Her skal vi bygge og her skal vi bo...

Under den hvite bro.. Oj!Idag har jeg hatt 100 baller i luften og fått sikkert 50 rett i hodet tilbake, litt sånn små typisk i følge meg selv. For å trøste meg selv har jeg kjøpt meg en 3 liter med tressis og nå spist halvparten, det er rart jeg er så tynn ennå. Julen har vært utrolig deilig iår, jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noe mer, men den skulle ikke gått så fort over. 

Jeg har prøvd å være litt flink idag og derfor gått en laaang tur med Mie, det å gå å titte på hus er noe av det beste jeg vet, spesielt nå om dagen. he he...  Jeg gleder meg som en liten unge til våren, en perfekt tid å starte på nytt å få ting på plass. ( tro meg jeg er godt igang) 

Tomt var det å komme hjem idag ihvertfall, ungene er hos "famme og faffe" og Håkon og jeg har snart vært 2 netter uten dem. -Hjelp! Jeg klarer ikke forstå hvordan jeg har klart å leve uten dem, ikke rart vi startet tidlig, Jeg blir faktisk mer effektiv av å ha de rundt meg, jeg føler meg litt sånn små hjelpeløs uten dem. Det er nesten litt rart for når de er der og maser livet ut av deg kunne du gjort hva som helst for 2 minutter helt alene, men så fort de ikke er der savner man de så mye at det nesten gjør vondt. Tårene trillet så fort jeg så barnerommene stod tomme og lekene lå på gulvet, uff..Jeg har virkelig bare godt av å savne de litt for jeg er så utrolig heldig som har to helt friske og lykkelige barn. Håkon ler litt av meg for han mener han ikke kjenner noen som er mer daltete på barna enn meg. 

Håkon ; - Camilla, du er seriøst umulig å forstå seg på altså, haha... Jeg er sikker på at ungene er på ferie når de er hos mor og far, du er en over gjennomsnittet HØNEMOR... Nyt stillheten og gled deg heller over av å bare ha tid med meg-your man!.. ha ha ha ha....

Jeg; - Nå er du tullete skatt... Jeg er ikke en over gjennomsnittet hønemor, det er tull det. ha ha... Jeg liker tiden med deg jeg vetdu, dette er helt normalt det. 

Håkon; - jenta mi.... Du er mer avhengig av ungene enn ungene er av deg, det er ironisk det gullet. Men det er veldig søtt..Nå skal du få litt mer is.. ha ha... 

Jeg; - Tulling.. Gi meg den isen.. 

Som dere sikkert forstår er våre "dype" samtaler egentlig veldig innholdsrike, det er vel det som kalles den perfekte mann og kone hverdag. Du vet jeg elsker deg manne min, men idag har du virkelig  "ertet" meg litt for mye altså..Ikke bare litt, men veldig mye -faktisk! 

Mie har følt litt med meg og gitt meg en helt gratis ansikt vask, ála Mie.. 

Lille -store 8 kg bamsen vår <3 

Som dere sikkert forstår har min dag idag vært veldig "spennende". Nei, nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen, mens jeg skal planlegge bittelitt og kose meg, hva er ikke bedre ?

Nyt kvelden mine kjære, vi skrives !

12 kommentarer

Monica

27.12.2011 kl.22:14

Skal flytte???

Mariann

27.12.2011 kl.22:25

Nyt stillheten! Du har dem rundt deg hele tiden ellers, og dere har godt av litt alenetid :o)
Har dere kjøpt tomt? Spennende i hvertfall og lykke til :o)

Susanne

28.12.2011 kl.00:27

Skal dere bygge hus?? Isåfall, gratulerer! Vi er midt i startfasen selv med husbygging, prøver å finne 'rette' husleverandør. Det klør i fingrene etter å komme skikkelig i gang. Har fulgt bloggen din hver dag i litt over et år, og hadde satt veldig pris på om du ville dele tanker rundt leverandører, løsninger, lure ting å tenke på osv. Er mye som skal holdes rede på og sikkert en del fallgruver å falle i. Dere har jo bygget en gang før, og har kanskje noen forbedringstips å komme med?
Lykke til hvertfall! Digger bloggen din og det er den eneste jeg leser fast :)
Håper det blir mye husbyggingsprat fremover :)
Ha en fortsatt nydelig dag, Camilla!

Klem :)

Slankemamma -25,9kg

28.12.2011 kl.17:04

Wow, så spennende gitt :)

Malin

28.12.2011 kl.17:56

Heihei!:) jeg lurer på om du har de hvite og beige nissejenta og gutten som står på kommoden din i nettbutikken?:)

madeleine

28.12.2011 kl.18:43

Hei Camilla! Skal dere bygge hus? Så spennende! Vil høre om alt av planlegging og ideer :)
Vi har et gammelt hus vi pusser opp, holdt på i 6 år nå da ;) men blir veldig bra! Så veldig godt med litt inspirasjon! Vi skal legge nytt gulv oppe i gangen og i trappen, det gulvet dere har lagt i stuen er nydelig!

Hva het det igjen? Er det lys eike parkett?

Solfrid

28.12.2011 kl.20:19

Skal dere bygge likevel?=)

Du jeg lurer på denne champagnekjøleren i dette innlegget: http://villapaprika.no/2011/12/02/jo-storre-jo-flottere/

Jeg finner den ikke i nettbutikken? Hva er prisen, og vet du diameteren på den? Er du utsolgt for de?

Janne M

28.12.2011 kl.21:08

ÅÅÅ så koselig å se bilder av Mie igjen:)

Tina

28.12.2011 kl.21:27

Åhh, nydelige hus! :D
Si meg, hvor det øveste huset er i fra? (:
Kos deg masse i sofakroken (:

Camilla

28.12.2011 kl.22:03

Den kommer inn i nettbutikken i starten av januar, vi er utsolgte for nå =) Den koster 769 kr =)

Camilla

28.12.2011 kl.22:04

Nei dessverre, kanskje vi får inn noe slikt til neste år =)

Solfrid

28.12.2011 kl.23:00

Å så bra, den vil jeg ha=) Da skal jeg følge med=)

Skriv en ny kommentar

hits