God jul, mine herlige!

Bordet er dekket, ungene har fått hver sin strømpe, tre nøtter til askepott er sett og nå skal jeg begynne på desserten vi skal spise ikveld mens reisen til julestjernen er på i stuen. ÅÅÅÅååå, for en herlig julemorgen dette har vært. Ungene har nesten mark i stumpen og gleder seg vilt til de skal pakke opp alle pakkene sine. Mo´tro om julenissen har laget riktige gaver til dem og om han vil komme på besøk? Etter min samtale med nissen tror jeg altså at han vil gjøre det i år igjen. Ungene gjør nå sitt beste for å overbevise nissen om at han er velkommen på besøk, for tenk om han ikke finner veien hit?  Olíver mente han hadde sånn kart i sledens inn, så det ikke skulle bli noen problem med å finne frem.. Olíver har nemlig hørt en reklame på radio der julenissen må spørre Rudolf om veien og det mente han at julenissen ikke måtte gjøre nå etter det kartet Olíver lagde til han og postet tidligere iår. Personlig tror jeg det karet vil gjøre all sin nytte, da vårt hus er tegnet til hver minste detalj. tihi... 

Morgenstund har gull i munn; 

 

Disse hoppeballene fikk ungene i julestrømpen, snakk om heldiggriser.. Jeg og Håkon har hoppet rundt med ungene i over 1 time nå og føler kroppen har fått årets siste trim. Jeg blir jo like barnslig som ungene når muligheten byr seg og latteren har nesten tatt knekken på meg. 

Nei dere, nå får jeg fortsette.. Juledesserten skal forberedes sammen med julemiddagen som består av Ribbe.(nam nam) ...Bordet er dekket og det røde er på plass. Jeg fikk det heldigvis til, til slutt. Den som ikke gir seg sier jeg bare altså.. hi hi... 

 

Gledelig jul alle sammen! Nyt dagen! 

Og en glad nyhet!!! 

Idag er dagen jeg starter å blogge på nytt, ingen ny blogg, inget nytt navn--Bare en ny Camilla med en ny livsglede og skrive lyst! Året 2012 blir nytt og vi gleder oss til det som skal skje rundt oss! 

6 kommentarer

Kine

24.12.2011 kl.15:42

hørtes ut som en herlig juleaften! Må ver enormt kos me to små, spesielt på slike dager som denne:) God jul Camilla!:)

Kristine Chanell

24.12.2011 kl.15:49

Så flott du har dekt a snuppa

Elin

24.12.2011 kl.16:19

God jul Camilla.kos deg sammen med dine :)

Malin Marie

24.12.2011 kl.17:17

Ønsker deg og dine, Camilla, ei riktig god jul og et godt nytt år i 2012 =)

Nina

25.12.2011 kl.00:08

Hei Camilla! Ønsker deg en herlig jul med deg og dine! Syns det er så flott hos deg. Alt er nydelig!.

Kunne gjerne tenkt meg å sett mer outfit og sminke innlegg. Hva du bruker til hverdags osv. Syns du har så fin klesstil!

ha en fortsatt herlig jul!

Camilla Parken

25.12.2011 kl.19:25

Nydelig dekket julebord! :-)

Skriv en ny kommentar

hits