God morgen!

God morgen Norge, har dere sovet godt ? Her i huset har vi alt vært våkene et par timer og unger og mann er nå sendt av gårde til jobb og barnehage, blide og fornøyde. Småtrolla mine skal nemlig idag på kino med barnehagen å se blå nissene og rød nissene og deretter skal de pynte et juletre i byen, dere kan tenke dere hvor stas dette er. 

Fruen i huset har før jobben idag sittet og koset seg med en deilig kopp te og i tillegg fått litt jule inspirasjon i bladet bonytt av damen bak bloggen heidamen,blogspot.com , for et nydelig hjem dere(!) Her kan jeg virkelig sitte å drømme meg bort altså. Julen kan ikke komme frem i huset fort nok nå merker jeg, det skal bli så morsomt å pynte til jul iår ( noe jeg synes er stas hvert år) ..Julerøkelse , julemat, julestjerner, julelys og sist men ikke minst julekaker, kan dere tenke dere noe koseligere tid en julen? ( hvis man trekker ifra julekaoset til tider. ) 

 

Vel, nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg i stand til jobb! Vi skrives , ha en nydelig dag! 

6 kommentarer

Louise

24.11.2011 kl.09:30

Hvor er sofaen fra og hvor mye kostet den? :)
Er så fin!

Angelica

24.11.2011 kl.11:24

Hei! vil bare tipse om at webadressen er lagt inn feil i linken til butikken din, den står som http://ck-interior-no/, istedetfor .no :) ha en nydelig dag på jobb!

Ida Tønnessen

24.11.2011 kl.16:30

Hørtes ut som en fortreffelig morgen :) Kos deg masse, masse :)

EM

24.11.2011 kl.18:44

Du har det SÅ fint! Jeg har også det bladet, kjempemye inspirasjon! Anbefaler deg også julenummeret av "Interiørmagasinet". Kjempelekkert blad! :)

Hvor er de putene med glittermønster fra? De var veldig fine!

Klem til deg

therese kristina

24.11.2011 kl.21:36

Så koslig :D

Torhild

24.11.2011 kl.23:47

Hvor har du kjøpt de putene med stjerne og snøfnugg? Utrolig lekre! Kjempe inspirerende blogg du har!:-)

Skriv en ny kommentar

hits