Hva er tid??

Dagene denne uken har gått fra meg på løpende bånd, hvor har tiden blitt av? Jeg har de siste to-tre dagene hatt skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har hatt tid til å blogge mer, men med litt over gjennomsnittet tett timeplan, 10 000 baller i luften og et hjem som står på hodet ( bokstavelig talt) har jeg dessverre måttet legge bloggen ---bittelittegrann--- på hylla.. 

Mange har lurt på om jeg har kunnet vise noen gavetips fra butikken her på bloggen nå i førjulstiden, og selvfølgelig kan jeg det!  Jeg er nesten ferdig med julegaver iår, noe som er utrolig - utrolig deilig, denne adventstiden skal jeg bare kose meg med butikken min, hjemmet mitt og ikke minst familien min. Ifjor var det bare sykdom og mas, iår krysser jeg fingrer og tær for at vi klarer å komme oss igjennom juletiden uten å få omgangssyken på rad og rekke, det slår nemlig ALDRI feil (!) Jeg kan nesten "banne" på at vi i løpet av desember har eller vil få det, det ville vært en julegave i seg selv og slippe unna det, så kjære nisse;- "jeg ønsker meg friske barn og god helse til jul"  .. En bedre gave kan man nemlig ikke få og det mener jeg. 

Vel, nok en gang holder jeg på å skrive lange foredrag om meg og mitt, her er et par gavetips fra Villapaprika:

Disse peace smykkene til kr 249,- pr stk ( valgfri farge) ...... ( smykkene har ligget samlet så jeg har ikke fått "rundet" ut alle ennå) 

 

Toalett mappe i fløyel med paljetter kr 89,- pr stk ( valgfri farge--- blå marine, jeansblå eller rød)

 Julekuler hjemmestrikka valgfri farge ( rød, sort,blå,hvit eller lilla) kr 98,- pr stk... 

Nettbutikken har nå åpnet, men den er ikke helt ferdig(!) Vi har ennå en ukes jobb igjen på den, men den har nærmere 100 produkter på plass alt. Del betalings opplegget er alt oppe å går, men nets venter vi ennå på. ( men det er bare å sende meg mail om det skulle være noe) ... Dere kan besøke nettbutikken ved å trykke HER 

Ha en nydelig kveld, nå skal jeg legge meg å sove, kl 23 på en fredag. Nattinatt mine engler! 

6 kommentarer

Sara

18.11.2011 kl.23:05

Startet ikke du og kjæresten din et bussfirma? Hva skjedde med det?

Heidi's Regnbuedrops

18.11.2011 kl.23:14

Hei Hei!
Jeg synes det er godt gjort alt det du driver med jeg!
Det er utrolig hvor mye du har fått til i løpet av den korte tiden, sååå misunnelig :D
Apropo at du ønsker at alle er friske i jula, så har jeg det samme ønske.. ifjor hadde vi julemiddagen her hjemme, med både omgangsyke, halsbetennesle og bronkitt hehe..
Gulvet deres ble kjempe fint.
Ha en knall helg!
Klem

Camilla

18.11.2011 kl.23:14

Vi har ikke startet noe, jeg startet et og det eksisterer ennå=) To-jo buss AS jobber han også ennå i, men buss var ikke noe jeg ville jobbe med på lang sikt =)

DIVAMAMMA.COM

19.11.2011 kl.09:19

Det er fullt forståelig, Camilla!

solfrid

19.11.2011 kl.12:17

Så fin den nye nettbutikken var=) Skjønner at det ikke er så lett å blogge så mye, men så mye å gjøre. Men gleder meg til å se hvordan dere har fått det=)

Astrid

20.11.2011 kl.23:26

Hadde ikke du beige toalettmapper en gang? De er så fine :) Flott julegavetips!

Skriv en ny kommentar

hits