rydder jo før de får besøk, så hva er vel anderledes enn det?

En stor klem til deg Camilla, kos dere masse i nyttårsahelgen. Godt nytt år til deg og dine:D

marthe

31.12.2011 kl.12:10

stå frem med det ekte navnet ditt da, vi vil jo gjerne kunne se den flotte dama som står for sine ord :)

June

31.12.2011 kl.13:51

Uff, kjente det stakk litt i meg nå. Ble flau over at jeg vet hvem som har den mailadr. Igrunnen er hun kjempe koselig :(

Det skal mye til for at man kan gjemme seg på nett. Det finnes så utrolig mange måter å finne ut hvem folk er.

Du skal bare heve deg over det. For du lever ditt liv. Alle som har lest bloggen din en stund, vet så godt at ikke at har vært rosenrødt for deg dette året.

God nytt år, Camilla. Kos deg med familien din :D

eva

31.12.2011 kl.14:05

stå på camilla. :) . kjempe bra du la fram. jeg vil ikke kalle det nettmobbing fordi hun har fint stelt i stand det helt selv. ANNE en ting til deg. voks opp, du har barn som skal opp å fram her i livet du også. det finnes et ordtak som sier : du skal behandle andre, slik du vil bli behandlet selv. så du har jo vist hvordan du vil bli behandlet. kjenner jeg blir provisert her jeg sitter og tenker på hvordan du behandler folk. så slutt å les denne bloggen da hvis du irriterer deg så mye. gi deg mens leken er god.
CAMILLA. vær deg selv, skryt av familien din og tenk på at det er mer folk som digger deg :)

Ariel Charlene

31.12.2011 kl.14:37

Jeg blir så oppgitt, jeg selv har hatt noen slike på min blogg for en stund tilbake. Og det er bortkastet tid og følelser og gå å tenke på slikt. Ikke tenk på det Camilla! Dem kan bare være så messunnelig dem bare vil, stå på og fortsett med den utrolig gode jobben du allerede gjør. Jeg selv er mega messunnelig på jobben du har, huset du har, og kreativiteten din. Men, du har nok ikke fått det gratis, og har måttet jobbe for det. Hadde jeg hatt mitt eget firma og hadde fått jobbe med lidenskapen min, så hadde nok jeg også vært stolt av det, blogget om det, og fortalt alle andre hvor utrolig glad jeg er for det. og ikke bare det, du må jo det også, fordi det er jo litt salg også, du vil jo selvfølgelig at bedriften din skal gå rundt og naturlig tror jeg det kommer at du da "reklamerer" for DIN bedrift :-) og såklart, det er jo en blogg med mye interiør, og du selger interiør, som igjen du har i huset ditt? så jeg ser ikke problemet til denne damen her.......

Og noe jeg selv kan stå for, siden jeg har i mine øyne verdens vakreste sønn, så skryter jeg mye over han fordi jeg er sikkert verdens stolteste mamma...
Og hun som her mor selv, BURDE nok vite at dette er normalt.

Så fortsett å vise frem de utrolig flotte barna dine, og det utrolig vakre huset ditt.. Gi oss inspirasjon, og keep us busy! :)

iselin

31.12.2011 kl.17:25

Dama kaller seg kun for Louise med et annet etternavn enn hva Camilla skrev over her. Hun har også samboeren og sønnen sin som profilbilde.

Hun er ei blond, halvfeit og harry dame. Som bare blir enda mindre pen ved å oppføre seg som hun gjør. Om du Louise missliker denne bloggen så sterkt, hvorfor går du inn her å leser da? Skjerpings!

maria

01.01.2012 kl.11:24

Er det virkelig muliug? Hvordan kan hun si at du er falsk? Du innrømmer jo problemer og deler de... Du er ekte og sier at du legger jo ikke ut bilder når det er bomba hjemme hos deg. Og fleste normale mennesker rydder jo før de får besøk(hvertfall jeg med barn i hus;)). Drit i andre Camilla, og nyt livet ditt! Og for all del, IKKE stopp og blogg:)

Christina

01.01.2012 kl.18:49

Er det bare utvalgte kommentarer som postes?

Marthe

01.01.2012 kl.22:31

Er det virkelig mulig :O):) Av dette mennesket lyser det nok null selvtillit og sosial inteligens! Hennes kjente og kjære hadde nok blitt mektig imponert hvis de visste hva ho brukte tiden sin på! En ting er helt sikker.. Du er en fantastisk jente med en vakker familie, Camilla :) Alt du får til,all motet og hvor tøff du er som satser og lever livet er jeg også misunnelig på!! MEN jeg er heldigvis såpass at jeg kan glede meg med andres gleder og framgang her i livet!! Jeg leser bloggen din hver dag og for meg er du en stor inspirasjon!! Riktig godt nytt år til deg og dine:) Nyttårshilsen fra "den andre byen" :)

Xmammax.blogg.no

02.01.2012 kl.00:32

Haha det stinker sjalusi :p rett å slett. Er det ikke lov å få skryte litt av familien sin da og livet generelt hvis man har et fint liv :)

Ann-jeanette

04.01.2012 kl.00:23

Haha så over her at nautet sier du skriver som ei gammal kjerring og at du ikke er mer enn 22 år... hvordan skal du skrive da a? Sånn her: "I dAG hAR jEg VæRt åg joBbA i BuTikEn" :p jeg får skylda for at jeg er 24 år og skriver som et lite barn... ^^ mange "morsomme" folk der ute...

Skriv en ny kommentar

hits