Siste fridag.

Og den nytes det virkelig hvert minutt ut av, mot i brøstet på tvén, Lego bygging på gulvet og en varm kopp kakao med krem i hånden under tepper. *lykke*  Ungene har fått så mye leker til jul at de sitter nesten opptatt hele tiden, noe som er høyst UVANLIG når det kommer til den minste av de. ( Nemlig Mathilde) Mathilde har aldri vært noe glad i å sitte stille, hun er av person som liker å gå oppi  beina på meg til en hver tid døgnet rundt. Til jul ønsket hun seg Lego og Barbie og selv om jeg var litt "skeptisk" til om hun ville leke med det lot jeg folk få kjøpe det. Håkon og jeg gikk til innkjøp av de fleste pakker med -Hello Kitty lego, og gjett om det slo an... Hun har lekt med dette i snart 2 døgn og nå setter vi sammen den siste esken med Legoen til frøkna sin store begeistring. Hun driver nå å bærer med seg alle figurene og delene hun har fått og skal nå leke med alt samlet.. Snakk om luksus.! Jeg elsker å ha barna mine rundt meg, men at de kan være litt sosiale i eget selskap er ikke å forakte altså. Det er rett og slett HERLIG!  

Nå skal jeg fortsette å beundre min "nye-gamle" lysekrone. Igår var en kunde av butikk min innom å oss å tok med seg lampen over spisestuen. Hun skulle ha den der og da og hadde ikke tid til å vente på  at de kom inn igjen på nyåret, da de i butikken mest sannsynlig er solgt . Tålmodigheten min fikk da prøvd seg da jeg måtte skru sammen en " flatpakket" lysekrone fra butikken min. Selv om jeg bestemte meg for å ALDRI henge en lysekrone opp over spisestuen min igjen kan jeg nå si jeg har ombestemt meg. Denne skal nemlig få bli, så lenge som overhode mulig altså. 

Nå er det ikke mer enn få mndér til mine egen designede spisestoler flytter inn i huset vårt..Gjett om jeg gleder meg, Enn så lenge er disse stolene høye og gode nok å sitte i. Jeg kan røpe såpass at de som kommer inn er brun-beige og utrolig fine, når jeg har fått de til Norge skal jeg selvfølgelig legge ut MANGE bilder av dem =) 

Nå skal jeg fortsette å kose meg med mot i brøstet =) mannen min har laget egg og bacon frokost til meg , snakk om heldig jente jeg er! 

Ha en nydelig dag så lenge da dere, etterpå skal jeg poste ut en oppskrift på verdens beste og enkleste kake. Det er nemlig noe av det beste som finnes- enkle kake oppskrifter -  vi skrives mine kjære=)

 

11 kommentarer

ida madelen

26.12.2011 kl.10:37

Hei Camilla :) jeg har vært på jakt etter sånne lysestaker som står lengst mot venstre, jeg vet du har sånne i din butikk? men siden jeg bor et stykke unna så lurte jeg på om du vet om noen andre steder man kunne få tak i sånne.. sikkert jeg som ikke har vært observant for det men syntes jeg har leitet kanskje lenge, hehe..
Blir glad for tilbakemelding på det :) Ha en fin fridag :)

Camilla

26.12.2011 kl.10:42

hei hei, jeg vet dessverre ikke hvor de kan selge dem i andre byer. Men om du bestiller de hos oss er du forsikret, noe som vil si at dersom de skulle gå i stykker sender du de bare tilbake og vi sender deg nye =)

ha en nydelig dag =)

Camilla

26.12.2011 kl.10:43

dersom de går i stykker i frakten, mente jeg =)

DIVAMAMMA.COM

26.12.2011 kl.11:08

Må dere kose dere :-)

Christine

26.12.2011 kl.11:31

Hei! Syntes det var kjempe fint med lysekrone over spisestuen :-)
Kjenner jeg er utrolig spent på spisestuesofaen og stolene som du skal selge i butikken etterhvert. Jeg har vært på jakt etter nye spisestue møbler lenge, men ikke funnet "de rette". Skal de passe til det hvite bordet du selger, eller skal du selge en annen type bord også? Jeg tror nok jeg foretrekker ikke å ha hvit bordplate, men heller noe drivved look :-),

Og helt enig- det er herlig når de små pusler og leker litt for seg selv også!!

AK

26.12.2011 kl.13:51

Er det Henriksdal m hvitt trekk du har? er du interresert i å selge dem, evnt når? da melder jeg meg:) kose dere videre i julen

christin

26.12.2011 kl.14:12

hei :) ble så fint me lysekrona :) du har virkelig ett flott hjem!!! hvor er lysekrona ifra?

christin :)

Hilde

26.12.2011 kl.16:41

Hei,bra å se at du har kommet til deg selv igjen å fått opp lysekrona!!! Lekkert

Merethe

26.12.2011 kl.20:03

Ville bare si at jeg er imponert over hvordan du og Håkon kjemper for forholdet deres. Det er alt for mange som gir opp med en gang uten å ha prøvd alt fordi det er det letteste.

Du har to nydelige barn og et utrolig vakkert hjem. Aldri la noen tvile på at du er et bra menneske og en fantastisk mor og kone.

God jul og godt nyttår til deg og dine!

Vrm - inspo og interiør

27.12.2011 kl.23:52

Flotte bilder av en nyyydelig spisestue:):) Elsker lysekronen.. Husker du prisen? Hvis ikke så tar jeg meg en tur innom butikken din i gågata... :)

Fortsatt god jul i stugo ?

Trine

01.01.2012 kl.21:32

Synes det ble bare ennå finere med lysekrona jeg!!:) Kjempefint hjem du har!:D

Skriv en ny kommentar

hits