En litt overslapp kveld ..

Etter 9 timer på jobben med full omgjøring og rydding til alle de nye varene som kommer imorgen har jeg vært KAPUTT og lat siden jeg kom inn døren her hjemme. Jeg må vel påstå at jeg idag har vært en smule bortskjemt med middag på fanget og is til dessert, namm... Det at Håkon er veldig flink til å lage mat er ingen hemmelighet, han tar seg av det meste av matlaging her i huset, men det skyldes rett og slett at han elsker å lage mat og jeg...hmm, ja jeg elsker å bake og lage dessert. 

Denne middagen fikk jeg servert idag og litt for mett ble jeg. Jeg spiser alltid for mye når jeg får dette servert. 

Kanskje ikke så rart. ha ha..

 

MEN dere, jeg tenkte å kjøre en spørsmålsrunde hvor dere kan stille meg de spørsmålene dere lurer på. Jeg mottar veldig mange mail hver dag med masse forskjellig spørsmål osv og siden jeg ikke har hatt det på bloggen her tidligere tenkte jeg det nå var på tide ! 

Så fyr løs, men litt med måte =) 

16 kommentarer

Linda

29.11.2011 kl.22:37

Hei! Jeg elsker spisestueløsningen du har hjemme! Men lurer på hvordan det er å sette seg i den, er det litt kronglete i og med at man må skyve hele sofaen bakover og så frem til bordet? Vi har kombinert spisestue/kjøkkengruppe, og lurer på om det er litt upraktisk i og med at familien kommer til å spise flere måltider der daglig. Mannen er negativ, men jeg vil ha! :P

Casa LeHakke

29.11.2011 kl.23:07

Har et lite interiørspørsmål :-) Har spurt deg om det tidligere, men har ikke sett at jeg har fått svar.. Sliter med å gjøre yttergangen i huset litt mer hyggelig. Den er kanskje 1x1 meter stor, og har dører på alle veggene.(!) Ytterdør på en vegg, dør inn til toalett på en annen vegg, dør til vaskerom på en tredje vegg, og dør videre inn til resten av huset på den siste. I tillegg er det siste av veggplassen brukt til et innebygd skap, så det er en skapdør der. Hva kan jeg gjøre for å få yttergangen litt varmere? Nå virker den bare helt tom! Finnes det noe skohyllesystem for å feste på veggen - som jeg kunne brukt på skapdøren f.eks.? Ser ingen annen mulighet enn å henge ting på dørene..

Ida

29.11.2011 kl.23:55

Hei Camilla! Jeg har et interiørspørsmål til deg jeg. Jeg har en nyoppusset leilighet jeg har lyst til å gjøre litt mer personlig. Det er hvite vegger i alle rom, og lys eikeparkett på gulvene. Jeg vurderer å male én av veggene i stuen i en kontrastfarge, har du noen forslag til farge? Jeg har en enkel og nordisk stil, uten for mye "krimskrams". Beige sofa, nøytrale puter, spisebord i eik, mye naturelementer som rotting, planter osv, generelt enkle og lyse møbler.

Er forresten veldig fan av bloggen din, du er kjempeflink! Stå på!

På forhånd takk! :)

Ragnhid

30.11.2011 kl.00:48

Hei:) jeg har et interiør spørsmål. Er det "ut" med duker eller har jeg misforstått?

StineH

30.11.2011 kl.06:40

Hei!
Jeg lurte på om du var fornøyd med howard sofaen din da du hadde den? Hadde det vore mulig at du la ut et bilde av stuen din da det var sofaen deres? :-)

Stine :-)

Lene

30.11.2011 kl.10:57

Hei! Har bare to spørsmål:
-Hva heter den mørke fargen dere har på soverommet?
-Spisestuesofaen fra Living, er ikke den litt lav i forhold til bordet? Tenker på om det er behagelig å sitte der og spise... Hadde veldig lyst på en sånn selv, men når vi prøvde den i butikken synes jeg vi satt veldig lavt og fikk ikke noe behagelig sittestilling:/ Kjedelig, for den er veldig lekker å se på! Vil tro bordhøyder er ganske standard...

Line

30.11.2011 kl.11:51

Hei

Vi er snart ferdig med 2.etasje i huset, der e det mye skrå tak og lurer på om du har noen tips til hvordan innrede?

DIVAMAMMA.COM

30.11.2011 kl.13:37

Det så helt fortreffelig ut !

malin

30.11.2011 kl.14:14

Hei,Hvor mye tjener du på bloggen din i mnd.Sånn ca..Blir du sponset mye?

Linn

30.11.2011 kl.18:05

Kan du poste oppskrift på denne fantastiske retten? SLURP!! NAM NAM!!

anniken

30.11.2011 kl.18:23

hvor gamle er ungene dine?
kan du vise bilde av hele huset ditt`?

henriette

30.11.2011 kl.19:51

Wow! Så godt det så ut! Mannen din er flink til å lage mat!

Ha en fin kveld! ;-)

Stine

30.11.2011 kl.19:53

Hei

Kjempefin blogg du har :-). Jeg har ei jente på samme alder som Mathilde, vi prøver nå å slutte med bleier på dagtid, men hun er ikke så veldig motivert for å si det sånn. Har Mathilde sluttet, og har du noen gode tips for å få henne interessert?

Du virker som en fantastisk kone og mamma. Stå på videre!

Janne M

30.11.2011 kl.22:09

Hvordan går det med Mie?:)

Astrid

30.11.2011 kl.22:15

Hei! Et lite spørsmål som jeg sliter med å finne svar på...Jeg har ei lielighet, hvitt på vegger, hvite møbler og grå sofa...Hvilke gardiner kan passe?? Skjønner at det meste kan passe, men trenger litt mer håndfast ;)

solfrid

30.11.2011 kl.23:40

Jeg lurer på de lysestakene du har i vinduet på soverommet. Har du noe lignende av de i butikken din? eller vil du få inn noe i samme stilen? jeg syntes de er så fine=)

Skriv en ny kommentar

hits