Det skal være slik...

Idag har det vært full fart siden kl 7 imorges, noe som jeg håper vil fortsette fremover. Det at jeg har fått så mange faste kunder i nettbutikken alt, samt masse kunder igjennom bloggen er kjempe morsomt!  Jeg føler liksom at denne bloggen har blitt litt mer virkelig nå etter at jeg fikk butikken min. Det at jeg  har lesere som kjører fra den ene enden av landet for å besøke min lille butikk er helt utrolig og faktisk veldig rørende. Det å daglig få nye ansikter innom butikken min og de av dere som har kommet inn bare for å gi meg en klem, jeg har ikke ord.. Jeg føler ikke jeg skriver til en "vegg" lenger, men til personer. Likevel har jeg litt problemer med å forstå at det er mange 1000 i døgnet, for det for meg er veldig masse mennesker. Jeg får daglig inn mailer av mange av dere leser med spørsmål på hvordan det er å starte opp noe og om det krever mye. Derfor tenkte jeg å skrive litt kort om dette slik at mange spørsmål får svar. 

Etter jeg startet den nye nettbutikken har jeg sendt så masse pakker at når jeg fikk se på pakkesendingene våre istad fikk jeg sjokk! 26 pakker på 3 dager og nå 9 kun idag.

Nå har vi ordnet nye lokaler for nettbutikken, de lokalene vi har er for små og pakkebenkene der er ikke store nok.. Jeg klarer ikke å forstå dette, blogg,butikk og nettbutikk og alt dette eksisterer  pga jeg en kveld fant ut at jeg kjedet meg litt å ønsket å blogge. Det at en liten blogg har utviklet seg til å bli en arbeidsplass og at bloggen i seg selv kan være et levebrød er helt fantastisk.

Ingenting er umulig, men ingenting kommer av seg selv. Det å drive 3 ulike ting under samme navn er veldig krevende og jeg hadde ikke klart dette alene. Mange har spurt meg om jeg jobber alene med alt eller om jeg har folk som hjelper meg med det forskjellige. Jeg hadde på ingen måte klart alt dette alene , det ville jeg ikke skryte på meg  Jeg har en som jobber med bloggen min,  3 på butikk og 2 på nettbutikk, hvis ikke hadde dette aldri gått rundt. Selv om det på utsiden kan se enkelt ut krever det ufattelig mye og siden jeg er såpass ung ønsker jeg å ha flinke personer som kan lære meg litt opp , selv om jeg har tatt ulike kurser og lært veldig mye de siste 2-3 årene er jeg på ingen måte dreven nok på dette. ( og absolutt ikke utlært) Jeg elsker virkelig jobben min, jeg klarer ikke gå lei. Min jobb i Villapaprika er å få inn de riktige varene, få de frem, selge, samt gjøre det jeg må for å få butikken, bloggen og nettbutikken til å gå rundt. Jeg går ofte med nervene i spenn for hvordan jeg skal få til alt, men når de bak meg står å dytter setter jeg meg aldri ned før jobben er gjort. Dette er drømmen min, så at jeg koser meg er ingen tvil. Jeg har store planer for den lille butikken min. Går alt etter planen vil jeg med tiden åpne flere butikker og utvikle min egen interiør kolleksjon samt drive med veiledning og oppussing. Jeg har flere mulige samarbeidspartnere på gang, men likevel er det en LANG vei å gå før jeg er der.

Det å få jobbe med drømmen sin, tro meg, det er verdt hver tåre, fortvilelse og frustrasjon som følger med.. For når du først får muligheten til å leve ut en drøm melker du det for alt det er verdt og legger hele sjela de i det. 

 Det viktigste er å ha troen på det man driver med. Jeg har aldri vært noe glad i politikk og regnskap, interiør er min greie og den biten av meg selv har jeg valgt å ha en skikkelig tro på.. 

Tiden fremover vil vise meg hvordan dette vil gå, men jeg har ikke tenkt til å gi meg, kanskje blir villapaprika en liten kjede med tiden..Hvem vet? Det er jo pga dere lesere jeg står hvor jeg står! Dere hadde troen på meg, noe som gjorde at jeg turte å satse og så langt har jeg ikke snudd meg å sett tilbake! 

 

15 kommentarer

lisa

08.12.2011 kl.23:19

Veldig inspirerende blogg!! Hvor mye koster klokken du har over disken inkl.frakt? :)

solfrid

09.12.2011 kl.00:46

Jeg syntes du er fantastisk flink som har fått til alt dette. Du må gjerne åpne en butikk i nærheten av meg, så stiller jeg med glede opp som ansatt i butikken din=) hihi

Anette

09.12.2011 kl.08:38

er ikke mye du IKKE får til snupp:)

Glemte å spørre deg i går hvor du har kjøpt de støvlettene dine? Må ha nye....

Camilla

09.12.2011 kl.09:48

hei hei, klokken er dessverre solgt, men vi får inn fler tenker jeg =)

Linn-Therese

09.12.2011 kl.10:40

Det er tydelig at du har fått hjelp med bloggen, Camilla, og det viser seg gjennom at språket er mindre preget av skrivefeil og svulmende beskrivelser. Derfor er det også kjekkere å lese den, så jeg synes det er flott at du har fått noen til å lese korrektur eller skrive for deg.

Lykke til videre med fin butikk og kommende prosjekter!

Riktig god jul til deg og dine!

Ellen

09.12.2011 kl.11:49

Utrolig imponerende altså!! :-D
PS! Og trenger du en ansatt er det bare å si i fra. HIHI! ;-)

Klem Ellen

susan

09.12.2011 kl.14:25

Stå på Camilla, jeg syns du er kjempeflink og jeg er superfornøyd med de fine putene jeg kjøpte fra deg.

kristin

09.12.2011 kl.14:36

åh..den var fin, hadde vært supert å pynte med de når familien fra polen kommer å feirer deres første jul i norge!:))

Tonje Sofie

09.12.2011 kl.16:24

Først og fremst fortjener du en klapp på skulderen for alt du har fått til! :) Om du en gang i fremtiden ønsker å åpne en butikk i Oslo MÅ du ta kontakt, da jeg absolutt kunne tenkt meg å jobbe for/med deg. Jeg er utdannet interiørkonsulent, så dette er noe jeg brenner for :) Lykke til videre og GOD JUL til deg og dine :)

lisa

09.12.2011 kl.19:44

Kan du sende meg en mail når du får klokken inn igjen? Lisa :)

Camilla

09.12.2011 kl.22:55

selvfølgelig, er det den mailen du bruker her ?

Camilla

09.12.2011 kl.23:33

Linn- Therese;
Dette tar jeg til meg som et stort komplement, jeg skriver nemlig hele bloggen min selv. Ingen skriver eller retter over min blogg for meg, men jeg har selv begynt å gå igjennom mye av det jeg skriver for å slippe så mye feil til en hver tid.
Han som jobber med min blogg jobber med det praktiske, som vedlikehold av blogg, reklame, spons etc.
Tusen takk for koselige ord. =)

Ha en nydelig kveld!

Camilla

09.12.2011 kl.23:35

Til alle dere andre;
Tusen takk for så mange koselige kommentarer , dere er så utrolig snille og gode! Tusen takk!

Jeanette

12.12.2011 kl.18:59

Hei Camilla!
Jeg har fulgt bloggen din omtrent siden du startet, men har ikke kommentert tidligere. Jeg må si at du imponerer meg! Du virker som en person som aldri gir opp, selv om du har fått din del av motgang oppimellom årene. Du inspirerer meg virkelig til å bite tennene sammen og fullføre det jeg har startet på, og ikke gi opp hvis det kommer motgang. Tusen takk :)

Camilla

12.12.2011 kl.22:36

ÅÅÅ, så koselig kommentar å få en mandag.. Blir helt rørt jeg. Kjempe koselig at du følger bloggen min og får noe nyttig ut av den, det setter jeg kjempe stor pris på.
Ønsker deg og dine en fantastisk førjulstid =)

Skriv en ny kommentar

hits