Jeg kan bare si at jeg elsker det...

Det er på ingen måte noen hemmelighet at jeg elsker vakre ting, jeg har en forkjærlighet for vakre ting rett og slett. Materialistiske ting betyr i bunn og grunn ikke alt( det mener jeg virkelig), men det kan gjøre mye med humøret likevel. Jeg er ihvertfall en av de som elsker vakre ting og det gjør meg utrolig nok glad. Det sier seg kanskje litt selv da jeg jobber med interiør.. he he.. 

Når jeg og min kollega forrige uke stod å pakket opp julekranser og julekuler, stoppet hjertet mitt nesten å slå når vi pakket opp klinkekule kransene våre.! Herremin, jeg tror aldri jeg har sett noe så vakkert, helt ærlig og helt sant. Vi tok begge hver vår og på få dager var alle kransene solgt, vi var tydelig ikke alene om å elske dem. To kunder kjøpte den før vi rakk å i hele tatt  få på prisen, vi var vel alle enige om at disse kransene var noe av det vakreste vi hadde sett. Alle julebjellene til juletre forsvant på 1.2.3 noe som irriterte meg litt, for jeg "glemte" helt å legge de til side, vi hadde jo så mange(?) Men men, godt jeg ikke kan få med meg alt jeg synes er fint hjem, da ville det ikke vært noe igjen av min lønning i slutten av mnd.  Det er nesten FARLIG å jobbe i butikk. 

Har dere sett noe så nydelig, og lyden av små klinkekulebjeller " ringer" julen virkelig inn. En glad nyhet til de av dere som ikke rakk å kjøpe de før vi gikk tomme for dem... Vi har nå fått vite at til tirsdagen kommer 6 nye kranser inn i butikken. For de av dere som ønske rå bestille på nett er det bare å sende meg mail, vi får dessverre ikke nok til å legge de ut i nettbutikken. Prisen er 1499,- pr stk, men vi har de også i mindre og i hjerte til kr 749,-. .. Send gjerne mail til Ckinterior@hotmail.no dersom dere skulle lure på noe =) 

Julen blir her i huset hvit, beige og sølv, men 3 røde nisser skal få komme frem utover i desember, samt røde spisebrikker, så litt rødt vil det nok bli. Uansett.... Jul i hus blir det uansett. Følelsen er ihvertfall litt på plass med disse to søte "vennene" på plass. 

Har noen av dere begynt å få på plass litt jul? Isåfall, legg gjerne igjen en nettadresse om dere har det!

Ha en nydelig fredagskveld! 

7 kommentarer

solfrid

25.11.2011 kl.23:00

Fy søren hjemmet ditt er bare til å spise opp=) Ikke bokstavelig talt da, men du skjønner. hehe. Fantastisk flott. Den kransen var utrolig fin, så at den gikk fort kan jeg lett forstå.

Jeg har ikke pyntet så mye ennå, men det kommer=) jeg har holdt på med husvask i dag, og en ting har kommet på plass. Den skal jeg blogge om etterpå=)

ha en fin kveld videre=)

siri

25.11.2011 kl.23:10

herlighet, dere har så utrolig fint hus. Du inspirer så sykt, og du har så godt smak. Du er litt av et forbilde for oss, alt du har oppnådd og vært igjennom, og i så ung alder. Håper du fortsetter å legge ut bilder, og kommer med flere råd. Du er så utrolig flink :)

panorama

26.11.2011 kl.09:32

NYDELIG CAMILLA.ELSKER OGSÅ HVIT JUL. MITT HVITE JULEHJEM ER SNART FERDIG.

Tone

26.11.2011 kl.14:50

Hei! Dersom det er flere av de kransene til 1499,- igjen ønsker jeg å kjøpe en, men jeg kunne ikke finne mailadressen din..

Synes den kransen var helt nydelig! :)

Camilla

26.11.2011 kl.16:52

vi har 3 igjen =)
mailadr er Ckinterior@hotmail.no

Ansja

26.11.2011 kl.22:57

Vel... har ikke pynta så mye akkurat ^^ er langt ifra ferdig, men i dag pynta sønnen min rommet sitt selv da :p bare noen småting :) og jeg stua og kjøkkenet, bare noen småting det og ^^ soverommet mitt og, bare stjerner og litt pynt generelt ^^ som sagt langt ifra ferdig :p xmammax.blogg.no

Ariel Charlene

27.11.2011 kl.23:28

Så mye flott du har. Bjellene var super flotte! Har lest bloggen din noen dager nå, og det er alltid like spennende med oppdateringer. :-) Imponert over alt du har oppnådd allerede i en alder av 22. stå på!
Vi har akkurat fått litt jul vi også, ta gjerne en titt :-)

Skriv en ny kommentar

hits