Nyter stillheten...

Stillheten er ubeskrivelig her opp, selv om det smelles opp litt raketter her i ny og ne. Det er rart hvor sosialt det kan være her, men likevel så stille og fredelig. Naturen er ubeskrivelig vakker nå, man får liksom følelsen av å komme til- winterland. ( noe vi bokstavelig talt har gjort også)  Det er lenge siden jeg har koset meg så mye som det jeg gjør nå med en  ro som gjør at kroppen stresser helt ned. En ubeskrivelig god følelse ! Ungene har vært noen engler og storkoser seg, de elsker vinteren og all snøen -og Mie, hun nyter fjellluften og hyttelivet! 

Så til det STORE spørsmålet!

Mange har stilt oss spørsmålet- skal dere bygge-hvorfor- var ikke du så fornøyd. ? 

Svaret er JA! Jeg har ønsket å dele dette med dere en stund nå, men pga vi har "vinglet" litt har jeg valgt å ikke skrive noe om det. Vi er kjempe fornøyde med huset vi idag har, det har ingenting med at det ikke er bra nok å gjøre. overhode ikke. Pga jeg har jobbet så mye som jeg har, samt mye som har skjedd har vi valgt å tenke oss nøye om og se an situasjonen slik at vi vet sånn ca hvordan hverdagen vil bli. Vi skal bygge pga vi bor i en bolig som for oss begynner å bli litt "liten". Ungene blir bare større og større og etter 4 år i "villapaprika" har vi nå valgt å ta steget videre og bygge-igjen. 

Denne gangen skal vi bygge et hus som er rundt 180 kvm + dobbelgarasje med utleieleilighet  over. Vi har nå fått et tilbud vi ikke klarer å takke nei til og har planer om å gjøre mye selv. Vi begynner å bygge på nyåret og skal etter planen flytte inn i slutten av året som kommer-HVIS alt går etter planen. 

Så dere, fra nyåret nå skal dere få følge meg og min familie steg for steg i både byggeprosessen og jobben min. Jeg gleder meg masse til å ha dere med på "laget" , dele ideer,tips,råd, oppturer og nedturer !  Iløpet av mnd skal jeg røpe hvordan hus vi skal bygge og plassen vi skal bo på. Navnet er nokså søtt på den gaten også skjønner dere. 

Har dere noen gode byggetips er det bare å komme med dem, det hadde jeg satt kjempe stor pris på! 

6 kommentarer

Christine

29.12.2011 kl.22:41

Åå, så morsomt! Gleder meg til å følge dere og husbyggingen i tiden fremover :-) Blir kjempe spennende!

Ragnhild

30.12.2011 kl.02:27

Oi! Så spennende da, gratulerer:)
Flyttet selv inn i vårt nye hus for snart 2 mnd siden.
Hvis jeg skal anbefale noe, så må det bli vannbåren varme, vi er SÅ fornøyde! Det koster litt å investere i, men komforten er verdt det. Det er varmt i huset uten at en løfter en finger, samt en slipper stygge varmepumper og panelovner.

Anne

30.12.2011 kl.11:30

Å herregud! Du skryter deg så opp i skyene! Fostår ikke at du klarer det! Innerst inne er livet ditt drit,men du prøver å lage den "fine" fasaden. Jeg blir helt matt av å lese alt det vrøvle du skriver.

Camilla

30.12.2011 kl.16:40

Du har så rett så rett livet mitt er virkelig noe dritt og jeg trekker pusten for å overleve i dette kaoset ;)
Slutt å les dette vrøvle og nyt ditt eget flotte liv ;)

Ha en nydelig kveld -kjære "Anne"

Camilla

30.12.2011 kl.16:54

Gratulerer så mye, skal bli spennende å følge dere i byggeprosessen:) Kos dere videre på fjellet!

Helèn

30.12.2011 kl.20:55

Jeg må bare si et par ting..

Camilla, stå på! <3

Anne Louise: synes du kan pakke deg inn i din egen elendighet og la andre mennesker være.
Jeg ser det for meg, du sitter der hjemme og trøkker på pc`en din på babyverden.no og skriver dritt.
VIRKELIG! Pass dine egne saker og tenk litt over hva slags mennesker du er. Blir kvalm av sånne som deg..

Skriv en ny kommentar

hits