Klar for å dra..

Etter 9 timer på jobben med rydding og telling har jeg nå endelig kommet i mål med pakkingen.. Jeg har i hele dag gått rundt å tenkt - " jo, jeg vet jeg har glemt noe "  og ...-" hva var det jeg mente jeg måtte huske å ta med? " ..Tror dere ikke jeg fant ut at Håkon og jeg manglet boblebukser når kl var 1940 ?

Heldigvis for oss satt vi alt i bilen å svippet rett innom intersport slik at vi kan stå på brett uten å fryse baken av oss. Selvfølgelig ente vi opp med ekstra sett  av hansker og votter, det slår nemlig aldri feil..Vel, uansett hansker eller ikke - vi kom til slutt i mål og har nå sittet å planlagt kjøreturen opp. Jeg gleder meg nesten like mye som ungene til å ake i bakkene, leke i snøen og gå turer hvor jeg dagdrømmer om hvordan jeg ville hatt det hvis jeg hadde bodd på landet fast.. Jeg skal ærlig innrømme at det høres veldig deilig ut, men rastløs som jeg er kommer nok drømmehuset opp litt mer sentralt enn  fjellet på Trysil. Hvem vet, kanskje Håkon må bære meg inn i bilen når vi skal dra hjem igjen. Jeg ser det for meg altså-  ha ha...

Mamma har ringt meg bekymret som  hun er for oss og kjøreturen sikker 100 ganger ( neida) , min mor og far hadde nemlig en litt ubehagelig opplevelse på vei opp til hytta. Pappa har 4-hjulstrekk og er nå veldig stolt av nettopp dette.. ( med all grunn pappa) Han har for å bevise et poeng tatt av piggdekkene og satt på vanlige vinterhjul, noe som for meg er helt absurd da jeg selv ikke tør å kjøre uten. ha ha.. Vel, nok om det og tilbake til det jeg skulle skrive. For å bevise at bilen hans ALDRI møter noen hinder setter han i gang å kjører rett opp ( bokstavelig talt) bakken til hytten. Min mor føler dette da bittelitt ubehagelig og skremmende å velger derfor å gå pent å rolig ut av bilen for å gå i grøften opp til hytta istedenfor. Mamma rekker så vidt å trippe pent og pyntelig ut av bilen da den begynner å skli mot henne. I følge min mor måtte hun kaste seg selv i grøften ( hun pleier aldri å overdrive) og min far sklir sidelangs ned hele veien og mote et stup på noen meter. Heldig var han, for bilen stoppet rett ved stupet og pappa fikk rettet den opp igjen å kjørt den ned på en annen p-plass. Selv ikke bilen som kom for å strø klarte bakken og alle hytteeierne har stått fast i bånn av bakken.  - Så slapp av mor, vi har fremhjuldrift og pigg, men ingen planer om å begi oss ut på denne bakkeferden , vi parkerer på flat mark og går heller de 15 -20 m opp til hytta=) 

Vel i boks med rent hus er vi nå ENDELIG klare for morgendagen skal nå sette oss ned med en film og nyte det at nå--nå begynner romjulsferien ! 

Ha en nydelig kveld da, dere!

2 kommentarer

Ariel charlene

29.12.2011 kl.04:10

Ha en riktig fin ferie, og godt nyttår, det fortjener dere virkelig :-)

DIVAMAMMA.COM

29.12.2011 kl.08:50

Ha en fin ferie ! Nyt tiden sammen, og bare slapp helt av :-)

Skriv en ny kommentar

hits