En fargerik jul

Dette må være den fineste julen jeg kan huske å ha hatt, selv om snøen nektet å bli liggende her på Østlandet. Det å ha høstværet i desember er rart, men fargene er jo bare nydelige. Været er noe av det som gir meg mest inspirasjon når det kommer til interiøret og hva er ikke bedre enn å gå inn i det nye året med masse nytt av ideer(?) . 

MEN, for å oppleve noe snø beveger familien Kvarsvik seg oppover i fjellene denne romjulen og skal nyte noen dager på hytten vår på Trysil. Her skal det nye året ønskes velkommen, noe som vil si at vi drar på fjellet i 2011 og kommer hjem til høstværet i 2012 ( hvis ikke snøen blir med oss tilbake da så klart... hi hi .... Jeg har begynt å pakke bittelitt og gleder meg masse til å dekorere hytta! En helt annen stil og med helt annet preg..Gress på taket, murvegger, peis, skifer og fjellluften..Det er inspirasjon for fru Kvasrvik det. Nette er ordnet i stand der så jeg lover masse bilder, for tid det vil jeg ha nok av der oppe. ( heldigvis) 

Nei nå skal vi få opp krona vår, den "gamle" lampa vår skulle absolutt kjøpes og siden den som henger i butikken er reservert ut uken kan jeg jo ikke stjele med meg den hjem. Dette betyr---Ny tenking for denne frua.. Hjernetrim og full konsentrasjon = ren prøvelse.. Vi skrives mine go´inger. nyt denne 1.juledagen. 

3 kommentarer

Ida Tønnessen ?

25.12.2011 kl.21:11

Håper julekvelden ble alt dere ønsket dere! :) Det er virkelig den koseligste dagen i hele året :)

Malin

25.12.2011 kl.21:28

Hei Camilla:) jeg ønsker å kjøpe slike gråe strikka lykter fra halvor bakke som du har i butikken,men jeg finner de ikke i nettbutillen. kan du ordne dette?

Camilla

26.12.2011 kl.10:31

De grå strikka lyktene er vi utsolgt for, dessverre. Men får vi de inn igjen vil de komme ut i nettbutikken =)
ha en nydelig dag =)

Skriv en ny kommentar

hits