Nyhet.... På en regnværsdag ! *Herlig*

Hei hei mine kjære, har dere hatt en fin dag ? Vi begynte dagen med lucia tog i barnehagen til ungene, dere kan tro de var flinke og vakre der de gikk med hvite lange lucia skjorter  med masse glitter og små batterilys.. Jeg blir altså like stolt hver gang, for ikke snakke om hvor stolte de selv var.. 

Vel uansett.. 

Idag fikk vi inn nye varer og blant dem ventet jeg spesielt på EN ting, nemlig dette; 

Er det ikke lekkert? Jeg har ventet på dette leeenge nå..! Jeg elsker store ting, og dette fatet har jeg elsket siden første gang jeg så det. 

Endelig har vi fått inn masse nye varer i butikken, det er så morsomt. 

Her kommer et lite bildedryss fra butikken; 

 

Det store runde tinfatet koster 2500 kr og er 76 cm i diameter . Det soret firkantet skinnfatet fra Affari koster 999,- ....Om noen ønsker å bestille dette send meg gjerne en mail på Ckinterior@hotmail.no.. Vi har ikke fått inn noe stort lager i dette og det har alt gått 2 ut av hver type idag.  De 10 % fra nettbutikken gjerder selvfølgelig på dette også =) 

 

Jeg ønsker dere alle en fortsatt nydelig kveld!  Selv sitter jeg å fyller inn diverse skjemaer  mens jeg hører på min yndlingssang ;DENNE.  Mange har jo spurt meg hvordan musikksmak jeg har og ved å høre denne skjønner dere sikker hvordan smak jeg har. ha ha.. Jeg liker sanger med en betydning og som jeg kjenne meg igjen i. "the story" føler jeg treffer meg midt i hjertet. <3 

17 kommentarer

Solfrid

13.12.2011 kl.23:18

Åh det var lekkert, forstår at du ventet på det ja=)

Ellers er butikken din flott som alltid. Du dekorerer så fint, og man får jo bare lyst til å kjøpe alt=)

Nathalie

13.12.2011 kl.23:28

Hei skjønne deg :) lurte på om du har fått sendt toalett mappen jeg vant i julekalenderen? :) foressten stå på med den flotte bloggen din. Du virker som en kjempe flott mamma, og btw du ser strålende ut :) er nok mange sjalu damer som følger med på ditt flotte liv og ergre seg over at det ikke er deres, er nok lettere for mange å slenge med leppa enn å si 'for ett fantastisk liv du har'. Haters gonna hate. Ha en vakker jul. Klem

Camilla

13.12.2011 kl.23:35

dersom du har sendt mail med adresse osv er den nok sendt. Om du ikke har gjort det send da en mail på Ckinterior@hotmail.no .Om du ikke har fått svar isåfall, må du sende en mail å etterlyse den =) Vi har trekket ut mange vinnere, men jeg vet få har sendt oss mailer så da sitter vi litt vanskelig i det, da mailadressene de har oppgitt ikke eksisterer.
Tusen takk for nydelig kommentar, og tusen takk for at du leser bloggen min.

Ha en nydelig kveld =)

Veronica Holmøyvik

13.12.2011 kl.23:55

God kveld!
Så utrulig mykje fine varer du har fått inn i butikken din no :) her var det en del å få på ønskelista si ja :)

Karoline:)

14.12.2011 kl.00:09

Så mye fint du har fått inn! Tenker litt på winter wonderland når jeg ser på bildene:) Ser for meg at du har på gamle, koselige julesanger i bakgrunnen, "im dreaming of a white christmas" Jeg hadde kost meg lenge i den butikken:)

Ariel Charlene

14.12.2011 kl.00:57

Å du og du, hvor jeg elsket det fatet da!!!! fytti rakkern... Helt utrolig flott.. havner deffinitift på ønskelisten. liiiitt dyrt, men, hva gjør mann ikke for å få ett slikt ett flott fat :)
Håper ellers du har hatt en flott dag.
Ariel :-)

stineh

14.12.2011 kl.09:39

Utrolig flotte varer du har fått inn. Gleder meg til det er min tur til å shoppe litt fra det fantastiske tilbudet du har :-) Jeg lurte forresten på om når du skal svare på spørsmålsrunden du hadde for en stund siden? :-)

HH

14.12.2011 kl.09:46

Så utrolig mye fint!! du er virkelig flink å dekorere og det fatet var nydelig:) jeg tror ikke du aner hvor mye jeg og venninnene mine håper på at du skal åpne butikk nærmere grenlandsområdet =)

Marita

14.12.2011 kl.11:45

Hei. Liker så godt stilen din. Har så lyst til å male stuen, gangen og kjøkkenet mitt, men synes det er så vanskelig å velge farge. Kunne ikke du legge ut litt bilder og fargekoder fra huset ditt? Da hadde du vært en knupp:) Eller kanskje du har gjort det før?

Katrine

14.12.2011 kl.11:58

Herregud! det er jo det perfekte fatet! Jeg var inne rett etter du hadde åpnet å spurte om et sølvfat i stor størrelse.. Nå har du det!! :D Desverre må jeg nok spare en stund først! :/ Kjempelekker butikk! Klem

Ida Tønnessen ?

14.12.2011 kl.12:39

Åååh, det fatet var virkelig helt nydelig :) Akkurat sånne ting liker jeg også super godt. Og jeg syns det er så fint med sånne fat, man kan bruke det til så mye :)

Hanne

14.12.2011 kl.16:25

Hei!

Litt off topic, men husker du sa du blødde endel da du ventet Mathilde? Jeg er 8+5 i dag, og begynte å styrtblø på jobb i dag. Var på UL i uke 7+5 etter litt spotting, og alt var bra, og fikk hastetime på Volvat i dag, der de så at babyen hadde vokst og hjertet slo.
Livmormunnen var lukket og det så ikke ut som at blødningen kom fra livmoren.
Men er så redd,- hvor lenge og mye blødde du med Mathilde, og i hvilken periode?

Er selvsagt veldig glad for at jeg så en bankende hjerte i stad, men er jo redd da jeg fremdeles blør.

Takknemlig for svar!

Hanne:)

Susanne

14.12.2011 kl.16:33

Hei Camilla ^^,

Må først bare si at jeg er utrolig imponert over alt du har klart å fått til Det er så morro å se!
Bloggen din er en av mine favoritter og butikken din skal jeg en vakker dag innom !
En ting jeg lurer litt på hihi Hvor gjør du av alle pyntetingene dine som du bytter ut ? Setter du di på en ny plass eller blir di satt vekk ?

Stå på videre! Du burde være superstolt over deg selv:)
Klem <3

Kine

14.12.2011 kl.20:22

Hei Camilla,
først må jeg bare si at du har utrolig mye lekkert i butikken din. Men jeg savner en ting, på nettbutikken er det mange av varene jeg kikker på som det ikke er oppgitt mål på? Skulle gjerne visst det før jeg evt. legger inn en bestilling. Det brune brettet i skinn f.eks., hva måler det i diameter?

Camilla

14.12.2011 kl.22:57

Hei hei.
Jeg brukte bind hver mnd når jeg var gravid, og kunne sitte på toalettet og tisse blod. ( dette var ille hver gang) .
Jeg blødde mye i begge mine svangerskap, men legene fant aldri noen grunn for det. Jeg fikk are beskjeden at det noen kunne bø uten grunn.

Jeg krysser fingrene mine for at det stopper opp og at du får et flott svangerskap uten for mye bekymringer og redsel.

Ha ha nydelig kveld og masse lykke til
stor klem fra meg

Camilla

14.12.2011 kl.22:58

det skal jeg få prøvd ¨få til vet du.
ha en nydelig kveld

Hanne

14.12.2011 kl.23:22

Takk for svar Camilla:)
Ble litt roligere nå!

Jeg har også blødd mest i dag når jeg har vært på do,- ellers mindre blødninger.
Virker som om presset gjør at ett eller annet rifter, og begynner å blø:/ Blir jo sånn at en vegrer seg for å gå på do:(

Krysser fingrene for lille spire holder seg der, og jeg vet jo at baby har vokst i perioden jeg har blødd og jeg så jo hjertet slå som bare det i dag, men man blir jo redd for det..

Takk for at du tok deg tid til å svare,- godt å høre at det har gått bra med andre som har hatt blødninger:)

Skriv en ny kommentar

hits