Full rulle

Idag har dagen vært preget av mange ærend, hvor absolutt alle har blitt fullført. Det kaller jeg bra, for det er ikke en selvfølge å rekke alt man vil og ønsker. Nå sitter Olíver og jeg godt plassert i sofaen med julefilm og julebrus. Håkon og Mathilde lager overraskelse middag til oss, og bare lukten gjør at jeg får vann i munn. Julestemningen er skikkelig på plass nå og hjemme alene 1 og 2 er og forblir julens julefilm favoritter! Kl 21 er det " The holiday" på tv 3 og go´kroken i sofaen skal virkelig nytes! Lørdager som idag er perfekte, det å ha en kose kveld med familien er noe av det beste som finnes.. Ikke sant ? Og morgendagen ser ikke så verst ut den heller, frokosten er nemlig bestemt. Ungene elsker julemorgen og derfor skal vi spise julefrokost med julemorgen i morgentidlig. Hjemmelaget laks fra nordmøre, hjemmebakt brød, julesylte og julestek..."Naaaaaam"

Nå er det virkelig jul i paprika kroken! Jeg merker jeg er en smule emosjonell nå om dagen, for 3 år siden var jeg nemlig høygravid og trippet rundt på siste verset med lille Mathilde i magen. Tenke seg til at hun er 3 år til torsdagen ... Hjelpes!! Merker jeg nesten blir helt svett av tanken. Ungene vokser så fort og den lille "babyen" min er blitt ei stor jente.. oj oj oj.... Det skal vi ihvertfall feire med hele familien!  Jeg har tatt meg fri fra jobben hele torsdag så da skal det virkelig ordnes i stand til Mathilde sin 3 årsdag ! Jeg skal lage hjemmelagde snitter og dekke langbord! Her i huset blir det virkelig juleordning i løpet av mandag-tirsdag...  Vi skal nemlig ha familien og julen hjemme hos oss iår, så jeg skal love dere jeg skal få kjørt meg... ha ha... Noe jeg gleder meg kjempe masse til!!! 2 store langbord på 2 dager, det kaller jeg jul det! 

Nei, nå får jeg sette meg opp..Middagen kommer! og gjett hva det ble(?) Indrefilet med stekte poteter, frisk salat og hjemmelagde hvitløksbaguetter! 

Legger med et par bilder av tv stuen, her har vi nettopp fått inn en sjeselong, til min store glede!! Jeg kan nemlig ligge på den i timevis!  

Ha en nydelig kveld da dere! Vi skrives etterpå! 

8 kommentarer

Linn S

17.12.2011 kl.21:24

God kveld :)

Fikk julestemning av bare å lese om deres planer for morgen tidlig! Og så flott tv-stuen ble med sjeselong! :) Du er så flink, så flink!
Vil også takke for at du "reklamerte" for filmen The Holyday. Ligger nemlig rett ut på soverommet med lungebetennelse, og endelig noe å se på tv :-) Håper du får en flott kveld sammen med familien! :) For mitt vedkommende blir det senga de neste dagene, så julen står på vent:-(

Stor juleklem fra meg

Jannicke

18.12.2011 kl.09:13

Hei.
Om du skal selge spisestuesofaen din er jeg veldig int. Var innom deg i butikken tidligre og snakket med deg ang om du var fornøyd med den, men nå ser jeg du har designet egen. Uansett artig med alt du har fått til:)

Astrid

18.12.2011 kl.10:21

Hvor har du kjøpt den store klokken du har på veggen, og hva kostet den?

Camilla

18.12.2011 kl.11:16

hei den er fra min butikk

Ida Tønnessen ?

18.12.2011 kl.16:37

Sjeselongen var virkelig nydelig :) :)

Linn

18.12.2011 kl.16:41

Nydelig julestemning! :) Hvor er den hvite puta med stjerner fra? har lenge ønsket meg noe lignende :)

Camilla

18.12.2011 kl.22:43

Den er fra Gant=)

mille

20.12.2011 kl.01:12

elsker bloggen din!;) og butikken da;) klem

Skriv en ny kommentar

hits